Αποστολή ενημερωτικών δελτίων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εικόνες στο Outlook

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ενσωματωμένες εικόνες στο Outlook, οι εικόνες εμφανίζονται εκεί που υποτίθεται ότι έχουν στο μήνυμα, αλλά εμφανίζονται επίσης ως συνημμένα. Τα ενημερωτικά δελτία που λαμβάνετε έχουν επίσης ενσωματωμένες εικόνες, αλλά δεν έχουν τα ελκυστικά συνημμένα. Πώς το κάνουν και μπορεί να γίνει στο Outlook;

Για να εμφανίζονται inline εικόνες στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να επισυνάπτονται σε αυτά, πρέπει να ληφθούν από έναν απομακρυσμένο διακομιστή όταν ανοίξει το μήνυμα. Ενώ το Outlook θέλει να προχωρήσει στην ασφαλή διαδρομή του συνημμένου - οι απομακρυσμένες εικόνες δεν μπορούν να εμφανιστούν εάν δεν υπάρχει καθαρής σύνδεσης όταν ανοίγει το μήνυμα ή αν ο απομακρυσμένος διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας και επειδή δημιουργούν κίνδυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων πολλοί χρήστες τους απενεργοποιούν - , μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί αναφορές σε απομακρυσμένες εικόνες .

Αποστολή ενημερωτικών δελτίων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εικόνες που δεν έχουν επισυναφθεί στο Outlook 2002 και στο Outlook 2003

Για να συμπεριλάβετε εικόνες inline σε ενημερωτικά δελτία και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να τα συνδέετε στο Outlook:

Ενημερωτικά δελτία με εικόνες που δεν έχουν προστεθεί στο Outlook 2007/10

Το Outlook 2007 αποστέλλει πάντα αντίγραφα όλων των εικόνων που έχουν εισαχθεί ως συνημμένα. Τα πρόσθετα όπως το PoliteMail σάς επιτρέπουν να στέλνετε ενημερωτικά δελτία χρησιμοποιώντας απομακρυσμένες εικόνες.