Οι καλύτεροι ιστοχώροι ευχαρίστησης ευχαρίστησης

Εθιστικό περιεχόμενο ιστού που θα σας πιπιλίζει αμέσως

Αυτές οι ιστοσελίδες είναι πραγματικά μια ένοχη ευχαρίστηση για πολλούς αναγνώστες! Αυτές οι περιοχές έχουν εθιστικό ερέθισμα και μπορούν να απαιτούν περιήγηση 30 λεπτών ή περισσότερη καθημερινά, ανάλογα με τα προσωπικά σας γούστα.

Καθώς βλέπετε την παρακάτω λίστα αλλαγής, θυμηθείτε ότι το " SFW " σημαίνει " Safe for Work ", όπου οι χώροι έχουν καθαρό περιεχόμενο κατάλληλο για τους περισσότερους θεατές. Ωστόσο, προειδοποιήστε: αν δεν επισημανθεί ρητά η τοποθεσία ως SFW παρακάτω, πρέπει να είστε προσεκτικοί πριν την ανοίξετε. Επίσης: αν έχετε έναν ιστότοπο για να σας προτείνουμε αυτήν τη λίστα που αλλάζει συνεχώς: υποβάλετε εδώ τον αγαπημένο σας εθιστικό ιστότοπο ...

01 από 32

Επίθεση του Χαριτωμένου

Επίθεση του χαριτωμένου !. attackofthecute.com

Πολύ SFW! Η επίθεση του Cute είναι μια ευχαρίστηση του πλήθους! Αυτό είναι ένα blog φωτογραφιών, όπου οι αναγνώστες παντού συνεισφέρουν φωτογραφίες από τις χαριτωμένες γάτες, τα σκυλιά, τα κουνάβια, τα κουνέλια ή τα χαριτωμένα ζώα που ανακάλυψαν στο ζωολογικό κήπο. Πρόκειται για μια απολύτως φιλική προς την οικογένεια και φιλική προς το γραφείο ιστοσελίδα. Θα είσαι ακόμη και το χτύπημα του γραφείου αν εισάγεις τους συναδέλφους σου σε αυτό το μέρος. Μεγάλα μπράβο και εγγυημένα χαμόγελα για όλους!

Επισκεφθείτε την επίθεση του Cute εδώ Περισσότερα »

02 από 32

Zerg Net

zergnet. zergnet

Κάπως SFW: Ο χώρος αυτός των ενθουσιώδων είναι αφιερωμένος σε μεγάλο βαθμό στους οπαδούς επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας, αλλά έχει τεράστια έκκληση για ανθρώπους όλων των προτιμήσεων. Οι κορυφαίες 10 ταινίες που αλλάζουν τη ζωή, οι καλύτερες ταινίες που μπορούν να γίνουν πραγματικές, οι κορυφαίοι παίκτες του Freak-Out όλων των εποχών: θα πρέπει να βρείτε αυτά τα κομμάτια ειδήσεων και ιστορίες πίσω από τα σκηνικά ενδιαφέροντα. Να είστε προειδοποιημένοι: υπάρχει κάποιο σεξουαλικό περιεχόμενο σε αυτές τις σελίδες του Zerg Net, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την πλοήγηση σε αυτό το site κατά την εργασία.

Επισκεφθείτε το Zerg Net εδώ Περισσότερα »

03 από 32

Όπου συμβαίνουν τα Cool Things

SFW: Αυτό το blog φωτογραφίας είναι αφιερωμένο στην εμπνευσμένη είδηση ​​στην τέχνη, τα ταξίδια, τον τρόπο ζωής, τα gadgetry και τα περισσότερα οτιδήποτε στη ζωή που θα σας δώσει ένα συναίσθημα "WOW". Οι φωτογραφίες εδώ καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης εμπειρίας, από την τέχνη σούσι έως τα σκυλιά που οδηγούν, στα ξενοδοχεία της Μογγολίας στην έρημο, σε μια εσωτερική άποψη των αγροκτημάτων διακομιστών της Google. Wunderbar!

Επισκεφθείτε την τοποθεσία όπου συμβαίνουν δροσερά πράγματα Περισσότερα »

04 από 32

Η κυπαρίσσι

Η παπαλίνα: Παράξενα και ενδιαφέροντα νέα από όλο τον κόσμο. thechive.com

Κάπως SFW: Η παπαλίνα είναι όλα σχετικά με τυχαίες αλλά ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Είναι επίσης ένα ιστολόγιο φωτογραφιών και βίντεο από τους φτωχούς, το αδέσποτο, το περίεργο, το εμπνευσμένο από τη σκέψη και το αδόκιμο. Παρόλο που το περιεχόμενο εξυπηρετεί τους μετα-εφήβους και τους νέους ηλικίας κολλεγίων (δηλαδή πολλές φωτογραφίες από το undergrads που διασκεδάζουν), υπάρχει μια σαφής έκκληση για περιεχόμενο για όποιον θέλει περίεργες ειδήσεις. Ελάτε να δείτε γιατί πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι το The Chive είναι «η καλύτερη περιοχή στον κόσμο».

Επισκεφθείτε το The Chive εδώ Περισσότερα »

05 από 32

Reddit

reddit.com. reddit.com
Κάπως SFW: Το Reddit είναι ένας συνδυασμός ειδήσεων που παράγονται από τους χρήστες και κοινωνικής ψηφοφορίας. Όλοι και οποιοσδήποτε μπορούν να δημοσιεύσουν ένα σύνδεσμο στο Reddit, να προσθέσουν μια περιγραφή και να ενθαρρύνουν τον κόσμο να επισκεφθεί τη σύσταση αυτή. Reddit χρήστες, με τη σειρά του, να ψηφίσουν θετικές και αρνητικές απαντήσεις για να βαθμολογήσει την έκκληση κάθε συνδέσμου. Το Reddit είναι εξαιρετικά εθιστικό για άτομα με μικρή προσοχή.

Επισκεφθείτε την Reddit εδώ Περισσότερα »

06 από 32

F *** MyLife

Κάπως SFW: Νομίζεις ότι η ζωή σου είναι χάλια; Εδώ είναι χιλιάδες χρήστες που μοιράζονται φοβερά ανέκδοτα και προσωπικό εξαερισμό. Πώς ένας φίλος κατέστρεψε την ημέρα κάποιου ή πώς ένας δάσκαλος συνθλίβει την εκτίμηση ενός νεαρού ατόμου. πώς ο μηχανικός αφαίρεσε κάποιον σε μια εργασία επισκευής ή πώς ένα όμορφο κορίτσι κατέστρεψε την αυτο-ιδέα ενός ατόμου. Οικτρός? Ναί. Εθισμένος για να διαβάσετε αυτά τα πράγματα; Απολύτως.

Επισκεφθείτε το FmyLife εδώ Περισσότερα »

07 από 32

I σπατάλη τόσο πολύ χρόνο Dot Com

Σπαταλάω πολύ χρόνο. iwastesomuchtime.com

Κάπως SFW: Το όνομα του ιστότοπου το λέει όλα, αλλά υποτιμά το πόσο συναρπαστικό είναι το περιεχόμενο. Πάρτε αυτή την αφίσα αρκουδάκι, για παράδειγμα. Υπάρχει τεράστιο ταλέντο και σκέψη που τίθεται σε μια φαινομενικά αδαή απεικόνιση. Ή παρακολουθήστε το παιδί να πηδάει το σχοινί ... ο απαιτούμενος συντονισμός εδώ είναι εντυπωσιακός. Το όνομα του ιστότοπου κερδίζεται πολύ καλά και θα λατρέψετε κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύετε εδώ.

Επισκεφθείτε το IWasteSoMuchTime εδώ Περισσότερα »

08 από 32

Συμβουλές Bro

Συμβουλές: συμβουλές για άντρες που θέλουν να βελτιωθούν. www.brotips.com

SFW: Αυτός ο ιστότοπος είναι απολαυστικά βαθύς και χαρούμενος, όλα ταυτόχρονα. Η Bro Tips είναι αφιερωμένη στην παροχή σύγχρονων συμβουλών σε άνδρες που θέλουν να βελτιωθούν. Στοχεύοντας στο post-adolescent, αυτή η συμβουλή ζωής είναι επίσης πολύ κατάλληλη για εκείνους από σας πάνω από 30, ακόμα και πάνω από 40. Όσο περισσότερο διαβάζετε το Bro Tips, τόσο πιο στοχαστικό είστε υποχρεωμένοι να πάρετε. Θα γελάσετε επίσης δυνατά σε μερικά από αυτά τα διορατικά κομμάτια!

Επισκεφθείτε τις Συμβουλές Bro εδώ Περισσότερα »

09 από 32

Αγαπητέ κενό: παρακαλώ κενό

Αγαπητέ κενό: παρακαλώ κενό. dearblankpleaseblank.com

SFW: Αυτός ο ιστότοπος είναι σχετικά με γραπτά γράμματα. Γράμματα από θύμα συντριβής στον άλλο οδηγό. Γράμματα από έναν γιο γιο στη μητέρα του. Γράμματα από έναν απεσταλμένο εραστή στον πρώην σύντροφό της. Γράμματα κάθε είδους υψηλής συγκίνησης και περίεργης ανθρώπινης εμπειρίας. Αυτός ο ιστότοπος είναι απολύτως μαγευτικός ως εξερεύνηση της ανθρώπινης εμπειρίας και συναισθημάτων.

Επισκεφθείτε το Dear Blank εδώ Περισσότερα »

10 από 32

WonderHowTo.com

WonderHowTo.com. WonderHowTo.com

SFW: Πώς να αναπνεύσει φωτιά. Πώς να φλερτάρετε σαν επαγγελματίας. Πώς να κόψετε μια μπιμπερό στο μισό. Πώς να πείτε τη διαφορά ανάμεσα σε μια πόρνη και έναν αστυνομικό μυστικό. Πώς να κλέψει ένα ρεκόρ Guinness για δωρεάν ρίψη. Πώς να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε θωρακισμένη δεξαμενή. Πώς να δημιουργήσετε μια φλόγα Zippo. Πώς να ανιχνεύσετε πυρηνικά όπλα. Το WonderHowTo.com είναι ένας νόστιμος μπουφές μηχανικής, εφευρετικότητας και περιέργειας. Συντελεστής εθισμού = 5/5

Επισκεφθείτε το WonderHowTo εδώ Περισσότερα »

11 από 32

Συνολικά μοιάζει με ...

Οι οπτικοί άνθρωποι θα αγαπήσουν απόλυτα αυτό. Τυχαίες συλλογές εικόνων από όλο τον κόσμο: δέντρα που μοιάζουν με τηλέφωνα, λαχανικά που μοιάζουν με ανθρώπους, γαρύγγες που μοιάζουν με κατοικίδια ζώα, διασημότητες που μοιάζουν με τον ξάδελφό σας. Υποβάλετε τη δική σας, αν σας αρέσει. Τουλάχιστον: θα γοητευτείτε από μερικούς από τους περίεργους συνδυασμούς σε αυτό το blog φωτογραφιών.

Επισκεφθείτε το TotallyLooksLike εδώ Περισσότερα »

12 από 32

TruuConfessions.com

SFW: Μερικοί άνθρωποι χρειάζεται απλά να ομολογήσουν τις αμαρτίες τους στον κόσμο. Κρυμμένοι φόβοι, καταπιεσμένο μίσος, βρώμικα μυστικά, ενοχλητικές στιγμές faux pas, συντριπτική ενοχή ... θα πάρετε όλο αυτό το χυμό και περισσότερο στο TruuConfessions.com. Συγκλονιστικός, θλιβερός, τρομακτικός ... ναι. Είναι επίσης πολύ εθιστικό για να διαβάσετε αυτές τις δημόσιες ομολογίες. Είχατε την καθημερινή σας βοήθεια των νευρώνων σήμερα;

Επισκεφθείτε το TruuConfessions εδώ Περισσότερα »

13 από 32

Uncrate.com

Uncrate.com. Uncrate.com

SFW: Το Uncrate.com είναι, ίσως, ο τελικός οδηγός gadget για τους άνδρες. Ενώ οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτοι να σερφάρετε και να αγοράσουν αυτά τα gadgets, τα προϊόντα εδώ είναι σίγουρα προσανατολισμένα προς το techno-αγαπώντας αρσενικό. Τα πιο υγιή νέα προϊόντα για iPhone, προσωπικά στερεοφωνικά, υπολογιστές γραφείου, αξεσουάρ αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Εσείς και οι φίλοι του γραφείου σας εξασφαλίζετε να αναρροφάτε σε αυτό το μπουφέ με ενδιαφέρουσες συσκευές και σύγχρονες μηχανές ... Περισσότερα »

14 από 32

Oddee

Oddee.com. Oddee.com

NSFW : Το Oddee.com είναι ένα συναρπαστικό blog για το παράξενο, περίεργο και περίεργο. Ναι, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το site, αλλά υπάρχουν και μερικές συναρπαστικές ιστορίες για την ιατρική, τη γεωγραφία, τη σύγχρονη ανθρωπολογία, τη σύγχρονη τέχνη, την ποπ κουλτούρα, τη μουσική και πολλά άλλα. Μην ανοίξετε αυτόν τον ιστότοπο στο γραφείο σας, καθώς υπάρχει μερική γυμνότητα σε πολλά από τα εικονίδια. Αλλά δοκιμάστε σίγουρα Oddee με τον οικιακό σας υπολογιστή / tablet και δείτε γιατί 2 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται Oddee σε καθημερινή βάση. Περισσότερο "

15 από 32

Αυτό είναι γιατί είμαι έσπασε

thisiswhyimbroke.com/. thisiswhyimbroke.com/

Το TIWIB είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό αφιερωμένο στην «μοναδική παράθυρο-shopping» και τα ασυνήθιστα καταναλωτικά προϊόντα. Jetpacks, ασυνήθιστο ιματισμό, περίεργα πυροβόλα όπλα, προσωπικά gadgets, περίεργα κουζινικά σκεύη και παράξενα έπιπλα: αυτά είναι ενδιαφέροντα προϊόντα που εγγυώνται την απόλαυση της φαντασίας σας.

Επισκεφθείτε το TIWIB εδώ Περισσότερα »

16 από 32

2Leep: Το καλύτερο Hub για Bizarre News

Κάπως SFW: Αυτός ο ιστότοπος είναι εθισμένος με κεφαλαία "A". 2Leep ξεχωρίζει γιατί είναι ένα κέντρο χιλιάδων συναρπαστικών blogs και συλλογών φωτογραφιών από όλο τον κόσμο. Δείτε τα βίντεο των φορτηγών που ανυψώνονται από τον άνεμο. Δείτε παράξενα έπιπλα και κομμωτήρια. Δείτε το σπιτικό batmobile του Bob Dullam. Δείτε τα χειρότερα διασημότερα δίδυμα όλων των εποχών. Το περιεχόμενο είναι τόσο δυναμικό στο 2Leep, θα θελήσετε να επισκεφθείτε δύο φορές την ημέρα για να δείτε τις ενημερώσεις. Συντελεστής εξάρτησης: 6/5

Επισκεφθείτε 2Δείτε εδώ Περισσότερα »

17 από 32

Pinterest

Pinterest. Pinterest.com

SFW: Το Pinterest έχει πάρει το Web από καταιγίδα. Αυτό είναι όπου οι άνθρωποι "οπτικά-curate το Διαδίκτυο" από επίδειξη φωτογραφίες που βρίσκουν ενδιαφέρον. Υψηλή μόδα, εκπληκτικές σκηνές φύσης, μαγευτικά ζώα, ακριβό εσωτερικό σχέδιο, εξωτικά αυτοκίνητα, foodie και μαγειρικά αριστουργήματα, παράλογα ρούχα ... όλα αυτά τα γραφικά και πολλά άλλα. Αν σας αρέσει να κοιτάζετε τις εικόνες, θα βρείτε το Pinterest να είναι ένα συναρπαστικό smorgasbord για τα μάτια σας. Συνεχίστε, δοκιμάστε. Σας τολμούμε να μην γαντζωθείτε στο Pinterest.

Επισκεφθείτε το Pinterest εδώ Περισσότερα »

18 από 32

SpoiledPhotos.com

SpoiledPhotos.com. SpoiledPhotos.com

Δεν είναι SFW: Αυτό είναι ένα άλλο αξιομνημόνευτο blog φωτογραφιών που καλύπτεται από υποβολές αναγνώστη. Σε αυτή την περίπτωση: συλλέγονται οι εικόνες που είναι εξωφρενικές και τρομακτικές και κάθε φωτογραφία γίνεται συγκλονιστική εξαιτίας ενός απροσδόκητου ατόμου / ζώου / δράσης. Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες είναι πραγματικά κωμικές, και άλλες είναι απολύτως τρομακτικές. Το Διαδίκτυο είναι πραγματικά ένα παράξενο οικοσύστημα της ανθρώπινης φύσης!

Επισκεφθείτε τα SpoiledPhotos εδώ Περισσότερα »

19 από 32

PopSalad: Η ποπ κουλτούρα γίνεται σε ένα παιχνίδι

SFW: Αν σας αρέσει η ποπ κουλτούρα και απολαύστε τις διασημότητες στις ειδήσεις, τότε θα απολαύσετε απολύτως την PopSalad. Βαθμολογία για κάθε φορά που ο Lance Armstrong απολογείται στην τηλεόραση. Προωθήστε την ομάδα σας κάθε φορά που το Next Top Model της Αμερικής εξαλείφει έναν διαγωνιζόμενο. Επιλέξτε τον νικητή της Lady Gaga εναντίον της Rihanna. Φίνος!

Επισκεφθείτε το PopSalad εδώ Περισσότερα »

20 από 32

Ταπετσαρία Zeus Box

SFW: Όλοι αγαπούν την ταπετσαρία για την οθόνη τους. Είτε έχετε μια κανονική είτε μια ευρεία οθόνη, θα απολαύσετε απόλυτα τα γραφικά στο Zeus Box. Ταινίες, έργα τέχνης, χαριτωμένα ζώα, ατμόλουπες γυναίκες, ακριβά σπορ αυτοκίνητα, σκηνές φύσης ... θα πρέπει να βρεις κάτι που σου αρέσει σε αυτό το site.

Επισκεφθείτε τη Zeus Box Wallpaper εδώ Περισσότερα »

21 από 32

Fark: Ο παράξενος συνάδελφος ειδήσεων

Κάπως SFW: Fark είναι ένας συγκεντρωτικός παράγοντας για παράξενα και περίεργα νέα. Αυτό σημαίνει ότι: αμέτρητες και ασυνήθιστες ειδήσεις από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε αυτή την ιστοσελίδα για γρήγορη περιήγηση. Διαβάστε για τα καγκουρό που έκαναν μάχες για κλόουν, την κατάρτιση ευαισθητοποίησης σταυροφόρα για τους αστυνομικούς, τις επιχειρήσεις που συγκεντρώνουν χρήματα προσφέροντας δωρεάν λεωφορεία, γυμνοί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, άστεγοι που γίνονται διάσημοι σεφ, ληστές που απευθύνονται σε διασημότητες, κοτόπουλα που υιοθετούν κουτάβια. Παράξενος? Ναί. Εθιστική; Καλύτερα να το πιστέψεις...

Επισκεφθείτε τον Fark εδώ Περισσότερα »

22 από 32

Facebook

(Εν μέρει SFW) Είτε παίρνετε αναρροφημένοι σε Farmville και Mafia Wars, ή αν θέλετε απλώς να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας, το Facebook θα κάψει ώρες του χρόνου σας. Δείτε το αστείο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον παλιό σας φίλο του σχολείου. Σχολιάστε τις φωτογραφίες του νέου φορτηγού Volkswagen του Jeff. Ανατρέξτε στην τρέχουσα ανάρτηση του φίλου σας στην Φλόριντα.

Γραφείο προειδοποίηση: ενώ το περιεχόμενο του Facebook είναι σε μεγάλο βαθμό καλοήθη, οι περισσότεροι εργοδότες θα κρύβονται βλέποντας αυτό στην οθόνη σας στη δουλειά. Το Facebooking συνδέεται με ώρες και ώρες απόσπασης του χρόνου, να προειδοποιούνται!

Επισκεφθείτε το Facebook εδώ Περισσότερα »

23 από 32

Urlesque: Εκθέτοντας τα κομμάτια του Ιστού

Το Urlesque είναι αναμφισβήτητα ο υψηλότερης ποιότητας διαδικτυακός συσσωρευτής για το περίεργο και περίεργο του 2010. Λίγο όπως το Fark και το 2Leep.com, ο ιστότοπος αυτός συγκεντρώνει εκατοντάδες παράξενες συνδέσεις σε έναν ιστότοπο για βολική περιήγηση. Αυτό που κάνει την Urlesque ξεχωριστή είναι οι προσπάθειες σύνταξης πίσω από τις σκηνές: αυτοί οι λαοί κοσκινίζουν μέσα από πασσάλους των drivel για να επιλέξουν μόνο εκείνες τις συνδέσεις που έχουν πραγματικά τη μέγιστη παγκόσμια έκκληση. Δείτε τα πιο εικονικά βίντεο του Διαδικτύου όλων των εποχών, το αλεξίπτωτο με καγιάκ, τις φάρσες πορτραίτας, τους ανθρώπους που ζουν σε σπίτια χόρτου, σπιτικά hovercrafts, ραπ μουσική bar mitzvah, ολόκληρο το γραφείο που χτυπάει στο Harvey Danger και το διάσημο Roomba- ιππασία γάτα.

Επισκεφθείτε το Urlesque.com εδώ Περισσότερα »

24 από 32

eBay: Η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο

(Κάπως SFW) eBay είναι πραγματικά η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Πρόκειται για την εξέλιξη της σύγχρονης αγοράς ψύλλων, με τους ελέγχους ασφάλειας και πληρωμών του 21ου αιώνα. Οι παραδοσιακοί ανταγωνιστικοί πλειστηριασμοί αποτελούν περίπου το 65% των συναλλαγών του eBay, αλλά μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε απευθείας αγορές με τις επιλογές "Αγοράστε τώρα" και "Κάντε μια προσφορά". Εκατομμύρια δολάρια πραγματοποιούν συναλλαγές σε eBay κάθε μέρα. Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν ακόμη και το eBay που πωλούν την πλήρη καριέρα τους. Αν σας αρέσει το eBay, θα αγαπήσετε το eBay. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: εάν έχετε μια εθιστική προσωπικότητα αγορών, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να αποστραγγίσει γρήγορα τα οικονομικά σας.

Επισκεφθείτε το eBay εδώ Περισσότερα »

25 από 32

YouTube: "Σχετικά βίντεο"

SFW: Δεν είναι απλά ότι αυτά τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά βίντεο είναι πολύ συναρπαστικά ... είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες από αυτά που συνδέονται μεταξύ τους. Αν ξεκινήσετε να περιηγείστε στη στήλη "σχετικά βίντεο" στα δεξιά του κάθε κλιπ, θα γαντζωθείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε "κριτικές αυτοκινήτων Honda CRV", και πολύ σύντομα, μπορείτε να περιηγηθείτε στα σχόλια των αυτοκινήτων όλων των ανταγωνιστών της. Ακόμη καλύτερα: αναζήτηση για "μιλώντας σκυλιά" ή "Einstein Genius Bird" και θα γελούν για ώρες. Συντελεστής εξάρτησης: 5/5

Επισκεφθείτε το YouTube εδώ Περισσότερα »

26 από 32

PopCap Δωρεάν online παιχνίδια

SFW: (καλά, ως ασφαλές για εργασία ως ιστότοπος παιχνιδιών μπορεί να είναι). Το PopCap προσφέρει σήμερα μερικά από τα πιο εθιστικά δωρεάν παιχνίδια στο Διαδίκτυο. Πολλά από αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνουν παιχνίδι αργής κίνησης, όπου μπορείτε να σταματήσετε το παιχνίδι για να συνεχίσετε να κάνετε άλλα πράγματα (όπως η καθημερινή σας δουλειά). Τα φαβορί για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως το Bejeweled, το Zuma, το Bookworm, το Pixelus, το Atomica και το Insaniquarium, θα κρατήσουν τα περισσότερα άτομα κατειλημένα για ώρες κάθε φορά. Τα φορτία διασκέδασης και η τιμή είναι τέλεια.

Επισκεφθείτε τα παιχνίδια PopCap εδώ Περισσότερα »

27 από 32

Sh * tBrix.com: Φωτογραφίες παζλ και παράξενα φαινόμενα

Σίγουρα δεν είναι ασφαλές για δουλειά, sh * tbrix.com είναι ένα blog φωτογραφίας όπου οι χρήστες σχολιάζουν αυτό που βλέπουν στις εικόνες. Δύο πράγματα πραγματικά κάνουν αυτό το site εθιστικό: 1) οι φωτογραφίες από μόνοι τους περιέχουν σκοτεινό περιεχόμενο που είναι συχνά δύσκολο να διακρίνει. 2) οι χρήστες κάνουν κάποια πραγματικά περίεργα σχόλια για κάθε φωτογραφία. Το περιεχόμενο είναι συνήθως πολύ ενήλικες, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το περιβάλλον σας πριν επισκεφθείτε εδώ. Αλλά μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε αυτή την παράξενη και παράξενη περιοχή.

Επισκεφθείτε το sh * tbrix εδώ Περισσότερα »

28 από 32

Χαριτωμένη υπερφόρτωση

SFW: Ακόμα κι αν δεν είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, θα απολαύσετε αυτόν τον ιστότοπο. Το Cuteoverload.com είναι ένα blog φωτογραφιών των φωτογραφιών και των βίντεο που έχουν υποβληθεί από τον χρήστη. Ο στόχος είναι να παρουσιάσουμε τις αξιολάτρευτες και προσφιλές ιδιότητες των τετράποδων και των μελών της οικογένειάς μας. Είτε είστε μαλακός στην καρδιά ή ένας σκληρός άντρας macho, είστε εγγυημένοι για να πάρετε την καθημερινή σας δόση "awwwwwwww" σε αυτό το εθιστικό φωτογραφία ιστοσελίδα.

Επισκεφθείτε το Cutoverload εδώ Περισσότερα »

29 από 32

Απόγνωση: Δημογραφικές αφίσες

SFW: Εδώ είναι ο σαρκασμός και ο κυνισμός, που έγιναν όμορφα . Ως αντίθεση στις αφίσες με κινητήρια δύναμη, η Despair.com παίρνει την εμπνευσμένη φωτογραφία και τις λεζάντες με αρνητικά και κυνικά συνθήματα. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και εγγυάται γέλιο σε γραφεία παντού. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλετε να εμφανίσετε αυτό το site στους συναδέλφους του γραφείου σας.

Επισκεφθείτε το Despair.com εδώ Περισσότερα »

30 από 32

Overstock.com

SFW: Το Overstock.com είναι για ψώνια υψηλών προδιαγραφών. Ως κέντρο εκκαθάρισης τρίτου μέρους, το Overstock βοηθά τους λιανοπωλητές να εκφορτώσουν ένα πλεόνασμα εμπορικού σήματος και σχεδιαστές καταναλωτικών ειδών. DKNY ρούχα, κάμερες Samsung, λέσχες γκολφ Callaway, ρολόγια Tag Heuer, παπούτσια Nine West, κλινοσκεπάσματα αφρού μνήμης, κοστούμια ανδρικά Vincenzi, εργαλεία σχεδιασμού για κατοικίδια ζώα ... ορισμένα απολύτως όμορφα προϊόντα είναι διαθέσιμα εδώ, συχνά για λιγότερο από 50% τιμή.

Επισκεφθείτε το Overstock εδώ Περισσότερα »

31 από 32

Άνθρωποι της Walmart

Δεν είναι πραγματικά SFW: Όχι, αυτά δεν είναι ηθοποιοί ή κλόουν. Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι που έχουν συλληφθεί σε ειλικρινείς φωτογραφίες στο τοπικό κατάστημα της Walmart. Οι επιλογές στη μόδα και τον τρόπο ζωής είναι απολύτως συγκλονιστικές, και αυτός ο ιστότοπος έχει συγκεντρώσει πολύ αμφιλεγόμενη προσοχή επειδή φέρεται να μεταδίδει ανθρώπους. Αλλά, αλήθεια να ειπωθεί: αυτός ο ιστότοπος είναι ένας εθισμός για εκατομμύρια θεατές. Ελάτε να δείτε τι είναι η φασαρία, και αποφασίστε μόνοι σας.

Επισκεφθείτε το PeopleofWalmart εδώ Περισσότερα »

32 από 32

Fail Blog

Κάπως SFW: Το "Schadenfreude" είναι η γερμανική λέξη για "την απόλαυση της χαράς από την ατυχία των άλλων". Το FailBlog παραδίδει το schadenfreude στις χονδρικές παραγγελίες! Αυτό το ιστολόγιο φωτογραφιών και βίντεο συλλαμβάνει μερικά από τα πιο τραγικά ανθρώπινα λάθη που θα δείτε ποτέ. Εδώ θα βρείτε τρομακτικά παραδείγματα σφαλμάτων στάθμευσης αυτοκινήτων, ατυχημάτων στον αθλητισμό, διαφήμιση faux pas, κακές επιλογές ένδυσης και παράλογες ανθρώπινες εφευρέσεις. Όπως πολλοί από τους εθιστικούς ιστότοπους αυτής της λίστας: δεν υπάρχουν ειδικά εφέ ή επαγγελματικοί ηθοποιοί που εμπλέκονται: απλώς οι τακτικοί καθημερινοί άνθρωποι που κάνουν απολύτως απατηλές πράξεις. Εθισμός: 5/5

Επισκεφθείτε το Failblog εδώ Περισσότερα »