Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Pinterest

Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε το Visual Social Network

Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στο Pinterest.com.

Έχετε τρεις επιλογές για να εγγραφείτε - με τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στο Facebook, τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στο Twitter ή παρέχοντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημιουργώντας ένα νέο λογαριασμό Pinterest .->

Ωστόσο, εγγραφείτε, θα θέλετε ένα όνομα χρήστη. Το όνομα χρήστη Pinterest πρέπει να είναι μοναδικό αλλά μπορείτε να το αλλάξετε αργότερα. Μπορείτε να έχετε τρεις έως πέντε χαρακτήρες στο όνομα χρήστη Pinterest, αλλά δεν υπάρχουν σημεία στίξης, παύλες ή άλλα σύμβολα.

Pinterest για Επιχειρήσεις

Οι εταιρείες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τον ιστότοπο κοινής χρήσης εικόνων έχουν την επιλογή να εγγραφούν για έναν ειδικό, δωρεάν επιχειρηματικό λογαριασμό που προσφέρει μερικά πλεονεκτήματα, όπως η χρήση κουμπιών και widgets. Το Pinterest προσφέρει μια ειδική σελίδα εγγραφής για επιχειρήσεις.

Περιήγηση σε πίνακες εικόνων Pinterest

Οποιοσδήποτε μπορεί να περιηγηθεί στις συλλογές εικόνων του , αλλά μόνο τα άτομα που γίνονται μέλη, να δημιουργήσουν ένα όνομα χρήστη Pinterest και να εγγραφούν για έναν δωρεάν λογαριασμό Pinterest μπορούν να δημοσιεύσουν και να σχολιάσουν εικόνες και να αρχίσουν να συνδέουν, οργανώνοντας και μοιράζοντας εικόνες στο εικονικό σύστημα pinboard. Έτσι υπάρχει ισχυρό κίνητρο για να συμμετάσχετε στο Pinterest.com και όχι μόνο να παραμείνετε κρυμμένοι.

Ακόμη και χωρίς την ιδιότητα μέλους, φυσικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στις πινακίδες εικόνων του Pinterest και να εξερευνήσετε οποιοδήποτε πίνακα Pinterest ανά θέμα. Το κανάλι φωτογραφίας, για παράδειγμα, έχει υπέροχες φωτογραφίες. Το ταξίδι και το ύπαιθρο, επίσης.

Εγγραφείτε για Pinterest

Συνεχίστε και εγγραφείτε στο Pinterest, δημιουργώντας ένα όνομα χρήστη. Εάν δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό αντί να χρησιμοποιήσετε το Twitter ή το Facebook, το Pinterest θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναζητήστε το μήνυμα επιβεβαίωσης ότι το Pinterest θα σας στείλει. Θα πρέπει να περιέχει έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης στον οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ για να επιστρέψετε στο Pinterest.com και να τερματίσετε την εγγραφή.

Δημιουργία ονόματος χρήστη και λογαριασμού Pinterest - Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Facebook ή το Twitter;

Αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε login Pinterest, θα πρέπει να δώσετε στο Pinterest τα στοιχεία σύνδεσης σας είτε στο υπάρχον λογαριασμό σας στο Facebook είτε στο Twitter, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού σας ονόματος σύνδεσης και κωδικού πρόσβασης.

Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά ως login Pinterest. Ένα πλεονέκτημα στη χρήση του Twitter ή του Facebook ως την κύρια πρόσβασή σας στο Pinterest είναι ότι το Pinterest θα μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε αμέσως με τους φίλους σας στο Facebook ή στο Twitter. Χωρίς αυτή τη σύνδεση κοινωνικού δικτύου, θα ξεκινήσετε ουσιαστικά να δημιουργείτε φίλους στο Pinterest. Ένα άλλο πλεονέκτημα, φυσικά, είναι ότι είναι ευκολότερο να θυμάστε μία σύνδεση από δύο.

Αλλά θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να προσθέσετε Facebook και Twitter αργότερα. Είναι λοιπόν καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα νέο όνομα σύνδεσης και κωδικό πρόσβασης Pinterest, ειδικά εάν θέλετε απλώς να ελέγξετε το Pinterest για λίγο πριν συνδεθείτε με ένα ή περισσότερα από τα άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Το Pinterest είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος δικτύου και μπορεί να θέλετε να συνδεθείτε με εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους.

Όπως αναφέρεται, μπορείτε πάντα να προσθέσετε τα αναγνωριστικά σας στο Facebook ή στο Twitter στο προφίλ Pinterest αργότερα, μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις λογαριασμού και κάνοντας κλικ στο κουμπί "on" δίπλα στο Twitter ή το Facebook. Είναι τόσο απλό.

Το όνομα χρήστη Pinterest είναι μέρος της διεύθυνσης Pinterest σας

Οποιοδήποτε όνομα χρήστη Pinterest που θα επιλέξετε θα αποτελέσει τη μοναδική διεύθυνση URL ή διεύθυνση Web για τη σελίδα Pinterest, όπως

http://pinterest.com/sallybgaithersy.

Σε κάθε περίπτωση, το όνομα χρήστη σας αποτελεί το τελευταίο τμήμα της διεύθυνσης URL σας. Σε αυτό το παράδειγμα, το όνομα χρήστη είναι προφανώς sallybgaithersy. Το Pinterest θα σας ενημερώσει αν έχει ήδη ληφθεί κάποιο όνομα χρήστη που θέλετε.

Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Pinterest αργότερα, μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και πληκτρολογώντας ένα νέο.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης, η ενότητα βοήθειας Pinterest προσφέρει μια απλή ερώτηση σχετικά με τις διαδικασίες εγγραφής και επεξεργασίας λογαριασμών.

Κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, το Pinterest θα σας προτείνει να δημιουργήσετε ένα "πίνακα" εικόνας ή δύο, όπου μπορείτε να "καρφώσετε" ή να αποθηκεύσετε εικόνες μόλις προχωρήσετε. Είναι καλή ιδέα να αποδεχτείτε την προσφορά και κάντε κλικ για να δημιουργήσετε αυτές τις κάρτες. Μπορείτε να τα επεξεργαστείτε εύκολα αργότερα, δίνοντάς τους τίτλους που αντικατοπτρίζουν το σκοπό που μπορείτε να συλλάβετε, όπως η συλλογή οπτικών ιδεών για ένα έργο διακόσμησης στο σπίτι ή προγραμματισμένες διακοπές.

Μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το Pinterest: Βασικός οδηγός

Για έναν απλό, επεξηγηματικό οδηγό για τον τρόπο λειτουργίας του Pinterest, τι είναι, πώς προέκυψε, γιατί και πώς οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, διαβάστε αυτήν την επισκόπηση "Pinterest Definition and Guide".

Το Pinterest είναι ένα από τα πολλά παρόμοια κοινωνικά δίκτυα κοινής χρήσης εικόνων. Κάποιοι άλλοι απαιτούν επίσης πρόσκληση συμμετοχής, αλλά όχι όλες. Για να δείτε πώς λειτουργούν οι αντίπαλοί της, επισκεφθείτε ένα από τα τρία που συνδέονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας ή διαβάστε την "Οπτική Λίστα Σελιδοδεικτών". Προσδιορίζει τις κορυφαίες υπηρεσίες οπτικής διανομής. Όλοι μπορεί να αξίζει να εξερευνήσετε εάν σας αρέσει το Pinterest.

Ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία για το Pinterest.com

Η αξιοσημείωτη αύξηση της κυκλοφορίας του Pinterest υποδηλώνει ότι πολλοί άνθρωποι το συμπαθούν. Η Alexa, μια εταιρία μέτρησης στο διαδίκτυο, κατέταξε το Pinterest 98 στη λίστα των 100 πιο συχνών τοποθεσιών τον Φεβρουάριο του 2012.

Για μια ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία του Pinterest, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα που διατηρεί η Alexa παρουσιάζοντας τα τελευταία στατιστικά Pinterest.com.