Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εντολές του Google Chrome

Αποκτήστε πρόσβαση σε δεκάδες λειτουργίες και ρυθμίσεις του Chrome

Το Google Chrome είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης μέσω εκατοντάδων ρυθμίσεων που επηρεάζουν σχεδόν τα πάντα, από την εμφάνιση της εφαρμογής έως τις λειτουργίες που σχετίζονται με την ασφάλεια. Ενώ πολλά από αυτά τα τσιμπήματα μπορούν να γίνουν μέσω των γραφικών κουμπιών μενού και των συνδέσμων της διασύνδεσης, οι εντολές του Chrome σάς επιτρέπουν να μπαίνετε πραγματικά κάτω από την κουκούλα και να έχετε τον πλήρη έλεγχο του προγράμματος περιήγησης.

Αυτές οι εντολές, οι οποίες εισήχθησαν στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome (επίσης γνωστό ως το Omnibox ), όχι μόνο παρέχουν συντομεύσεις στις ρυθμίσεις που είναι προσβάσιμες μέσω των μενού του προγράμματος περιήγησης αλλά και πρόσβαση σε προχωρημένες επιλογές που είναι διαθέσιμες μόνο μέσω αυτής της μεθόδου. Παρακάτω υπάρχουν μερικές από τις πιο χρήσιμες εντολές του Chrome μαζί με μια σύντομη περιγραφή καθεμιάς από αυτές.

Όπως πάντα, είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί όταν αλλάζετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Αν δεν είστε σίγουροι για ένα συγκεκριμένο στοιχείο ή στοιχείο, ίσως είναι καλύτερο να το αφήσετε όπως είναι.

Λίστα εντολών του Chrome

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome σε λειτουργικά συστήματα Chrome OS , Linux, Mac OS X και Windows.