Πώς να ελέγξετε το Google Chromebook σας μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα Google Chrome.

Η καρδιά του Chrome OS είναι το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome του, το οποίο χρησιμεύει ως ένας από τους κεντρικούς κόμβους όχι μόνο για την τροποποίηση των ρυθμίσεων του ίδιου του προγράμματος περιήγησης αλλά και για την προσαρμογή του συνολικού λειτουργικού συστήματος στο σύνολό του.

Τα παρακάτω σεμινάρια δείχνουν πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Chromebook ελέγχοντας και διαχειρίζοντας τις δεκάδες τροποποιήσιμες ρυθμίσεις που βρίσκονται πίσω από τις σκηνές.

Επαναφέρετε ένα Chromebook στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του

© Getty Images # 475157855 (Olvind Hovland).

Μια από τις πιο βολικές λειτουργίες του Chrome OS είναι το Powerwash, το οποίο σας επιτρέπει να επαναφέρετε το Chromebook στην κατάσταση του εργοστασίου με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να το κάνετε αυτό στη συσκευή σας, ξεκινώντας από την προετοιμασία της για μεταπώληση, απλά θέλετε να αρχίσετε νωρίς από άποψη λογαριασμών χρηστών, ρυθμίσεων, εγκατεστημένων εφαρμογών, αρχείων κ.λπ. Περισσότερα »

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες προσβασιμότητας του Chrome OS

© Getty Images # 461107433 (lvcandy).

Για άτομα με προβλήματα όρασης ή για χρήστες με περιορισμένη ικανότητα να χειρίζονται πληκτρολόγιο ή ποντίκι, η εκτέλεση ακόμα και των απλούστερων εργασιών σε έναν υπολογιστή μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση. Ευτυχώς, η Google παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες με επίκεντρο την προσβασιμότητα στο λειτουργικό σύστημα Chrome. Περισσότερο "

Τροποποίηση ρυθμίσεων πληκτρολογίου Chromebook

© Getty Images # 154056477 (Adrianna Williams).

Η διάταξη ενός πληκτρολογίου Chromebook είναι παρόμοια με αυτή ενός φορητού υπολογιστή με Windows, με κάποιες αξιοσημείωτες εξαιρέσεις όπως το κλειδί αναζήτησης αντί του Caps Lock καθώς και η παράλειψη πλήκτρων λειτουργιών στην κορυφή. Ωστόσο, οι βασικές ρυθμίσεις πίσω από το πληκτρολόγιο Chrome OS μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας με διάφορους τρόπους - συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης των προαναφερθέντων λειτουργιών καθώς και της ανάθεσης προσαρμοσμένων συμπεριφορών σε ορισμένα από τα ειδικά κλειδιά. Περισσότερο "

Παρακολούθηση χρήσης μπαταρίας στο Chrome OS

© Getty Images # 170006556 (clu).

Για κάποιους, η κύρια έκκληση των Google Chromebooks έγκειται στην οικονομική τους προσιτότητα. Με χαμηλότερο κόστος, ωστόσο, υπάρχουν περιορισμένοι πόροι από την άποψη του υποκείμενου υλικού κάθε συσκευής. Με αυτό είπε, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα περισσότερα Chromebook είναι αρκετά εντυπωσιακή. Ακόμη και με αυτό το αποθεματικό εξάπλωσης ισχύος, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας χαμηλό σε χυμό χωρίς τη δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας.

Αλλάξτε ταπετσαρίες και θέματα προγράμματος περιήγησης στο Chromebook σας

© Getty Images # 172183016 (sandsun).

Τα Chromebook της Google έχουν γίνει γνωστά για την εύχρηστη διασύνδεση και το προσιτό κόστος τους, παρέχοντας μια ελαφριά εμπειρία για εκείνους τους χρήστες που δεν απαιτούν εφαρμογές έντασης πόρων. Αν και δεν έχουν μεγάλο αποτύπωμα από πλευράς υλικού, η εμφάνιση και η αίσθηση του Chromebook σας μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας ταπετσαρία και θέματα. Περισσότερο "

Διαχειριστείτε τις πληροφορίες αυτόματης συμπλήρωσης και τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Chromebook σας

© Scott Orgera.

Η καταχώριση των ίδιων πληροφοριών σε έντυπα ιστού ξανά και ξανά, όπως η διεύθυνση ή τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να είναι μια άσκηση με τραντάγματα. Η μνήμη όλων των διαφόρων κωδικών πρόσβασης σας, όπως αυτές που απαιτούνται για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή στις ιστοσελίδες τραπεζικής σας, μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για να ανακουφίσει τις δυσκολίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές καταστάσεις, το Chrome προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης αυτών των δεδομένων στον λογαριασμό σας στο σκληρό δίσκο / στο Google Sync του Chromebook και αυτόματη συμπλήρωσή του όταν είναι απαραίτητο. Περισσότερο "

Χρησιμοποιήστε υπηρεσίες Web και πρόβλεψης στο Chromebook σας

Getty Images # 88616885 Πιστωθεί: Stephen Swintek.

Μερικά από τα πιο εύχρηστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα πίσω από τα σκηνικά στο Chrome οδηγούνται από υπηρεσίες ιστού και πρόβλεψης, οι οποίες βελτιώνουν τις δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης με πολλούς τρόπους, όπως η χρήση ανάλυσης πρόβλεψης για την επιτάχυνση των χρόνων φόρτωσης και την παροχή εναλλακτικών λύσεων σε έναν ιστότοπο που μπορεί να μην είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Περισσότερο "

Ρύθμιση Smart Lock στο Chromebook σας

Getty Images # 501656899 Πίστωση: Peter Dazeley.

Στο πνεύμα της παροχής μιας κάπως ομοιόμορφης εμπειρίας σε όλες τις συσκευές, η Google προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε και να συνδεθείτε στο Chromebook σας με ένα τηλέφωνο Android - υποθέτοντας ότι οι δύο συσκευές είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους, κοντά, για να επωφεληθούν από ένα Συνδυασμός Bluetooth. Περισσότερο "

Τροποποιήστε τις Ρυθμίσεις λήψης αρχείων στο Chrome OS

Getty Images # sb10066622n-001 Πίστωση: Guy Crettenden.

Από προεπιλογή, όλα τα αρχεία που έχουν ληφθεί στο Chromebook αποθηκεύονται στο φάκελο " Λήψεις ". Αν και μια εύχρηστη και εύχρηστη ονομασία για μια τέτοια εργασία, πολλοί χρήστες προτιμούν να αποθηκεύουν αυτά τα αρχεία αλλού - όπως στο Google Drive ή σε μια εξωτερική συσκευή. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία ορισμού νέας προεπιλεγμένης τοποθεσίας λήψης. Περισσότερο "

Διαχειριστείτε μηχανές αναζήτησης Chromebook και χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση Google Voice

Getty Images # 200498095-001 Πίστωση: Jonathan Knowles.

Αν και η Google κατέχει το μερίδιο αγοράς του λέοντος, υπάρχουν αρκετές βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις διαθέσιμες όταν πρόκειται για μηχανές αναζήτησης. Και παρόλο που τα Chromebook λειτουργούν στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, παρέχουν ακόμα τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μια διαφορετική επιλογή όταν πρόκειται για αναζήτηση στον Ιστό. Περισσότερο "

Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις εμφάνισης και κατοπτρισμού στο Chromebook σας

Παγκόσμια Τράπεζα |

Τα περισσότερα Chromebook της Google παρέχουν τη δυνατότητα αλλαγής των ρυθμίσεων της οθόνης, συμπεριλαμβανομένων παραμέτρων οθόνης και οπτικού προσανατολισμού. Ανάλογα με τη διαμόρφωσή σας, ίσως μπορείτε να συνδεθείτε με οθόνη ή τηλεόραση και να αντικατοπτρίσετε την εμφάνιση του Chromebook σας σε μία ή περισσότερες από αυτές τις συσκευές. Περισσότερο "