Σκούτερ σκληρού δίσκου v3.4

Μια πλήρης αναθεώρηση του σκληρού δίσκου, ένα δωρεάν πρόγραμμα τεμαχισμού αρχείων

Το Hard Disk Scrubber είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα τεμαχισμού αρχείων που δεν μπορεί μόνο να διαγράψει πολλά αρχεία ταυτόχρονα, αλλά και να αποκόψει τα αρχεία που έχετε ήδη διαγράψει.

Ορισμένες ρυθμίσεις για προχωρημένους είναι ρυθμιζόμενες, όπως η δημιουργία προσαρμοσμένων μεθόδων διαγραφής και η επιλογή αντικατάστασης αρχείων με τυχαία δεδομένα αλλά χωρίς διαγραφή τους.

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του σκληρού δίσκου Scrubber έκδοση 3.4, που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου 2011. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση πρέπει να επανεξετάσω.

Κατεβάστε τον καθαριστήρα σκληρών δίσκων

Περισσότερα για τον καθαριστή σκληρών δίσκων

Ο σκληρός δίσκος υποστηρίζει την αφαίρεση πολλαπλών αρχείων ταυτόχρονα, καθώς και τη διαγραφή αρχείων που έχετε ήδη διαγράψει, που ονομάζεται Free Space Scrubbing .

Οι μέθοδοι εξυγίανσης δεδομένων που υποστηρίζονται στον σκληρό δίσκο περιλαμβάνουν:

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μοτίβο σκουπίσματος, καθορίζοντας το κείμενο που πρέπει να χρησιμοποιήσει ο Σκληρός δίσκος σκληρού δίσκου για να αντικαταστήσει τα δεδομένα, όπως αριθμούς, ειδικούς χαρακτήρες και γράμματα, καθώς και συγκεκριμένα μοτίβα μηδενικών και τυχαίων δεδομένων σε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη σειρά.

Χρησιμοποιήστε το κουμπί Προσθήκη αρχείων για να επιλέξετε ένα ή περισσότερα αρχεία που θέλετε να προσθέσετε στην ουρά ή επιλέξτε Προσθήκη φακέλου για να προσθέσετε εύκολα μια ομάδα αρχείων που περιέχονται σε ένα φάκελο.

Σημείωση: Η επιλογή Προσθήκη φακέλου δεν επιτρέπει την διαγραφή φακέλων - είναι απλά ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε τα αρχεία ενός φακέλου στην ουρά.

Ο Σκληρός δίσκος σκληρού δίσκου έχει επίσης τη δυνατότητα να μετονομάσει τα αρχεία εκτός από το τεμαχισμό τους. Όταν επιλέγετε αυτή την επιλογή, κάθε αρχείο μετονομάζεται πρώτα και στη συνέχεια εκτελέστε την επιλεγμένη μέθοδο απολύμανσης, πράγμα που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο να ανακτήσει με το λογισμικό αποκατάστασης αρχείων .

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Αντικατάσταση μόνο για να αντικαταστήσετε τα επιλεγμένα δεδομένα αλλά να μην τα αφαιρέσετε από το σκληρό δίσκο .

Οι δύο επιλογές που μόλις ανέφερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για τη δημιουργία αρχείων με επεκτάσεις TMP που είναι γραμμένα με τυχαία δεδομένα αλλά δεν διαγράφονται πραγματικά.

Όταν χρησιμοποιείτε την προαιρετική λειτουργία " Free Space Scrubbing ", μπορείτε να γράψετε συμβάντα σε ένα αρχείο καταγραφής, να τερματίσετε τον υπολογιστή όταν τελειώσει και να δώσετε προτεραιότητα στον σκληρό δίσκο πριν από άλλα τρέχοντα προγράμματα.

Πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

Ο σκληρός δίσκος καθαρισμού έχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλά και μερικά δευτερεύοντα θέματα:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για τον καθαριστή σκληρών δίσκων

Το Hard Disk Scrubber είναι ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα γιατί. Ο ένας είχε προηγμένες και μοναδικές και από την άλλη, βασικό και ακόμη και με λίγους τρόπους.

Το ένα φαινομενικά μικρό πράγμα που δεν μου αρέσει στο σκληρό δίσκο είναι ότι η μεταφορά και η απόθεση δεν υποστηρίζονται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιηγηθείτε σε αρχεία και φακέλους για να τα προσθέσετε στην ουρά, η οποία, κατά τη γνώμη μου, διαρκεί πολύ περισσότερο από drag and drop.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω με το σκληρό δίσκο καθαρισμού είναι ότι δεν μπορείτε να καταργήσετε φακέλους από το σκληρό δίσκο. Μπορείτε να εισαγάγετε φακέλους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα προσθέσουν τα αρχεία του φακέλου στην ουρά, αλλά ούτε ο φάκελος ούτε οι υποφακέλοι και τα αρχεία τους θα αφαιρεθούν.

Όλα αυτά λένε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσει ο σκληρός δίσκος, όπως το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απολύτως άλλες ρυθμίσεις εκτός από αυτό που βλέπετε στο παράθυρο του προγράμματος, το οποίο βοηθά να κρατάμε τα πράγματα απλά.

Μου αρέσει επίσης ότι μπορείτε να ορίσετε τη δική σας μέθοδο αντικατάστασης. Αυτό είναι ένα σχετικά απλό χαρακτηριστικό που εύχομαι ότι θα χρησιμοποιούσαν και άλλες συσκευές πλύσης σκληρών δίσκων.

Εάν ο σκληρός δίσκος θα μπορούσε να αφαιρέσει τους φακέλους και πρόσθεσε υποστήριξη για drag and drop, θα ήταν σίγουρα υψηλότερη θέση στον κατάλογό μου δωρεάν τεμαχιστές αρχείων .

Κατεβάστε τον καθαριστήρα σκληρών δίσκων