Η σειρά Klipsch B-3 Synergy Ηχείο βιβλιοθήκης - Επανεξέταση

Ένα κλασικό μεγάφωνο ραφιών που αξίζει να αναζητήσετε

Υπάρχουν χιλιάδες μεγάφωνα στην αγορά και παρά τις τεχνικές προδιαγραφές, το πώς ακούγεται ένας ηχείο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το Klipsch B-3, αν και δεν είναι καινούριο διαθέσιμο, είναι ένα κλασικό μεγάφωνο που φορτώνει το κεράτινο φορτωμένο βιβλιοθήκη που αξίζει να αναζητήσετε.

Περιγραφή και προδιαγραφές

Ο πυρήνας του Klipsch B-3 είναι ο 5 ιντσών Tractrix κέρατο και μπάσο αντανακλαστικό σχεδιασμό. Οι πρόσθετες προδιαγραφές περιλαμβάνουν:

Είναι όλοι στην Ακρόαση

Το B-3 ήταν εξίσου οικείο και σε στερεοφωνική διαμόρφωση δύο καναλιών ή ως μέρος του μεγαλύτερου συστήματος οικιακού κινηματογράφου με την προσθήκη υπογούφερ. Παρόλο που η Klipsch πωλεί επίσης ηχεία σύνθετου κέντρου και ηχητικών καναλιών με ελαφρώς διαφορετικά σχέδια, 5 ή 7 B-3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαμόρφωση surround, εάν τοποθετηθούν σωστά.

Το όφελος της τεχνολογίας του κέρατος του B-3 ήταν πολύ εμφανές στις φωνητικές παραστάσεις. Η λεπτή, οικεία αναπνοή της Norah Jones στο "I Do not Know Why" ήταν υπέροχη και η ξεχωριστή φωνητική απόδοση του Sade στο "Smooth Operator" πήδηξε αμέσως μέσα στο δωμάτιο.

Όχι μόνο το B-3 παρουσιάζει πολύ καλή απόδοση στα φωνητικά μεσαίας εμβέλειας, αλλά και σε λεπτομερείς λεπτομέρειες. Ένα παράδειγμα ήταν ότι μερικές από τις λεπτομέρειες του φόντου για την κλασική καταγραφή Cream, "Disraeli Gears", συνήθως αδιαμφισβήτητο, αποκαλύφθηκαν αρκετά καλά.

Στο μπροστινό μέρος του home theater, το B-3 λειτούργησε αρκετά καλά, τόσο ως κεντρικά, κεντρικά ή surround ηχεία. Ο γρήγορος χρόνος αποκατάστασης των B-3 ήταν επαρκής για την εργασία των πολλών DVD κλιπ που χρησιμοποιήθηκαν, συμπεριλαμβανομένων κλιπ από το "Master And Commander", το "Kill Bill" Vols. 1 και 2, "Τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" Τριλογία, "Moulin Rouge", και "Σικάγο".

Το μόνο μειονέκτημα με το B-3 σε μια εγκατάσταση home theater είναι ότι η έλλειψη χαμηλής απόκρισης μπάσων απαιτεί τη χρήση υπογούφερ. Ωστόσο, αυτό πρέπει να αναμένεται με τα ηχεία βιβλιοθήκης και δεν θα πρέπει να θεωρείται σφάλμα. Αντίθετα, η πολύ καλή ανταπόκριση των μπάσων του B-3 πλήρωσε πολύ καλά το χάσμα μεταξύ τους και του subwoofer πολύ καλά, παρέχοντας μια ομαλή μετάβαση στο σημείο διέλευσης μεταξύ του B-3 και του υπογούφερ που χρησιμοποιήθηκε (Yamaha YST-SW205) .

Είτε ακούγοντας χαμηλά ή υψηλά επίπεδα έντασης ήχου, το B-3 έδωσε καθαρό και καθαρό ήχο, ειδικά στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Με τη μουσική, τα φωνητικά ξεχωρίζουν ξεχωριστά και τα στοιχεία του φόντου δεν χάνουν. Παρόλο που δεν προσφέρει τις χαμηλότερες συχνότητες μπάσων, ο σχεδιασμός των μπάσων αντανακλάται με δυνατά, ανώτερα μπάσα, τα οποία είναι καθαρά και δεν μπερδεύονται.

Klipsch B-3 Πλεονεκτήματα:

Klipsch B-3 Μειονεκτήματα:

Η κατώτατη γραμμή

Αυτό που κάνει το B-3 πραγματικά ξεχωρίζει είναι η χρήση ενός κέρατος για τις συχνότητες μεσαίας εμβέλειας. Η τεχνολογία Horn είναι εξαιρετικά αποδοτική και ανθεκτική, πράγμα που σημαίνει ότι τέτοια ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ενισχυτές μόλις 5 έως 10 watts ανά κανάλι, αλλά μπορούν να χειριστούν την ισχυρή ισχύ εξόδου ενός δέκτη υψηλής τεχνολογίας.

Υπάρχουν μεγαλύτεροι ομιλητές, υπάρχουν ακριβότεροι ομιλητές και υπάρχουν καλύτεροι ομιλητές σε υψηλότερες τιμές. Ωστόσο, το Klipsch Synergy B-3 αποδεικνύει ότι ένας καλός ομιλητής δεν χρειάζεται να είναι μεγάλος ή ακριβός.

Αφού ξοδέψετε μεγάλα χρήματα για τα άλλα συστατικά σας, μην κάνετε τα μεγάφωνα μια δεύτερη σκέψη. Πριν κάνετε την επιλογή του τελικού μεγαφώνου σας, σας συνιστώ να ακούσετε το Klipsch Synergy B-3.

Επίσημη σελίδα προϊόντος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Klipsch διέκοψε την παραγωγή των ηχείων B-3, αλλά μπορεί να είναι διαθέσιμη μέσω τρίτων. Για μια ματιά στα σημερινά προϊόντα μεγαφώνου των βιβλιοθηκών του Klipsch, ανατρέξτε στη σελίδα του Official Bookshelf Loudspeakers

Αποποίηση ευθύνης: Το προϊόν που εξετάστηκε αγοράστηκε με κανονικά διαφημισμένη τιμή λιανικής πώλησης.