Γνωρίστε το ταυτόχρονο όριο σύνδεσης IMAP του Gmail

Μάθετε το όριο του Gmail για ταυτόχρονες συνδέσεις IMAP και τι μπορείτε να κάνετε αν αντιμετωπίζετε σφάλματα IMAP εξαιτίας αυτού.

Γιατί εγώ? Gmail και πρόσβαση στο IMAP

Προσπάθησα να ελέγξω το Gmail μου, όπως πάντα. Πήρα όμως αυτό το αινιγματικό λάθος, αντί για νέα αλληλογραφία. Είπε "πάρα πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις". Τι? Πως? Γιατί εγώ?

Αν αυτό το σενάριο ακούγεται σαν αυτό που μόλις ζήσατε, πάρτε την καρδιά και τραβήξτε δύο φορές την καρδιά σας.

Δεν είσαι μόνος και δεν είσαι ξεχωριστός. αυτό το σφάλμα σύνδεσης στο Gmail είναι κοινό.

Το σφάλμα μπορεί να διαβάσει ελαφρώς μυστηριώδες και μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί η προέλευσή του, αλλά υπάρχει συνήθως μια σαφής προέλευση σε αυτό και "πάρα πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις" μπορούν να διορθωθούν για να μπορείτε να επιστρέψετε στην πρόσβαση στο Gmail σας στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ακριβώς όπως πάντα πριν.

Γνωρίστε το ταυτόχρονο όριο σύνδεσης IMAP του Gmail

Το Gmail υποστηρίζει έως:

Αντιμετώπιση του ορίου σύνδεσης σύνδεσης Gmail IMAP και σφάλματος "Πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις"

Για να διορθώσετε τις "υπερβολικά πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις" σφάλμα IMAP του Gmail, δοκιμάστε να λάβετε υπόψη σας τα εξής:

Υπάρχουν κάποια άλλα όρια του Gmail που πρέπει να γνωρίζω;

Για να προστατέψετε την υπηρεσία και τους χρήστες της, το Gmail έχει όρια σε πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φυσικά. Το πιο σημαντικό, μπορείτε μόνο

Για αυτό το όριο, δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε τη διεπαφή ιστού ή συνδέεστε μέσω ενός προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας IMAP (για λήψη μηνυμάτων και πρόσβαση σε φακέλους) και SMTP (για την αποστολή μηνυμάτων).

Στη συνέχεια, το Gmail

Μπορείτε να αναιρέσετε το όριο έναντι αμοιβής για να αποθηκεύσετε περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχεία.

Τέλος, μπορείτε να επιβάλλετε μόνοι σας ένα όριο: να κάνετε ταχύτερη πρόσβαση στο IMAP - για όσες συνδέσεις επιτρέπονται ... -, το Gmail σάς επιτρέπει

για να στείλετε email σε προγράμματα και υπηρεσίες που συνδέονται μέσω αυτού του πρωτοκόλλου.