Πώς να βλέπετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail σε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης RSS

Αποκτήστε μια ροή RSS για το Gmail για να δείτε τα μηνύματά σας σε έναν αναγνώστη τροφοδοσίας

Αν σας αρέσει ο αναγνώστης τροφοδοσίας RSS , τότε γιατί να μην κολλήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και εκεί; Ακολουθούν οδηγίες για την εύρεση της διεύθυνσης ροής του Gmail για οποιαδήποτε ετικέτα στο λογαριασμό σας στο Gmail.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τον αναγνώστη τροφοδοσίας για να σας ειδοποιεί όταν τα μηνύματα φτάνουν σε μια συγκεκριμένη ετικέτα, όπως μια προσαρμοσμένη ή οποιαδήποτε άλλη ετικέτα. δεν χρειάζεται να είναι ο φάκελος "Εισερχόμενα".

Οι τροφοδοσίες Atom του Gmail, φυσικά, απαιτούν έλεγχο ταυτότητας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε θέση να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google μέσω του αναγνώστη τροφοδοσίας για να λάβετε τα μηνύματα. Δεν υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα ανάγνωσης ροών RSS, αλλά το Feedbro είναι ένα παράδειγμα για να ξεκινήσετε.

Πώς να βρείτε τη διεύθυνση URL της ροής RSS του Gmail

Η λήψη της συγκεκριμένης διεύθυνσης URL ροής RSS για τα μηνύματά σας στο Gmail μπορεί να είναι δύσκολη. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολύ συγκεκριμένους χαρακτήρες στη διεύθυνση URL για να λειτουργήσει με ετικέτες.

Τροφοδοσία RSS για Εισερχόμενα του Gmail

Για να διαβάσετε τα μηνύματά σας στο Gmail σε έναν αναγνώστη τροφοδοσίας RSS μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση URL:

https://mail.google.com/mail/u/0/feed/atom/

Αυτή η διεύθυνση URL λειτουργεί με μηνύματα μόνο στο φάκελο Εισερχομένων.

Τροφοδοσία RSS για ετικέτες Gmail

Η δομή της διεύθυνσης URL του Gmail Atom για άλλες ετικέτες πρέπει να ρυθμιστεί προσεκτικά. Ακολουθούν διάφορα παραδείγματα που μπορείτε να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζουν στις δικές σας ετικέτες: