Πώς να δημιουργήσετε έναν ειδικό κωδικό πρόσβασης εφαρμογής για το POP / IMAP

Με την επαλήθευση σε 2 βήματα ενεργοποιημένη

Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε 2 βήματα για λογαριασμό Gmail, πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για συγκεκριμένη εφαρμογή για να συνδέσετε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω POP ή iMAP.

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση του Προγράμματος Email σας με το Gmail;

Προκειμένου ο λογαριασμός σας Gmail να είναι ασφαλής και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ασφαλή, ο έλεγχος ταυτότητας σε 2 βήματα με τον συνδυασμό κωδικού πρόσβασης και κωδικού που δημιουργείται ή αποστέλλεται στο τηλέφωνό σας είναι ανεκτίμητης. Δυστυχώς, πολλά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ορισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσθετα δεν γνωρίζουν πώς να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό Gmail που είναι κλειδωμένος με έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι κωδικοί πρόσβασης.

Ο έλεγχος ταυτότητας σε 2 βήματα του Gmail και οι απλοί κωδικοί πρόσβασης

Ευτυχώς, μπορείτε να κατανοήσετε το Gmail και τους κωδικούς πρόσβασης: μπορείτε εύκολα να έχετε το Gmail να παράγει ατομικούς και τυχαίους κωδικούς πρόσβασης για χρήση σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το καθένα. Δεν μπορείτε να διαλέξετε τον κωδικό πρόσβασης, δεν πρέπει να το γράψετε ή να τον θυμηθείτε, και το βλέπετε μόνο μία φορά - ώστε να το εισαγάγετε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο, ας ελπίσουμε, θα το διατηρήσετε ασφαλές.

Μπορείτε, ωστόσο, να ανακαλέσετε κάθε κωδικό πρόσβασης που δημιουργήθηκε για μια μεμονωμένη εφαρμογή ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν εμπιστεύεστε πλέον μια εφαρμογή ή έχετε διακόψει τη χρήση της, διαγράψτε τον κωδικό πρόσβασης για να μειώσετε τον αριθμό των πιθανών στόχων για επιτυχή εικασία κατά 1.

Δημιουργία συγκεκριμένου κωδικού πρόσβασης εφαρμογής Gmail για χρήση πρόσβασης POP ή IMAP (Ενεργοποίηση επαλήθευσης σε 2 βήματα)

Για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βοηθητικό πρόγραμμα ή πρόσθετο για πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Gmail μέσω IMAP ή POP με έλεγχο ταυτότητας σε δύο βήματα,

  1. Κάντε κλικ στο όνομα ή τη φωτογραφία σας κοντά στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής εισερχομένων του Gmail.
  2. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Ο λογαριασμός μου στο φύλλο που εμφανίστηκε.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση στο Google με την επιλογή Σύνδεση και ασφάλεια .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις κάτω από την επαλήθευση σε 2 βήματα στην ενότητα Κωδικός πρόσβασης .
  5. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Κωδικοί πρόσβασης εφαρμογών με τη μέθοδο Κωδικός πρόσβασης και σύνδεσης .
  6. Εάν σας ζητηθεί ο κωδικός πρόσβασής σας στο Gmail, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο NEXT .
  7. Βεβαιωθείτε ότι το Mail ή Άλλο (προσαρμοσμένο όνομα) έχει επιλεγεί στο αναπτυσσόμενο μενού Select app ▾ .
    1. Εάν επιλέξατε Αλληλογραφία , επιλέξτε έναν υπολογιστή ή μια συσκευή από το μενού Επιλογή συσκευής ▾ .
    2. Αν έχετε επιλέξει Άλλο (προσαρμοσμένο όνομα) , πληκτρολογήστε την εφαρμογή ή πρόσθετο και, προαιρετικά, τη συσκευή (όπως "Mozilla Thunderbird στον φορητό υπολογιστή μου Linux") πάνω από το YouTube στο Xbox μου .
  8. Κάντε κλικ στην επιλογή GENERATE .
  9. Εντοπίστε και χρησιμοποιήστε αμέσως τον κωδικό πρόσβασης κάτω από τον κωδικό πρόσβασης της εφαρμογής σας για τη συσκευή σας .
    1. Σημαντικό : Πληκτρολογήστε ή αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό πρόσβασης στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως, το πρόσθετο Gmail ή την υπηρεσία αμέσως. Δεν θα το δείτε πάλι.
    2. Συμβουλές : Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης, φυσικά? βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακαλέσει κωδικούς που έχουν ρυθμιστεί προηγουμένως αλλά δεν χρησιμοποιούνται πλέον για την ίδια εφαρμογή.
    3. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης ειδικά και μόνο για εκείνη την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την υπηρεσία ή το πρόσθετο.
    4. Μπορείτε να ανακαλέσετε οποιονδήποτε κωδικό Gmail για συγκεκριμένη εφαρμογή χωρίς να επηρεάσετε τους κωδικούς πρόσβασης που έχουν οριστεί για άλλες εφαρμογές.
  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Done .