Dell Inspiron 17 7000 Touch

Οθόνη αφής με οθόνη αφής 17 ιντσών χωρίς φορητό υπολογιστή

Η Dell δεν παράγει πλέον τις εκδόσεις 17 ιντσών των φορητών υπολογιστών της σειράς Inspiron 7000. Αντ 'αυτού, η σύγκριση διατηρεί τις οθόνες των 17 ιντσών για τις σειρές μέσης σειράς 5000 ή για το φορητό υπολογιστή παιχνιδιών Alienware 17. Αν είστε στην αγορά για ένα φορητό υπολογιστή 17 ιντσών, φροντίστε να ελέγξετε τη λίστα με τις καλύτερες λίστες 17 ιντσών και μεγαλύτερων φορητών υπολογιστών .

Η κατώτατη γραμμή

3 Μαρτίου 2014 - Το Inspiron 17 7000 Touch της Dell θα είναι μια σκληρή πώληση για την εταιρεία. Το σύστημα είναι πραγματικά πολύ καλά κατασκευασμένο και προσφέρει ζωή μπαταρίας πολύ καλύτερα από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών, αλλά το κάνει αυτό θυσιάζοντας τις επιδόσεις του, έτσι ώστε να ξεχωρίζει μόνο από την παρουσίαση με μια οθόνη αφής που δεν προσφέρουν οι περισσότερες άλλες εταιρίες αυτό το μέγεθος. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείτε να έχετε σχεδόν το ίδιο επίπεδο δυνατοτήτων από την έκδοση 15 ιντσών από την Dell που έχει μεγαλύτερη λογική καθώς οι άνθρωποι που αναζητούν μεγαλύτερες οθόνες συχνά θέλουν υψηλότερες επιδόσεις.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αναθεώρηση - Dell Inspiron 17 7000 Touch

3 Μαρτίου 2014 - Ο επανασχεδιασμός του φορητού υπολογιστή Inspiron της Dell έφερε μαζί του μια νέα έμφαση στα λεπτότερα και ελαφρύτερα σχέδια και σε διάφορες σειρές επιλογών. Το Inspiron 17 7000 Touch μοιράζεται πολλές από τις ίδιες σχεδιαστικές πινελιές με το Inspiron 15 7000 που έβλεπα τον Δεκέμβριο αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα για να ταιριάζει στην οθόνη 17 ιντσών. Είναι λίγο πιο παχύ σε 1,1-ίντσες, αλλά αυτό είναι ακόμα πιο λεπτό από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές αυτής της κατηγορίας που περιλαμβάνουν επίσης μια μονάδα οπτικού δίσκου . Το βάρος εξακολουθεί να είναι λίγο βαρύ στα 7,3 κιλά, αλλά αυτό πιθανότατα οφείλεται στη χρήση περισσότερων μεταλλικών στοιχείων στο πλαίσιο από άλλα που σημαίνει ότι είναι αρκετά εύρωστο για το μέγεθός του.

Αντί να χρησιμοποιεί έναν παραδοσιακό φορητό επεξεργαστή ισχύος με τον μεγαλύτερο φορητό υπολογιστή Inspiron, η Dell συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον εξαιρετικά επεξεργασμένο επεξεργαστή στο μοντέλο Core i7-4500U dual core. Αυτό λειτουργεί σε χαμηλότερη τάση και έχει μόνο δύο πυρήνες και όχι τέσσερις. Αυτό παρέχει ένα είδος αντιστάθμισης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερη απόδοση, ώστε το σύστημα να μην είναι τόσο κατάλληλο για υπολογιστικές εργασίες υψηλού επιπέδου, όπως επεξεργασίες βίντεο επιτραπέζιων υπολογιστών ή παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών για υπολογιστές, αλλά και λιγότερη ενέργεια. Παρ 'όλα αυτά, ο επεξεργαστής παρέχει περισσότερες από αρκετές επιδόσεις για τον μέσο χρήστη που χρησιμοποιεί κυρίως τον υπολογιστή για περιήγηση στο web, στο streaming media και στο λογισμικό παραγωγικότητας. Ο επεξεργαστής είναι συμβατός με 6GB μνήμης DDR3 που του παρέχει μια ομαλή συνολική εμπειρία, αλλά θα ήταν ωραίο σε αυτό το σημείο τιμής για να έρθει με 8GB.

Οι μονάδες SSD είναι ένα μεγάλο στοιχείο τώρα για τη βελτίωση της απόδοσης των υπολογιστών αλλά έχουν το μειονέκτημα του περιορισμένου χώρου αποθήκευσης, εκτός αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πολλά. Η Dell επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια υβριδική μονάδα SSD για το Inspiron 17 7000 Touch. Πρόκειται για μια μονάδα δίσκου που συνδυάζει μια μικρή μνήμη χωρητικότητας 8GB με μια μεγάλη παραδοσιακή μονάδα περιστροφής terabyte. Αυτό δίνει αρκετό χώρο αποθήκευσης και μια μικρή ώθηση στην απόδοση κατά την εκκίνηση των Windows ή χρησιμοποιώντας προγράμματα που έχετε συχνά πρόσβαση. Το μειονέκτημα είναι ότι η μικρή ποσότητα cache σημαίνει ότι δεν έχει την ακριβή απόδοση ως αποκλειστικό SSD αλλά είναι ένας καλός συμβιβασμός. Εάν χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν τέσσερις θύρες USB 3.0 (δύο από τις δύο πλευρές) για χρήση με μονάδες εξωτερικής αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας. Το σύστημα εξακολουθεί να συνοδεύεται από έναν καυστήρα DVD διπλής επίστρωσης για την αναπαραγωγή και την εγγραφή μέσων CD ή DVD.

Οι περισσότεροι από τους φορητούς υπολογιστές των 17 ιντσών επικεντρώνονται τώρα στα παιχνίδια, με αποτέλεσμα η εμφάνισή τους να αποκλίνει σε γρήγορους χρόνους απόκρισης και έλλειψης επαφής. Η Dell υιοθετεί μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση και εξοπλίζει το Inspiron 17 7000 Touch με ένα πάνελ οθόνης 17,3 ιντσών που διαθέτει επιφάνεια πολλαπλών τόνων για χρήση με τα Windows 8 . Η οθόνη διαθέτει εγγενή ανάλυση 1920x1080 για αναπαραγωγή βίντεο 1080p HD και προσφέρει καλό επίπεδο χρώματος και αντίθεσης. Ειδικότερα, προσφέρει πολύ καλύτερες οπτικές γωνίες από τους άλλους φορητούς υπολογιστές αυτής της κατηγορίας. Το ένα μειονέκτημα είναι ότι η οθόνη δεν φαίνεται τόσο φωτεινή όσο και άλλες που κάνουν πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Αυτό μπορεί να έχει γίνει για να δοκιμάσετε και να επεκτείνετε τους χρόνους λειτουργίας καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Τα γραφικά για το σύστημα χρησιμοποιούν έναν επεξεργαστή γραφικών NVIDIA GeForce GT 750M. Πρόκειται για μια επιλογή γραφικών μεσαίας κατηγορίας από τη NVIDIA και δεν πρόκειται να αποτελέσει επιλογή high-end gaming. Θα τρέξει μερικά παιχνίδια σε πλήρη εγγενή ανάλυση, αλλά πολλά παιχνίδια θα απαιτούν τη χρήση χαμηλότερων αναλύσεων και τα επίπεδα λεπτομέρειας για να διατηρήσουν τα ποσοστά πλαισίων ομαλά.

Τα οφέλη από τη χρήση του αποκλειστικού επεξεργαστή είναι πολύ καλύτερα προσαρμοσμένα σε όσους επιθυμούν να επιταχύνουν εφαρμογές που δεν είναι 3D .

Το πληκτρολόγιο για το Inspiron 17 7000 είναι ουσιαστικά πανομοιότυπο με αυτό που υπάρχει στο μικρότερο Inspiron 15 7000. Διαθέτει απομονωμένη διάταξη με αριθμητικό πληκτρολόγιο. Το θέμα εδώ είναι ότι το μέγεθος αυτού του φορητού υπολογιστή σημαίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερο χώρο, αλλά αντ 'αυτού υπάρχει πάνω από μια ίντσα και στις δύο πλευρές του πληκτρολογίου που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για να παρέχουν ένα πληκτικό πληκτρολόγιο λιγότερο. Επιπλέον, έχει το ίδιο ρηχό ποσό ταξιδιού για τα κλειδιά. Το trackpad είναι επίσης παρόμοιο με μια επιφάνεια με αξιοπρεπή διάσταση με ενσωματωμένα κουμπιά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με χειρονομίες πολλαπλών κουμπιών, αλλά αυτό δεν είναι τόσο ένα θέμα με την οθόνη αφής.

Η μπαταρία για το Dell Inspiron 17 7000 χρησιμοποιεί την ίδια χωρητικότητα 58WHr με το μοντέλο 15 ιντσών. Τώρα, πρόκειται για ένα σχετικά μικρό πακέτο μπαταριών όταν πρόκειται για φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών, αλλά τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται εδώ είναι πολύ πιο αποδοτικά από τους φορητούς υπολογιστές προσανατολισμένους στην απόδοση γενικά σε αυτό το μέγεθος. Κατά τη δοκιμή αναπαραγωγής ψηφιακού βίντεο, ήταν σε θέση να τρέξει για έξι και μισή ώρα πριν μεταβεί σε κατάσταση αναμονής . Αυτό είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο για αυτό το μέγεθος φορητού υπολογιστή και είναι το συμβιβασμό που παίρνετε για να θυσιάσετε την απόδοση.

Η τιμολόγηση για το Dell Inspiron 17 7000 Touch είναι περίπου $ 1300. Αυτό είναι αρκετά χαρακτηριστικό για ένα φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους ή χαρακτηριστικών. Ο πλησιέστερος ανταγωνισμός που διαθέτει η Dell σε αυτή την τιμή και χαρακτηριστικά είναι από το Acer Aspire V3 772G και το HP Envy 17-j100. Κανένας από αυτούς τους ανταγωνιστές δεν προσφέρει οθόνη αφής, κάτι που πρέπει να σημειωθεί. Το Acer προσφέρει ένα πολύ υψηλότερο σύστημα απόδοσης που διαθέτει επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων και μονάδα SSD . Μπορεί επίσης γενικά να βρεθεί για λίγο λιγότερο από την Dell. Στο μειονέκτημα, το σύστημα έχει πολύ μικρό χρόνο λειτουργίας και το trackpad έχει μερικά μεγάλα προβλήματα που δυσκολεύουν να το χρησιμοποιήσουν με τα Windows 8 . Η HP έχει υψηλότερη τιμή τιμής βάσης, αλλά μπορεί να βρεθεί περίπου για την ίδια τιμή ανάλογα με τη διαμόρφωση. Όπως και ο Acer, χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα για να έχει υψηλότερη απόδοση και έρχεται επίσης με δύο μονάδες terabyte και ένα Blu-ray player. Διαθέτει ακόμα τον ενσωματωμένο ελεγκτή κίνησης LEAP, αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμος όσο μια οθόνη αφής.