Πώς να απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα του iPhone

Πολλοί τρόποι για να θέσει το iPhone σε αθόρυβη λειτουργία

Έχοντας το δαχτυλίδι του iPhone δυνατά σε λάθος κατάσταση μπορεί να είναι ενοχλητικό. Κανείς δεν θέλει να είναι ο άνθρωπος στην εκκλησία ή στις ταινίες που ξέχασαν να αλλάξουν το τηλέφωνό τους σε σιωπή και τώρα ενοχλούν όλους. Ευτυχώς, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα του iPhone και να σιωπήσετε το τηλέφωνό σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη σίγασης του iPhone

Ο ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα του iPhone είναι να γυρίσετε ένα διακόπτη. Στην αριστερή πλευρά του iPhone, υπάρχει ένας μικρός διακόπτης ακριβώς πάνω από τα δύο κουμπιά έντασης ήχου. Αυτός είναι ο διακόπτης σίγασης του iPhone.

Για να απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα iPhone και να θέσετε το τηλέφωνο σε αθόρυβη λειτουργία, απλά γυρίστε το διακόπτη προς τα κάτω προς το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Ένα εικονίδιο που εμφανίζει ένα κουδούνι με μια γραμμή μέσα από αυτό θα εμφανιστεί στην οθόνη για να επιβεβαιώσετε ότι ο ήχος είναι απενεργοποιημένος. Θα πρέπει επίσης να βλέπετε μια πορτοκαλί κουκίδα ή γραμμή (ανάλογα με το μοντέλο σας) που αποκαλύπτεται στην πλευρά του τηλεφώνου μετακινώντας το διακόπτη.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά το κουδούνισμα, γυρίστε το διακόπτη προς τα εμπρός προς τα εμπρός του τηλεφώνου. Ένα άλλο εικονίδιο στην οθόνη θα σας ενημερώσει ότι το τηλέφωνο είναι έτοιμο να κάνει και πάλι θόρυβο.

Ο διακόπτης σίγασης είναι κλειστός αλλά δεν ακούγεται κουδούνισμα;

Εδώ είναι ένα δύσκολο: τι γίνεται αν ο διακόπτης σίγασης είναι ενεργοποιημένος, αλλά το τηλέφωνό σας εξακολουθεί να μην κάνει θόρυβο όταν έρχονται κλήσεις; Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτό και ορισμένοι τρόποι για να το διορθώσετε. Ελέγξτε ότι δεν έχω κλήσεις επειδή το iPhone μου δεν κουδουνίζει για όλες τις λύσεις.

Επιλογές δόνησης κουδουνιού iPhone

Η αναπαραγωγή ήχου κλήσης δεν είναι ο μόνος τρόπος που το iPhone σας μπορεί να σας ειδοποιήσει ότι έχετε εισερχόμενη κλήση. Εάν δεν θέλετε να ακούσετε έναν ήχο, αλλά θέλετε ακόμα μια ειδοποίηση, χρησιμοποιήστε τις επιλογές κραδασμών. Η εφαρμογή "Ρυθμίσεις" σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το iPhone σας να δονείται για να σηματοδοτήσει μια κλήση. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Ήχοι & Haptics (ή απλώς ακούγεται σε μερικές παλαιότερες εκδόσεις του iOS) και, στη συνέχεια, ορίστε αυτές τις επιλογές:

Λάβετε περισσότερο έλεγχο με το δαχτυλίδι του iPhone και τις επιλογές τόνου ειδοποίησης

Εκτός από τη χρήση του διακόπτη σίγασης, το iPhone προσφέρει ρυθμίσεις που σας δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο για το τι συμβαίνει όταν λαμβάνετε κλήσεις, κείμενα, ειδοποιήσεις και άλλες ειδοποιήσεις. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις , μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Ήχοι & δυσκολίες . Οι επιλογές αυτής της οθόνης σάς επιτρέπουν να κάνετε τα εξής: