Πώς να προσαρμόσετε τους ήχους μηνυμάτων κειμένου στο iPhone σας

Η αλλαγή των ήχων κλήσης είναι ένας από τους καλύτερους και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να προσαρμόσετε το iPhone σας . Είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να ορίσετε έναν διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε άτομο στο βιβλίο διευθύνσεών σας, ώστε να μπορείτε να ξέρετε ποιος καλεί χωρίς να κοιτάξει καν την οθόνη του iPhone σας. Οι τηλεφωνικές κλήσεις δεν είναι το μόνο είδος επικοινωνίας που μπορεί να ωφεληθεί από αυτό το τέχνασμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο πράγμα με τα μηνύματα κειμένου, αλλάζοντας τους ήχους κειμένου του iPhone.

Αλλαγή του προεπιλεγμένου τόνος κειμένου στο iPhone

Κάθε iPhone έρχεται με μερικές δωδεκάδες ήχους κειμένου. Μπορείτε να ορίσετε οποιοδήποτε από αυτά να είναι ο προεπιλεγμένος τόνος κειμένου του iPhone σας. Κάθε φορά που θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου, θα ακούγεται ο προεπιλεγμένος τόνος. Αλλάξτε τον προεπιλεγμένο τόνο κειμένου του iPhone, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή " Ρυθμίσεις " για να την ανοίξετε.
  2. Πατήστε Sounds & Haptics (ή απλώς ακούγεται σε μερικές παλαιότερες εκδόσεις).
  3. Αγγίξτε τον τόνο κειμένου .
  4. Περάστε από τη λίστα των ήχων κειμένου (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ήχους κλήσης ως ήχους κειμένου. Επίσης, βρίσκονται σε αυτήν την οθόνη). Πατήστε έναν τόνο για να ακούσετε να παίζει.
  5. Όταν βρείτε τον τόνο κειμένου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχει ένα σημάδι επιλογής δίπλα του. Όταν συμβαίνει αυτό, η επιλογή σας αποθηκεύεται αυτόματα και ο τόνος έχει οριστεί ως προεπιλεγμένος.

Αντιστοίχιση τόνων προσαρμοσμένου κειμένου σε άτομα

Οι ήχοι κειμένου μοιράζονται μια άλλη ομοιότητα με τους ήχους κλήσης: μπορείτε να αντιστοιχίσετε διαφορετικούς σε κάθε επαφή στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερη εξατομίκευση και έναν καλύτερο τρόπο να γνωρίζετε ποιος σας στέλνει μηνύματα. Για να αντιστοιχίσετε έναν προσαρμοσμένο τόνο κειμένου σε μια μεμονωμένη επαφή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Βρείτε την επαφή του οποίου τον τόνο κειμένου θέλετε να αλλάξετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του μενού Επαφές στην εφαρμογή Τηλέφωνο ή στην αυτόνομη εφαρμογή του βιβλίου διευθύνσεων επαφών , οι οποίες είναι ενσωματωμένες στο iPhone. Μόλις είστε στη λίστα επαφών σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στις επαφές σας ή να τις αναζητήσετε. Βρείτε την επαφή που θέλετε να αλλάξετε και πατήστε.
  2. Αγγίξτε το κουμπί Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία της επαφής.
  3. Μόλις η επαφή βρίσκεται σε λειτουργία επεξεργασίας, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Τόνος κειμένου και πατήστε το.
  4. Σε αυτήν την οθόνη, θα επιλέξετε από τους τόνους κειμένου που είναι εγκατεστημένοι στο iPhone σας. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει όλα τα ringtones του iPhone και τους ήχους κειμένου που είναι προ-φορτωμένα με το iOS. Περιλαμβάνει επίσης οποιοδήποτε προσαρμοσμένο κείμενο και ήχους κλήσης που έχετε προσθέσει στο τηλέφωνό σας. Αγγίξτε έναν τόνο για να ακούσετε την αναπαραγωγή.
  5. Αφού βρείτε τον τόνο κειμένου που θέλετε, βεβαιωθείτε ότι έχει ένα σημάδι επιλογής δίπλα του. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία (σε ορισμένες εκδόσεις του iOS, το κουμπί αυτό έχει την ένδειξη Αποθήκευση ).
  6. Αφού αλλάξετε τον τόνο κειμένου, θα επιστρέψετε στην επαφή. Πατήστε το κουμπί " Τέλος " στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε την αλλαγή.

Λήψη νέων ήχων κειμένου και ήχων κλήσης

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι να χρησιμοποιείτε το κείμενο και τους ήχους κλήσης που συνοδεύουν το iPhone σας, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να προσθέσετε νέους ήχους, συμπεριλαμβανομένων πληρωμένων και δωρεάν επιλογών:

Συμβουλή μπόνους: Προσαρμοσμένα μοτίβα δόνησης

Οι ήχοι δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ενημερωθείτε για ένα νέο μήνυμα κειμένου. Το iPhone σάς επιτρέπει επίσης να σιωπάτε τους τόνους, αλλά ρυθμίστε το τηλέφωνο να δονείται σε ορισμένα μοτίβα όταν λαμβάνετε κείμενα από συγκεκριμένους ανθρώπους. Μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τα προσαρμοσμένα μοτίβα δόνησης στο θέμα Πώς να εκχωρήσετε μοναδικά ήχους κλήσης σε άτομα στο iPhone .