Πώς να εκχωρήσετε μοναδικά ήχους κλήσης σε άτομα στο iPhone

Το iPhone σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικούς ήχους κλήσης σε κάθε μία από τις επαφές στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία, ένα τραγούδι αγάπης μπορεί να παίξει όταν οι σημαντικές σας άλλες κλήσεις ή "Πάρτε αυτή τη δουλειά και το Shove It" για να σας ενημερώσουμε ότι το αφεντικό είναι στη γραμμή. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσαρμόσετε το τηλέφωνό σας και σας βοηθά να γνωρίζετε ποιος σας καλεί χωρίς να κοιτάξετε την οθόνη.

Υπάρχουν δύο πράγματα που χρειάζεστε για να μπορέσετε να αντιστοιχίσετε μοναδικούς ήχους κλήσης στις επαφές: επαφές που έχουν προστεθεί στο βιβλίο διευθύνσεών σας και μερικούς ήχους κλήσης. Ευτυχώς, το iPhone έρχεται προ-φορτωμένο με μερικές δεκάδες ringtones-και μπορείτε να προσθέσετε και το δικό σας, πάρα πολύ (περισσότερο σε αυτό σε λίγο).

Πώς να ορίσετε διαφορετικά ηχεία για άτομα στο iPhone

Για να προσαρμόσετε τους ήχους κλήσης που έχουν αντιστοιχιστεί στις επαφές σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο για να την εκκινήσετε.
  2. Στο τηλέφωνο, πατήστε το μενού Επαφές στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Από τη λίστα των επαφών σας, βρείτε το όνομα του ατόμου στον οποίο θέλετε να αλλάξετε τον ήχο κλήσης. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αναζητώντας το όνομά του στη γραμμή στην κορυφή ή μετακινώντας τη λίστα.
  4. Όταν βρείτε το σωστό άτομο, πατήστε το όνομά του.
  5. Αγγίξτε το κουμπί Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία.
  6. Τα στοιχεία επικοινωνίας μπορούν πλέον να επεξεργαστούν. Αναζητήστε την επιλογή " Ήχος κλήσης " ακριβώς κάτω από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το εντοπίσετε). Πατήστε Ήχος κλήσης .
  7. Εμφανίζεται η λίστα με τα διαθέσιμα ringtones στο iPhone σας. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα ενσωματωμένα ringtones του iPhone και τους τόνους ειδοποίησης, καθώς και όλους τους ήχους κλήσης που έχετε δημιουργήσει ή αγοράσει. Αγγίξτε έναν ήχο κλήσης για να το επιλέξετε και για να ακούσετε μια προεπισκόπηση.
  8. Όταν έχετε επιλέξει τον ήχο κλήσης που θέλετε να αντιστοιχίσετε σε αυτό το άτομο, πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε την επιλογή σας.
  9. Πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία των πληροφοριών της επαφής σας για να αποθηκεύσετε την επιλογή του ήχου κλήσης. Τώρα, όποτε σας καλεί ο χρήστης, θα ακούσετε τον ήχο κλήσης που επιλέξατε.

Προσαρμογή επαφών & # 39; Δοκίμια δόνησης

Εάν έχετε ρυθμίσει το τηλέφωνό σας να δονείται αντί για δακτύλιο για εισερχόμενες κλήσεις, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το σχέδιο δόνησης κάθε επαφής. Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε ποιος καλεί ακόμα και αν ο ήχος κλήσης είναι απενεργοποιημένος . Για να αλλάξετε τη ρύθμιση δόνησης μιας επαφής:

  1. Ακολουθήστε τα βήματα 1-6 της παραπάνω λίστας.
  2. Στην οθόνη " Ήχος κλήσης" , πατήστε Δόνηση .
  3. Το προ-φορτωμένο σύνολο μοτίβων δόνησης εμφανίζεται σε αυτήν την οθόνη. Πατήστε ένα για να δείτε μια προεπισκόπηση. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέο δόνηση .
  4. Όταν βρείτε αυτό που θέλετε, πατήστε το κουμπί Ήχος κλήσης στην επάνω αριστερή γωνία.
  5. Πατήστε Τέλος .
  6. Πατήστε ξανά το κουμπί " Τέλος" για να αποθηκεύσετε την αλλαγή.

Πώς να αποκτήσετε νέα ringtones

Τα ζευγάρια δώδεκα τόνους που έρχονται με το iPhone είναι ωραία, αλλά μπορείτε να επεκτείνετε αυτή την επιλογή για να συμπεριλάβετε ουσιαστικά οποιοδήποτε τραγούδι, ηχητικά εφέ και πολλά άλλα. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό:

  1. Αγοράστε ήχους κλήσεων στο iTunes Store: Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή iTunes Store στο iPhone σας. Πατήστε το κουμπί Περισσότερα στην κάτω δεξιά γωνία. Πατήστε Ήχοι . Βρίσκεστε τώρα στο τμήμα ringtones του iTunes Store. Για πλήρεις οδηγίες βήμα προς βήμα, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αγοράσετε ήχους κλήσης στο iPhone
  2. Δημιουργήστε τα δικά σας ήχους. Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών που σας βοηθούν να φτιάξετε τους δικούς σας ήχους κλήσης. Ελέγξτε τις λίστες μας για τις κορυφαίες εφαρμογές ringtone iPhone και 8 δωρεάν εφαρμογές κλήσης για το iPhone .

Πώς να ορίσετε ένα ήχο κλήσης για όλες τις κλήσεις

Το iPhone χρησιμοποιεί τον ίδιο τόνο κλήσης για κάθε επαφή και εισερχόμενη κλήση από προεπιλογή. Μπορείτε να αλλάξετε αυτόν τον ήχο κλήσης, αν θέλετε. Για να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο κλήσης στο iPhone σας .

Πώς να αλλάξετε τους ήχους ειδοποίησης για μηνύματα κειμένου

Ακριβώς όπως μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο κλήσης για όλες τις κλήσεις ή να αντιστοιχίσετε τα άτομα τους δικούς τους τόνους, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για τους τόνους ειδοποίησης που αναπαράγονται όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα κειμένου ή άλλες ειδοποιήσεις. Οι οδηγίες για την αλλαγή του προεπιλεγμένου τόνος SMS για όλες τις επαφές είναι στο προεπιλεγμένο άρθρο του κουδουνιού στην τελευταία ενότητα.

Για να δώσετε έναν διαφορετικό τόνο ειδοποίησης σε μεμονωμένες επαφές, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε τα μηνύματα SMS του iPhone .