Πώς να κάνω δωρεάν ringtones για το iPhone

Τα ηχεία είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να προσαρμόσετε το iPhone σας . Με αυτούς, μπορείτε να ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι κάθε φορά που θα λάβετε μια κλήση . Εάν έχετε αρκετούς ήχους κλήσης, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε έναν από τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να ξέρετε ποιος τηλεφωνεί μόνο από τον ήχο.

Ακόμη καλύτερα? Μπορείτε να δημιουργήσετε όλους τους ήχους κλήσης που θέλετε - δωρεάν, απευθείας στο iPhone σας. Αυτό το άρθρο σας μεταφέρει βήμα προς βήμα μέσα από αυτό που απαιτείται για να φτιάξετε τους δικούς σας ήχους κλήσης.

01 από 04

Αποκτήστε μια εφαρμογή για να κάνετε τα ηχεία του iPhone

εικόνα πνευματικών δικαιωμάτων Peathegee Inc / Blended Images / Getty Images

Για να δημιουργήσετε τα δικά σας ringtones, θα χρειαστείτε τρία πράγματα:

Η Apple χρησιμοποίησε ένα χαρακτηριστικό στο iTunes που σας άφησε να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης από σχεδόν οποιοδήποτε τραγούδι στη μουσική σας βιβλιοθήκη. Αφαιρέθηκε αυτό το εργαλείο πριν από μερικές εκδόσεις, οπότε τώρα αν θέλετε να δημιουργήσετε ringtones για το iPhone σας, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή. (Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε προεγκατεστημένους ήχους κλήσης από το iTunes .) Για προτάσεις σχετικά με το περιεχόμενο της εφαρμογής, ελέγξτε:

Μόλις βρείτε την εφαρμογή που θέλετε και την εγκαταστήσετε στο iPhone σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

02 από 04

Επιλέξτε ένα τραγούδι για να κάνετε ένα ήχο κλήσης και να το επεξεργαστείτε

πιστωτική εικόνα: Mark Mawson / Taxi / Getty Images

Μόλις εγκαταστήσετε μια εφαρμογή για να δημιουργήσετε τους ήχους κλήσης σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Τα ακριβή βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία του ήχου κλήσης διαφέρουν για κάθε εφαρμογή, αλλά τα βασικά βήματα για όλες τις εφαρμογές είναι περίπου τα ίδια. Προσαρμόστε τα βήματα που περιγράφονται εδώ για την επιλεγμένη εφαρμογή σας.

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή "Ήχος κλήσης" για να την εκκινήσετε.
  2. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να επιλέξετε το τραγούδι που θέλετε να μετατρέψετε σε έναν ήχο κλήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τραγούδια που είναι ήδη στη μουσική σας βιβλιοθήκη και αποθηκευμένα στο iPhone σας. Ένα κουμπί θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στη μουσική σας βιβλιοθήκη και να επιλέξετε το τραγούδι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σχεδόν σίγουρα δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραγούδια από την Apple Music . Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τραγούδια που έχετε άλλον τρόπο.
  3. Μπορεί να σας ρωτήσω ποιο είδος ήχου θέλετε να δημιουργήσετε: έναν ήχο κλήσης, έναν τόνο κειμένου ή έναν ήχο ειδοποίησης (η διαφορά είναι ότι οι ήχοι κλήσης είναι μεγαλύτεροι). Επιλέξτε ήχο κλήσης.
  4. Το τραγούδι θα εμφανιστεί στην εφαρμογή ως ηχητικό κύμα. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της εφαρμογής για να επιλέξετε την ενότητα του τραγουδιού που θέλετε να δημιουργήσετε σε έναν ήχο κλήσης. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το τραγούδι. οι ήχοι κλήσης περιορίζονται σε μήκος 30-40 δευτερολέπτων (ανάλογα με την εφαρμογή).
  5. Όταν έχετε επιλέξει μια ενότητα του τραγουδιού, προεπισκόπηση του τι θα ακούγεται. Κάντε προσαρμογές στην επιλογή σας, με βάση αυτό που προτιμάτε.
  6. Ορισμένες εφαρμογές ringtone σάς επιτρέπουν να εφαρμόζετε εφέ στον τόνο σας, όπως αλλαγή κλίσης, προσθήκη αντήχησης ή στροβιλισμού. Αν η εφαρμογή που έχετε επιλέξει περιλαμβάνει αυτές τις λειτουργίες, χρησιμοποιήστε τις όσο θέλετε.
  7. Μόλις έχετε ακριβώς τον ήχο κλήσης που θέλετε, θα πρέπει να το αποθηκεύσετε. Πατήστε οποιοδήποτε κουμπί της εφαρμογής σας για να αποθηκεύσετε τον τόνο.

03 του 04

Συγχρονίστε τον ήχο κλήσης στο iPhone και επιλέξτε το

πιστωτική εικόνα: heshphoto / Image Source / Getty Images

Η τεχνική για την εγκατάσταση των ringtones που δημιουργείτε σε εφαρμογές είναι κάπως περίεργη. Δυστυχώς, όλες οι εφαρμογές ringtone πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτήν την προσέγγιση λόγω του πώς η Apple απαιτεί ringtones να προστεθούν στο iPhone.

  1. Αφού δημιουργήσετε και αποθηκεύσετε τον ήχο κλήσης, η εφαρμογή σας θα προσφέρει έναν τρόπο να προσθέσετε τον νέο τόνο στη βιβλιοθήκη iTunes στον υπολογιστή σας. Οι δύο πιο συνηθισμένοι τρόποι για να γίνει αυτό είναι:
    1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, στείλτε email στον ήχο κλήσης στον εαυτό σας ως συνημμένο . Όταν ο ήχος κλήσης φτάσει στον υπολογιστή σας, αποθηκεύστε το συνημμένο και, στη συνέχεια, σύρετέ το στο iTunes.
    2. Συγχρονισμός. Συγχρονίστε το iPhone και τον υπολογιστή σας . Στο αριστερό μενού στο iTunes, επιλέξτε Κοινή χρήση αρχείων . Επιλέξτε την εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε τον τόνο. Στη συνέχεια, κάντε απλό κλικ στον τόνο και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στο ...
  2. Μεταβείτε στην κύρια οθόνη iTunes που εμφανίζει τόσο τη μουσική σας βιβλιοθήκη όσο και το αριστερό μενού που δείχνει το iPhone σας.
  3. Κάντε κλικ στο βέλος για να αναπτύξετε το iPhone και να εμφανίσετε τα υπομενού του.
  4. Επιλέξτε το μενού Ήχοι .
  5. Βρείτε τον ήχο κλήσης στον οποίο το αποθηκεύσατε στο βήμα 1. Στη συνέχεια, σύρετε το αρχείο κουδουνισμού στην κύρια ενότητα της οθόνης Ήχοι στο iTunes.
  6. Συγχρονίστε ξανά το iPhone σας για να προσθέσετε τον ήχο κλήσης σε αυτό.

04 του 04

Ρύθμιση προεπιλεγμένου ήχου κλήσης και εκχώρηση μεμονωμένων ήχων κλήσης

πιστωτική εικόνα: Ezra Bailey / Taxi / Getty Images

Με τον ήχο κλήσης που δημιουργήθηκε και προστέθηκε στο iPhone σας, πρέπει απλώς να αποφασίσετε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τόνο. Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές.

Χρησιμοποιώντας τον ήχο κλήσης ως προεπιλογή για όλες τις κλήσεις

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε Ήχοι (το μενού είναι Sounds & Haptics σε ορισμένα μοντέλα).
  3. Πατήστε Ήχος κλήσης .
  4. Πατήστε τον ήχο κλήσης που μόλις δημιουργήσατε. Αυτός είναι πλέον ο προεπιλεγμένος τόνος σας.

Χρησιμοποιώντας τον ήχο κλήσης μόνο για ορισμένα άτομα

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο .
  2. Αγγίξτε Επαφές .
  3. Αναζήτηση ή περιήγηση στις επαφές σας μέχρι να βρείτε το άτομο στο οποίο θέλετε να αντιστοιχίσετε τον τόνο. Πατήστε το όνομά τους.
  4. Πατήστε Επεξεργασία .
  5. Πατήστε Ήχος κλήσης .
  6. Πατήστε τον ήχο κλήσης που μόλις δημιουργήσατε για να την επιλέξετε.
  7. Πατήστε Τέλος .
  8. Τώρα, θα ακούσετε τον ήχο κλήσης οποτεδήποτε αυτό το άτομο σας καλεί από έναν από τους αριθμούς τηλεφώνου που έχετε αποθηκεύσει για αυτούς στο iPhone σας.