Πού θα βρείτε AIM Chat Rooms

Η AOL αφαιρέθηκε το AIM Chat από την AOL.com, AIM.com και τον πελάτη AIM IM λόγω της μείωσης των χρηστών συνομιλίας. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε ακόμα τις αίθουσες συνομιλίας AIM χρησιμοποιώντας το λογισμικό περιήγησης ιστού AOL Desktop, μια δωρεάν υπηρεσία all-in-one για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιφάνειας εργασίας, άμεσων μηνυμάτων και περιήγηση. Εάν δεν το έχετε ήδη, κατεβάστε AOL Desktop.

01 από 04

Εκκινήστε την επιφάνεια εργασίας AOL για να χρησιμοποιήσετε το AIM Chat

Απαιτήσεις και Πού να βρείτε το AIM Chat

Αφού κατεβάσετε το λογισμικό περιήγησης ιστού AOL Desktop, θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα όνομα οθόνης. Τόσο το λογισμικό όσο και το όνομα οθόνης είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στην υπηρεσία ευρυζωνικής ή dial-up σύνδεσης του AOL.

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις αίθουσες συνομιλίας AIM, εκκινήστε το AOL Desktop στον υπολογιστή σας. Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του AIM για να συνεχίσετε. Δεν υπάρχει χρέωση για τους χρήστες του χώρου συνομιλίας AIM να χρησιμοποιούν το AOL Desktop εφ 'όσον χρησιμοποιείτε τη δική σας σύνδεση στο διαδίκτυο.

02 από 04

Αποκτήστε πρόσβαση στον AIM Chat Directory

Μετά την είσοδό σας στο AOL Desktop, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον κατάλογο AIM Chat πηγαίνοντας στο μενού της Κοινότητας και επιλέγοντας Chat Room Listings ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις-κλειδιά AOL Chat Room Listings για έναν πλήρη κατάλογο των AIM Chat Rooms.

03 του 04

Επιλέξτε το δωμάτιο AIM Chat

Το AOL People Connection είναι το σπίτι δεκάδων chat rooms. Το AIM Chat διαχωρίζεται σε διάφορες ξεχωριστές κατηγορίες, πέραν των δύο τύπων: αίθουσες συνομιλίας που δημιουργούνται από την AOL και αίθουσες συνομιλίας που δημιουργούνται από χρήστες. Για να δείτε τη λίστα δωματίων AOL People Connection και να συμμετάσχετε σε μια δημόσια συζήτηση:

  1. Συνδεθείτε στην επιφάνεια εργασίας του AOL με το όνομα οθόνης και τον κωδικό πρόσβασής σας.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή " Κοινότητα" και επιλέξτε " Λίστα δωματίων συζήτησης" .
  3. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να επιλέξετε μια κατηγορία συνομιλίας AIM και κάντε διπλό κλικ για να δείτε τις αίθουσες συνομιλιών της συγκεκριμένης κατηγορίας.
  4. Κάντε διπλό κλικ στο όνομα του δημόσιου χώρου συνομιλίας που θέλετε να εισάγετε ή κάντε κλικ μία φορά και επιλέξτε το κουμπί Μετάβαση συνομιλίας για να μπείτε στο AIM Chat της επιλογής σας.

Για να προβάλετε τις αίθουσες συνομιλιών AIM που δημιουργήθηκαν από τους χρήστες, επιλέξτε την καρτέλα Δημιουργία από AOL Μέλη και κάντε κλικ στο Enter ή Έναρξη ιδιωτικής συνομιλίας . Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα του ιδιωτικού chat room για να συμμετάσχετε σε μια ιδιωτική αίθουσα συνομιλίας ή για να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιωτικό δωμάτιο.

04 του 04

Καλώς ήλθατε στο Chat AIM

Η συνομιλία που επιλέξατε ξεκινά αμέσως.

Κανόνες δωματίου συνομιλίας

Η AOL έχει πολιτικές που διέπουν τους χώρους συζητήσεων και η εταιρεία απαιτεί από τα μέλη να συμφωνούν με τις πολιτικές όταν δημιουργούν ένα όνομα οθόνης. Οι κανόνες σχετίζονται με τη χρήση της κατάλληλης γλώσσας, τη διανομή περιεχομένου και με διάφορους τύπους παράνομων δραστηριοτήτων, όπως η αναζήτηση προσωπικών πληροφοριών από ανηλίκους. Διαβάστε την πλήρη λίστα κατά την εγγραφή σας.

Πώς να αλλάξετε δωμάτια συνομιλίας

Για να αλλάξετε τις αίθουσες συνομιλιών AIM, επιστρέψτε στον κατάλογο AOL People ή κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές συνομιλίας μέσα στο δωμάτιο συνομιλίας και επιλέξτε Λίστα συνομιλιών για να κάνετε μια άλλη επιλογή.