Πώς να μορφοποιήσετε τίτλους τραγουδιού σε αναφορές, ενημερωτικά δελτία και άλλα έγγραφα

Με την απαγόρευση τυχόν υπαρχόντων οδηγών στυλ που χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένο οργανισμό ή σχολείο, ο γενικός κανόνας είναι να χρησιμοποιείτε τιμές για τίτλους τραγουδιού και να κάνετε πλάγια γραφή τίτλων CD ή άλμπουμ. Μην χρησιμοποιείτε υπογραμμίσεις (αντί για πλάγιους χαρακτήρες), εκτός και αν χρησιμοποιείτε ακόμα μια γραφομηχανή ή γράφετε τίτλους με το χέρι.

Πώς να μορφοποιήσετε τίτλους τραγουδιού σε αναφορές, ενημερωτικά δελτία και άλλα έγγραφα

Για θέματα στυλ όταν γράφετε και μορφοποιείτε τίτλους οποιουδήποτε είδους, μεταβείτε πρώτα στον οδηγό στυλ που υποδεικνύει ο εργοδότης, ο πελάτης ή ο δάσκαλός σας.

Εάν δεν υπάρχει προδιαγεγραμμένο στυλ, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες οδηγίες:

Στο λογισμικό εκτύπωσης επιτραπέζιων υπολογιστών μπορείτε να δημιουργήσετε στυλ χαρακτήρων για να απλοποιήσετε τη μορφοποίηση και την αλλαγή τίτλων τραγουδιών και άλλων τύπων τίτλων που χρησιμοποιούνται σε όλο το έγγραφο.

Παράδειγμα Αναφορές τίτλων τραγουδιών και άλμπουμ

Όταν το τραγούδι / άλμπουμ είναι το ίδιο: Στο δεύτερο παράδειγμα, αν και " Πώς με αρέσει τώρα; "Ήταν ο τίτλος του τραγουδιού, ήταν επίσης ο τίτλος του άλμπουμ και σε αυτό το πλαίσιο αντιμετωπίζεται ως τίτλος άλμπουμ, χρησιμοποιώντας πλάγια γράμματα. Θα ήταν εξίσου σωστό να γράψω: Το αγαπημένο μου τραγούδι για το How Do You Like Me Now;

το άλμπουμ είναι " Πώς με συμπαθείτε τώρα; "

Διόρθωση σε τίτλους: Όταν ένας τίτλος τραγουδιού τελειώνει σε ερωτηματικό, θαυμαστικό ή άλλη στίξη, το σήμα αυτό μπαίνει μέσα στα εισαγωγικά, επειδή είναι μέρος του τίτλου του τραγουδιού. Το αρχικό τμήμα του τίτλου τραγουδιού Adkins στις παρενθέσεις περιέχεται στα εισαγωγικά όπως ακριβώς και κάθε άλλο μέρος του τίτλου του τραγουδιού. Εάν η στίξη δεν είναι μέρος του τίτλου του τραγουδιού, βάλτε το έξω από τα εισαγωγικά. Για παράδειγμα: Σας αρέσει το τραγούδι " Country Comes to Town";