Σταματήστε το Win Live Mail, OE από την υπογράμμιση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν πληκτρολογείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σώμα ενός μηνύματος χρησιμοποιώντας τη μορφοποίηση HTML , το Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express θα το μετατρέψουν αμέσως σε μια σύνδεση mailto:. Αυτό έχει νόημα επειδή επιτρέπει στον παραλήπτη να ξεκινήσει ένα νέο μήνυμα στη διεύθυνση απλά κάνοντας κλικ πάνω του, αλλά συμβάλλει επίσης στην οπτική ακαταστασία προσθέτοντας ένα υπογραμμισμένο και μπλε χρώμα στο κείμενο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να απαλλαγείτε από τις υπογραμμισμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η πιο εύκολη μέθοδος καταργεί τη σύνδεση mailto: ενώ ο περισσότερο εμπλεκόμενος τρόπος σας επιτρέπει να διατηρήσετε το σύνδεσμο άθικτο όσο αφαιρείται η μορφοποίηση.

Αποτρέψτε το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express να υπογραμμίσουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να σταματήσετε το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express από την υπογράμμιση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφαιρώντας το mailto: link:

  1. Κάντε κλικ με το ποντίκι μέσα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    • Στο Windows Live Mail, βεβαιωθείτε ότι η κορδέλα μηνυμάτων είναι ορατή.
  2. Τώρα κάντε κλικ στο σύνδεσμο Υπερσύνδεση , Εισαγωγή συνδέσμου ή Εισαγωγή υπερσύνδεσης στη γραμμή εργαλείων.
    • Μπορείτε επίσης να πατήσετε Ctrl-R .
  3. Πατήστε Del έτσι ώστε το πεδίο Διεύθυνση Web , Διεύθυνση: ή URL: είναι άδειο.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Για να αποτρέψετε το Windows Mail ή το Outlook Express από την υπογράμμιση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφαιρώντας μόνο τη μορφοποίηση: