Καλύτερες τηλεοράσεις Plasma

Οι τηλεοράσεις Plasma είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση σε εκείνους τους ογκώδεις σωλήνες και τα σετ προβολής του παρελθόντος. Ίσως η ιδέα να κρεμάσει την τηλεόραση στον τοίχο και να ξανακερδίσει όλα αυτά τα σπατάλη χώρου σίγουρα προσφέρει πιο ευχάριστη αισθητική πάνω από το να κοιτάζει ένα "κουτί". Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μου τηλεοπτικά πλάσμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καταχωρίσεις προϊόντων για τηλεοράσεις Plasma ενημερώνονται συνεχώς. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις Plasma έχουν διακοπεί (δείτε τις παρακάτω ενημερώσεις), η διαθεσιμότητα είναι τώρα σποραδική και οι υπόλοιπες μονάδες μπορούν να είναι διαθέσιμες μόνο.

UPDATE: Την 31η Δεκεμβρίου 2013, η Panasonic διέκοψε την παραγωγή της σειράς προϊόντων Plasma TV , ενώ η γραμμή παροχής στους λιανοπωλητές αναμένεται να έχει λήξει τον Μάρτιο του 2014. Αυτό αφήνει τις LG και Samsung ως τις υπόλοιπες πηγές για νέες τηλεοράσεις Plasma , . Οι τηλεοράσεις Plasma Panasonic θα εξακολουθήσουν να περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα, εφόσον είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτυακών λιανοπωλητών και σημαντικών πηγών δευτερογενούς αγοράς.

UPDATE: Την 1η Ιουλίου 2014 η Samsung ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την παραγωγή της πλαστικής τηλεόρασης μέχρι το τέλος του 2014 .

UPDATE: Στις 28 Οκτωβρίου 2014, η LG θα γίνει ο τελευταίος κύριος τηλεοπτικός παραγωγός για να ανακοινώσει το τέλος της παραγωγής πλάσματος τηλεόρασης .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν το 3D είναι μια σημαντική επιλογή για εσάς, παρόλο που υπάρχουν κάποιες 3D τηλεοράσεις σε αυτή την καταχώριση, έχω επιπλέον προτάσεις 3D TV στην λίστα 3D LCD και OLED TV .

01 του 06

Τηλεόραση Plasma 3D PN64F8500 με περιηγητή Ιστού

Τηλεόραση Plasma Samsung F8500 - Μπροστινή όψη. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Το PN64F8500 είναι μια πολύ κομψή, λεπτή, κορυφαία πλαστική τηλεόραση 64 ιντσών από τη Samsung. Το PN64F8500 εμφανίζει εικόνες υψηλής αντίθεσης, πλήρους ανάλυσης 1080p, σε 2D ή 3D (περιλαμβάνονται 4 ζευγάρια γυαλιών 3D). Αυτό το σετ ενσωματώνει επεξεργαστές Quad Core (ακριβώς όπως έναν υπολογιστή), μονάδα δίσκου 600Hz για την απλή απόκριση κίνησης, δέκτες ATSC / QAM για λήψη καλωδιακών σημάτων HD χωρίς καλώδιο, 4 είσοδοι HDMI MHL ) και 3 θύρες USB για αναπαραγωγή φωτογραφιών και βίντεο.

Αυτό το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο Web και τη δυνατότητα ροής μέσω Internet και δικτύου (μέσω ενσωματωμένης σύνδεσης WiFi ή ενσύρματου Ethernet ) σε συνδυασμό με το Smart Hub της Samsung, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε Netflix, HuluPlus, Pandora και εκατοντάδες εφαρμογών.

Μια ενσωματωμένη αναδυόμενη κάμερα σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις Skype. Η φωτογραφική μηχανή παρέχει επίσης αναγνώριση προσώπου που επιτρέπει στην τηλεόραση να ελέγχεται από σωματικές χειρονομίες. Περιλαμβάνεται επίσης ένα τηλεχειριστήριο Smart Touch που επιτρέπει τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης με μεγάλη ευελιξία και εξαιρετική απόδοση ( Δεδομένου ότι πρόκειται για μια σειρά Plasma , έχει καλύτερα επίπεδα μαύρου χρώματος και διατίθεται λιγότερο από πολλές τηλεοράσεις LCD υψηλού επιπέδου ισοδύναμου μεγέθους - είναι επίσης λιγότερο δαπανηρή Τα σύνολα Plasma σειράς ZT60 της Panasonic), εξετάστε το Samsung PN64F8500.

Διατίθεται σε μεγέθη οθόνης 60 και 64 ιντσών -
Περισσότερο "

02 του 06

Samsung Plasma TV PN64H5000 64 ιντσών

Samsung Plasma TV PN64H5000 64 ιντσών. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Παρόλο που η Samsung μεταφέρει τη γραμμή τηλεόρασης Plasma 2013 το 2014, υπάρχει μια νέα είσοδος, 64-ιντσών PN64H5000.

Το PN64H5000 διαθέτει κομψή, λεπτή σχεδίαση οθόνης. Πίσω από την οθόνη, αυτό το σετ διαθέτει ανάλυση εγγενής οθόνης 1080p , μονάδα υποπεδίων 600Hz και τεχνολογία "Wide Color Enhancer Plus" και Cinema Smooth της Samsung για πιο ακριβή χρώματα και καλύτερη απόκριση κίνησης.

Για τη λήψη σημάτων καλωδίου HD over-the-air και μη κωδικοποιημένων καλωδίων HD παρέχονται δέκτες ATSC / QAM και το συμπλήρωμα σύνδεσης εισόδου περιλαμβάνει 2 HDMI , μια είσοδο συνδυασμένου σήματος / σύνθετου βίντεο (δεν μπορείτε να συνδέσετε τόσο τις πηγές συνιστωσών όσο και τις σύνθετες πηγές βίντεο στην τηλεόραση ταυτόχρονα, και μια θύρα USB για πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB .

Παρόλο που για την καλύτερη εμπειρία ήχου, θα πρέπει να συνδέσετε την τηλεόραση σε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου, το PN64H5000 κάνει τόσο επεξεργασία ήχου DTS Premium Sound 5.1, όσο και DTS 2.0+ Digital out .

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη οθόνη από ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση χρώματος και μαύρου επιπέδου (και επίσης λιγότερο δαπανηρή) από ό, τι οι τηλεοράσεις LED / LCD με παρόμοιο μέγεθος / παρόμοια χαρακτηριστικά, θεωρήστε την Samsung PN64H5000 ως μια πιθανή επιλογή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το PN64H5000 δεν είναι συμβατό με ή 3D και δεν διαθέτει λειτουργίες Smart TV .
Επίσημη σελίδα προϊόντος - Περισσότερα »

03 του 06

Panansonic ZT60 Series THX-Πιστοποιημένες τηλεοράσεις 3D Plasma

Τηλεοράσεις Plasma Panasonic ZT60. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εάν επιθυμείτε μια τηλεόραση υψηλής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και προηγμένες λειτουργίες, οι τηλεοράσεις Plasma της σειράς Panasonic ZT60 μπορεί να έχουν αυτό που ψάχνετε.

Αρχικά, η σειρά ZT60 μπορεί να αγοραστεί είτε σε μέγεθος οθόνης 60 και 65 ιντσών. Είναι πιστοποιημένα με πιστοποίηση THX και για απόδοση 2D και 3D. Επιπλέον, για να είναι πιο εύκολη και ακριβέστερη η καλύτερη δυνατή απόδοση βίντεο, αυτή η σειρά ενσωματώνει επίσης τους τρόπους βαθμονόμησης ISFccc.

Η σειρά ZT60 είναι επίσης συμβατή με όλες τις σημαντικές πηγές περιεχομένου 3D, συμπεριλαμβανομένων 3D Blu-ray Discs, καλωδιακή / δορυφορική, εκπομπή και streaming μέσω Διαδικτύου (όταν είναι διαθέσιμη). Αυτά τα σύνολα πραγματοποιούν επίσης μετατροπή 2D σε 3D, αν είναι επιθυμητό. Ωστόσο, ακόμα και αν δεν συμμετέχετε σε 3D, αυτά τα σετ εμφανίζουν εικόνες κορυφαίας ποιότητας 1080p 2D με την εξαιρετική κίνηση και την απόκριση μαύρου επιπέδου που παρέχει η τεχνολογία Plasma.

Παρέχεται επίσης πρόσβαση στο περιεχόμενο διαδικτύου, όπως το Netflix και το Vudu, καθώς και το περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας ή στη συνδεδεμένη στο δίκτυο συσκευή ( πιστοποιημένο με DLNA ). Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το περιεχόμενο πίσω και πίσω μεταξύ της τηλεόρασης και των συμβατών ασύρματων φορητών συσκευών μέσω της λειτουργίας Σύρσιμο και κοινή χρήση. Έλεγχος φωνής και αφής, τόσο για τις ρυθμίσεις του μενού τηλεόρασης όσο και για την πρόσβαση στο διαδίκτυο και την πλοήγηση. Τα σετ συμπεριλαμβάνουν ακόμη και τη συμβατότητα με το Touch Pen, το οποίο σας επιτρέπει να γράφετε απευθείας στην οθόνη με μια ειδική γραφίδα τύπου στυλό (προαιρετική αγορά).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις σειρές Panasonic ZT60 Series, διαβάστε την προηγούμενη αναφορά μου, η οποία περιγράφει λεπτομερέστερα τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις.

Η σειρά ZT60 προσφέρεται σε μεγέθη οθόνης 60 και 65 ιντσών - Περισσότερα »

04 του 06

Samsung Plasma TV 51 ιντσών PN51F5300AF

Τηλεόραση Plasma της σειράς PN51F5300 της Samsung. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Αν ψάχνετε για πραγματικά ανέξοδη Plasma TV και δεν χρειάζεστε δυνατότητα 3D ή σύνδεση στο διαδίκτυο, η Samsung PN51F5300 51 ιντσών αξίζει τον έλεγχο. Αυτό το σετ έχει ενσωματωμένους δέκτες ATSC και QAM ανάλυσης 1080p, 2 εισόδους HDMI, είσοδο κοινής συνιστώσας / σύνθετου βίντεο και θύρα USB για πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash . Επίσης, αυτό το σετ εμφανίζει μια εξαιρετικά φωτεινή εικόνα, διαθέτει σχεδόν απεριόριστο λόγο αντίθεσης και πολύ γρήγορη απόκριση κίνησης, υποστηριζόμενη από μια υποποδία Drive 600Hz . Επιπλέον, εάν δεν διαθέτετε ξεχωριστό σύστημα ήχου οικιακού κινηματογράφου, το PN51F5300AF συσκευάζεται επίσης σε ενσωματωμένο στερεοφωνικό ενισχυτή 10 W x 2 με επεξεργασία DTS Studio Sound. Περισσότερο "

05 του 06

Τηλεοράσεις Plasma Panasonic VT60

Panasonic τηλεόραση σειράς VT60 Plasma. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Τηλεοράσεις Plasma Panasonic VT60. Πρώτα, το VT60 είναι πιστοποιημένο με πιστοποίηση THX και για επιδόσεις 2D και 3D, καθώς και για τη λειτουργία βαθμονόμησης ISFccc.

Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας τόσο για 2D όσο και για 3D προβολή, η σειρά VT60 παρέχει και επιλογές Ethernet και Wifi για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο του διαδικτύου, όπως το Netflix και το Vudu, καθώς και το περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας ή σε πιστοποιημένο δίκτυο DLNA συσκευή.

Τα προστιθέμενα μπόνους περιλαμβάνουν μια προσαρμόσιμη αρχική οθόνη, Σύρετε και Κοινή χρήση (επιτρέπουν την εμφάνιση περιεχομένου μεταξύ τηλεόρασης και συμβατών φορητών συσκευών, φωνητικής αλληλεπίδρασης μέσω απομακρυσμένου πληκτρολογίου αφής και ενσωματωμένης κάμερας για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Skype και αναγνώριση προσώπου - Το VT60 θα αναγνωρίσει το πρόσωπό σας και θα καλέσει την προσωπική σας αρχική οθόνη.Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση στη συσκευή σας iOS ή Android μέσω της δωρεάν εφαρμογής Viera Remote 2 της Panasonic.

06 του 06

LG 60PN6500 Τηλεόραση Plasma 60 ιντσών

LG 60PN6500 Τηλεόραση Plasma 60 ιντσών. Imadge Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση Plasma που έχει εξαιρετική απόδοση, αλλά δεν ενδιαφέρεστε για 3D, αλλά επιθυμείτε την δυνατότητα ροής περιεχομένου από το Internet (όπως το Netflix) χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε το πρόσθετο κιβώτιο, τότε εξετάστε το 60PN6500 60 -inch Plasma TV. Αυτό το σετ διαθέτει ανάλυση 1920x1080 (1080p) εικονοκυττάρου και ευρεία αναλογία αντίθεσης για πολύ καλή ποιότητα εικόνας, καθώς και μονάδα υποβάθρου 600 Hz για φυσική απόκριση κίνησης.

Στον χώρο συνδεσιμότητας, το LG 60PN6500 διαθέτει δέκτες ATSC / QAM για λήψη προγραμμάτων εκπομπής και αποδιαμορφωμένων καλωδίων HDTV, 2 εισόδων HDMI και θύρα USB για αναπαραγωγή ψηφιακών φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένες σε μονάδες flash USB.
Επίσημη σελίδα προϊόντος - Περισσότερα »

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.