Οι 4 καλύτερες τηλεοράσεις 3D που θα αγοράσουν το 2018

Παρόλο που το 3D δεν αποκτά τη διαφημιστική εκστρατεία που έκανε πριν από μερικά χρόνια και η επιλογή των τηλεοράσεων με δυνατότητα 3D έχει μειωθεί, υπάρχουν σήμερα πάνω από 300 3D Blu-ray δίσκους τίτλους διαθέσιμους στην αγορά των ΗΠΑ, καθώς και αρκετές online Τρισδιάστατες πηγές περιεχομένου, όπως το Vudu 3D. Ακριβώς όπως το internet streaming, το 3D είναι μία από τις δυνατότητες που μπορείτε να πάρετε σε ένα μικρό αριθμό τηλεοράσεων LCD και OLED - αλλά ποιες είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις 3D; Για να ξεκινήσετε την εύρεση της τρισδιάστατης τηλεόρασης που είναι κατάλληλη για εσάς, δείτε την τρέχουσα λίστα μου.

Επίσης, για ό, τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το 3D, ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό μου για την Παρακολούθηση 3D στο σπίτι . Επίσης, έχω περισσότερες προτάσεις αγοράς 3D TV που περιλαμβάνονται σε τηλεοράσεις 1080p LCD και 4K Ultra HD TV.

Εάν ψάχνετε όχι μόνο την καλύτερη 3D τηλεόραση, αλλά μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις που θα εμφανιστούν μέχρι τώρα, τότε εξετάστε τις τηλεοράσεις OLED της LG OLEDE6P Series.

Από την άποψη του 3D, η σειρά LG E6P χρησιμοποιεί την τεχνολογία Cinema 3D της LG, η οποία υποστηρίζει την άνετη φόρτιση και τα ακριβά παθητικά πολωμένα γυαλιά (συμπεριλαμβάνονται 2 ζευγάρια). Για πρόσθετη υποστήριξη 3D, η σειρά E6P περιλαμβάνει μετατροπή 3D σε πραγματικό χρόνο για πηγές 2D και μετατροπή 3D σε 2D (αν είναι επιθυμητό). Επίσης, για παιχνίδια δύο παικτών, αυτά τα σετ παρέχουν οπτική γωνία με διαχωρισμό οθόνης (απαιτείται επιπλέον αγορά γυαλιών).

Φυσικά, εκτός από το 3D, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αξίζουν την προσοχή της τηλεόρασης. Καταρχήν, τηρεί τις προδιαγραφές Ultra HD Premium, οι οποίες σημαίνουν ότι είναι βελτιστοποιημένη για να παρέχει το δυνατό χρώμα και λεπτομέρεια, που περιλαμβάνουν την αναβάθμιση 1080 έως 4K για 3D περιεχόμενο (4K 3D +). Επιπλέον, επειδή τα σετ E6P είναι τηλεοράσεις OLED, μπορούν να αποδώσουν βαθιά μαύρα επίπεδα που ταιριάζουν με τις καλύτερες τηλεοράσεις Plasma (οι οποίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες).

Τα σετ περιλαμβάνουν επίσης δυνατότητα εμφάνισης HDR με συμβατό περιεχόμενο, όπως παρέχεται από τους Netflix και Vudu, καθώς και τη μορφή Ultra HD Blu-ray Disc (Σημείωση: Το περιεχόμενο HDR είναι μόνο 2D).

Προσθέστε εκτεταμένη πρόσβαση σε περιεχόμενο δικτύου και συνεχούς ροής, καθώς και η δυνατότητα των χρηστών να μεταδίδουν περιεχόμενο απευθείας από συμβατά smartphones και tablet μέσω των τηλεοράσεων Miracast και Wifi Direct, οι τηλεοράσεις της σειράς LG OLED6EP, είναι δύσκολο να νικήσουν.

Η σειρά OLED6EP έρχεται σε μεγέθη οθόνης 55 και 65 ιντσών.

Η σειρά LG UH8500 είναι μια τηλεοπτική γραμμή 4K Ultra HD LED / LCD που μπορεί να απεικονίσει εικόνες 3D. Για προβολή 3D, όπως και στις τηλεοράσεις OLED με δυνατότητα 3D, η LG χρησιμοποιεί την τεχνολογία LG Cinema 3D, η οποία χρησιμοποιεί παθητικά γυαλιά.

Μερικά από τα οφέλη από τα παθητικά γυαλιά περιλαμβάνουν καλύτερη τρισδιάστατη θέαση, αυξημένη φωτεινότητα 3D εικόνων, απαίτηση φόρτισης ή αντικατάστασης μπαταριών και χαμηλότερες τιμές για παθητικά γυαλιά 3D (περίπου $ 10 το καθένα - αλλά η τηλεόραση έρχεται με δύο ζεύγη). Επίσης, παρόλο που οι περισσότερες τρισδιάστατες πηγές περιορίζονται σε ανάλυση 1080p, η LG 4K πιο εξελιγμένη αναδεικνύει περισσότερες λεπτομέρειες που εξουδετερώνουν την αποσκλήρυνση των τρισδιάστατων εικόνων που εμφανίζονται μερικές φορές κατά την προβολή σε μια τηλεόραση 1080p.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά στα σετ σειράς UH8500 περιλαμβάνουν μετατροπή 3D σε πραγματικό χρόνο για πηγές 2D, μετατροπή 3D σε 2D (αν είναι επιθυμητό) και δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής ταυτόχρονα επικαλυμμένων εικόνων στην οθόνη, οι οποίες μπορούν να προβληθούν ξεχωριστά από δύο άτομα που φορούν ειδικά ποτήρια διπλής αναπαραγωγής (πωλούνται ξεχωριστά). Αυτό είναι μεγάλο για το παιχνίδι με δύο παίκτες.

Οι πρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνουν δυνατότητα HDR10 και Dolby Vision HDR (με συμβατό περιεχόμενο) , ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz με πρόσθετη επεξεργασία κίνησης LG TruMotion 240 , λειτουργικό σύστημα WebOS 3.0, ροή δικτύου από υπολογιστές και άλλες συμβατές συσκευές, καθώς και streaming μέσω διαδικτύου των παρόχων περιεχομένου, όπως το Netflix ( συμπεριλαμβανομένης της ροής 4K) μέσω σύνδεσης Ethernet ή WiFi.

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG UH8500 έρχονται στα μεγέθη οθόνης 55, 60, 65, 75 ιντσών

Οι τηλεοράσεις Ultra XD της σειράς XBR-X930D της σειράς 4K διαθέτουν σήματα μεγέθους 55 και 65 ιντσών και προσφέρουν δυνατότητα προβολής 3D χρησιμοποιώντας την επιλογή γυαλιών Active Shutter Glasses (τα γυαλιά TDG-BT500A απαιτούν πρόσθετη αγορά - αγοράστε από την Amazon).

Εκτός από την προβολή 3D, η σειρά X930 ενσωματώνει την τεχνολογία βελτίωσης χρώματος Triluminos της Sony και είναι συμβατή με HDMI 2.0a / HDCP 2.2.

Το Ethernet / LAN και το ενσωματωμένο Wifi παρέχονται επίσης για ευκολία σύνδεσης δικτύου / διαδικτύου με την πλατφόρμα ροής internet Android του Google, καθώς και με το Google Cast. Επίσης, τα σετ είναι ενεργοποιημένα με Miracast, τα οποία επιτρέπουν άμεση ροή από συμβατές φορητές συσκευές.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες πρόσθετες λειτουργίες για έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης της ενσωματωμένης πρόσβασης στο PlayStation Now (απαιτείται ελεγκτής παιχνιδιών) και ακόμη πιο σημαντικό, η ενσωμάτωση της δυνατότητας Extended Dynamic Range (HDR).

Η παρακολούθηση του 3D σε μια τηλεόραση 4k Ultra HD είναι μια μεγάλη εμπειρία. Παρόλο που το υλικό τρισδιάστατης προέλευσης είναι κατά κύριο λόγο 1080p, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες αναβάθμισης της σειράς JU7100 της σειράς Samsung και των δυνατοτήτων επεξεργασίας βίντεο προσθέτει πραγματικά στην εμπειρία προβολής 3D, τόσο από άποψη λεπτομέρειας όσο και παρακολούθησης κίνησης.

Το Samsung JU7100 σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε 3D Blu-ray Discs από ένα 3D Blu-ray Disc player και άλλες 3D πηγές, καθώς και ενσωματωμένη μετατροπή 2D σε 3D σε πραγματικό χρόνο. Παρόλο που δεν είναι τόσο ακριβής όσο το περιεχόμενο που παράγεται ειδικά σε 3D, η διαδικασία μετατροπής προσθέτει βάθος σε 2D εικόνες. Από την άλλη πλευρά, τα 3D γυαλιά είναι μια προαιρετική αγορά - δεν περιλαμβάνονται στην τηλεόραση. Η Samsung χρησιμοποιεί το σύστημα Active Shutter glasses.

Από την άλλη πλευρά, εκτός από το 3D, τα σετ σειράς JU7100 είναι κορυφαίες τηλεοράσεις που μπορούν να εμφανίζουν εξαιρετικές εικόνες 4K με ενσωματωμένη ή αναβαθμισμένη εικόνα που υποστηρίζονται από το Clear Motion Rate 240 της Samsung, το οποίο συνδυάζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης (120Hz) δυνατότητες) και φωτισμός LED με τοπική τεχνολογία απαλοιφής για την παραγωγή λεπτομερών και ομαλών εικόνων κίνησης.

Η σειρά JU7100 παρέχει επίσης εκτεταμένες δυνατότητες Smart TV υποστηριζόμενες από επεξεργαστές Quad Core (ακριβώς όπως έναν υπολογιστή) και ενσωματωμένο WiFi, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε ένα πλούσιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και το οικιακό δίκτυο μέσω του λειτουργικού συστήματος Tizen , φυλλομετρητής.

Επίσης, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι η λειτουργία mirroring (Miracast) περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα προβολής περιεχομένου στην τηλεόρασή σας από μια συμβατή φορητή συσκευή, όπως το Smartphone ή το tablet.

Η Samsung παρέχει επίσης ένα Smart Touch Remote που επιτρέπει επίσης την τηλεόρασή του με φωνή. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε το άλμα σε 4K ή / και 3D, αυτό είναι σίγουρα μια τηλεόραση που πρέπει να εξετάσετε.

Αυτή η τηλεόραση παρέχεται σε μεγέθη οθόνης 40, 50, 55, 65 και 75 ιντσών

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .