Οι 8 καλύτερες τηλεοράσεις LCD / DVD Player συνδυάζονται για να αγοράσουν το 2018

Ακόμα αγαπάτε να παρακολουθείτε DVD; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει

Με την κίνηση μέσων συνεχούς ροής που αυξάνεται κάθε μέρα, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι το DVD έχει δει την ακμή του. Ευτυχώς, τα νέα δεν είναι τόσο ζοφερά και δεν θα έπρεπε να το θάψουμε ακόμα το DVD. Ενώ το Blockbuster μπορεί να μην λειτουργεί, το DVD εξακολουθεί να είναι ισχυρό και οι συσκευές αναπαραγωγής DVD έχουν μειώσει σημαντικά την τιμή. Και ένα παραβλέπεται μοντέλο τηλεόρασης είναι ο συνδυασμός του DVD και της τηλεόρασης σε ένα πακέτο. Είτε πρόκειται για την ευκολία είτε για την ανάγκη για ένα μικρότερο στοιχείο ράφι, ο συνδυασμός TV / DVD μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη στο σπίτι σας.

Με οθόνη 24 ", η ευρεία οθόνη HDTV SuperSonic 1080p LED προσφέρει μια φανταστική αναλογία τιμής προς χαρακτηριστικό. Ενώ το SuperSonic κάνει αυτή τη μονάδα σε ένα πλήθος άλλων μεγεθών οθόνης, η οθόνη 24 ιντσών 1920 x 1080 pixel είναι ο μεγαλύτερος συνδυασμός LED TV / DVD. Η προσθήκη εισόδου HDMI και USB σας επιτρέπει να αυξήσετε τις δυνατότητες της τηλεόρασης πέρα ​​από τη συσκευή αναπαραγωγής DVD με πρόσθετα όπως Roku, Chromecast ή Firestick του Amazon. Επιπλέον, η συμπερίληψη μιας εισόδου PC παρέχει τη δυνατότητα χρήσης του SuperSonic ως οθόνη υπολογιστή. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η μονάδα είναι επίσης έτοιμη για κάρτα SD, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε και να παίξετε και να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική ή να δείτε φωτογραφίες στην οθόνη 24 ιντσών.

Πέρα από την τεχνολογία μείωσης θορύβου και παρεμβολής θορύβου, ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz και μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά, όπως ο χρονοδιακόπτης ύπνου και η πολυγλωσσική υποστήριξη, βοηθούν το SuperSonic να παραμείνει σύμφωνο με τις σημερινές κορυφαίες τηλεοράσεις. Τον λάμπει με το δίσκο DVD με πλευρική φόρτιση που μπορεί να αναπαράγει τυποποιημένα δίσκους DVD, CD και δίσκους με μορφή CD-RW / RW. Δυστυχώς, το SuperSonic, όπως και οι άλλοι συνδυασμοί TV / DVD, δεν θα αναπαράγει ένα Blu-ray DVD.

Ο συνδυασμός TV-DVD E246BD E246BD 24 ιντσών 720p αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους αγοραστές που σκέφτονται για τον προϋπολογισμό και δεν θέλουν να αγνοήσουν τα χαρακτηριστικά τους. Το ενεργειακό-άστρο έτοιμο για κατοικίες με συνείδηση ​​της ενέργειας, το DVD player με πλευρική φόρτιση ελέγχεται εύκολα μέσω του συμπεριλαμβανόμενου τηλεχειριστηρίου που συνδυάζει τις λειτουργίες τηλεόρασης και DVD. Εύχρηστα πρόσθετα όπως θυμόμαστε το τελευταίο σημείο όπου σταματήσατε μια ταινία ή DVD επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των βίντεο χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε προς τα πίσω ή να προχωρήσετε γρήγορα.

Η ενσωματωμένη υποδοχή USB στο πίσω μέρος επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προβάλλουν slideshows ή να ακούν μουσική μέσω φορητής μονάδας flash USB για επιπλέον ψυχαγωγία. Τα πρόσθετα πρόσθετα, όπως οι εισόδους HDMI, VGA, συνιστωσών και σύνθετων στοιχείων, συμβάλλουν στην προσεκτική ισορροπία μεταξύ των θυρών που είναι απόλυτα ανθεκτικές στο μέλλον και εκείνων που μπορούν να παίξουν ωραία με παλαιότερο εξοπλισμό.

Ο κομψός συνδυασμός DVD / TV με πλευρική φόρτιση από το Axess έρχεται σε ποικιλίες 24 ιντσών και 32 ιντσών και οι δύο περιλαμβάνουν ανάλυση 1920 x 1080 pixel και λόγο 16: 9 για εξαιρετική τηλεοπτική προβολή. Το Axess περιλαμβάνει ενσωματωμένους αναλογικούς και ψηφιακούς δέκτες για την απόκτηση αγαπημένων προγραμμάτων, καθώς και μια θύρα HDMI για τη σύνδεση οποιασδήποτε συμβατής συσκευής μέσων όπως το Chromecast ή το Apple TV. Επιπλέον, είναι διαθέσιμος ένας προσαρμογέας καλωδίου αυτοκινήτου 12V για την τροφοδοσία του Axess ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, είτε βρίσκεστε σε ένα RV είτε στο πίσω μέρος του παιχνιδιού της αγαπημένης σας ομάδας της Κυριακής. Ο ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής AC3 επιτρέπει πλήρη συμβατότητα με τον ήχο Dolby για θεατρική ποιότητα. Παράλληλα με το DVD-Player με δυνατότητα πλευρικής φόρτωσης, ικανό να παίζει όλες τις μορφές DVD, συμπεριλαμβανομένων CD / R και CD / RW, υπάρχει πρόσθετη υποστήριξη για κάρτες SD για προβολή εικόνων και εικόνων. Μια θύρα USB είναι επίσης διαθέσιμη για την υποστήριξη των επιλογών σύνδεσης τρίτων.

Ευέλικτη, κομψή και βαριά σύνδεση, η τηλεόραση HD 24 ιντσών Proscan είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα συνδυασμό δύο σε ένα TV / DVD. Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης ATSC παρέχει ραδιοφωνικές εκπομπές σε ξεχωριστή ποιότητα με έλεγχο καναλιών που διοχετεύεται μέσω του τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται. Το τηλεχειριστήριο προσφέρει έλεγχο τόσο της τηλεόρασης όσο και της συσκευής αναπαραγωγής DVD. Επιπλέον, το Proscan είναι τοποθετημένο σε τοίχο μέσω ενός κιτ τοποθέτησης που διαθέτει ξεχωριστά, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα περίπτερο για τοποθέτηση σε ένα κέντρο διασκέδασης, σε σερβίτσια, κλπ.

Το DVD player με πλευρική φόρτιση προσφέρει αναπαραγωγή για παραδοσιακά DVD, αλλά όχι για Blu-ray. Ωστόσο, θα βρείτε δυνατότητα αναπαραγωγής για CD / R και CD / RW. Πέρα από το DVD, υπάρχει μια ενσωματωμένη θύρα HDMI, καθώς και VGA, είσοδος ήχου / βίντεο και υποδοχή ακουστικών για προσεκτική προβολή DVD. Το μέγεθος 24 ιντσών είναι ιδανικό για ένα δωμάτιο dorm, κουζίνα ή μικρό παιδικό δωμάτιο όπου το να βλέπετε DVDs δεν επιτρέπει μια τεράστια τηλεοπτική μονάδα.

Με την οθόνη 19 ιντσών, το SuperSonic 1080p HDTV προσφέρει οθόνη HD με ενσωματωμένο DVD player που έχει το ίδιο μέγεθος για ακόμα και τους μικρότερους μικρούς χώρους. Με τη μέτρηση μόλις 17,8 x 5,7 x 12,9 ίντσες και με βάρος μόλις 6,3 κιλά, το SuperSonic προσφέρει τη σωστή ισορροπία όλων των βασικών στοιχείων. Η τηλεόραση οικογενειακού δωματίου σας δεν είναι αυτή, αλλά αυτό είναι εντάξει για τον συνδυασμό της τιμής, του μεγέθους και της λειτουργίας all-in-one. Τούτου λεχθέντος, το SuperSonic δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από πρόσθετα. Υπάρχει μια είσοδος HDMI για την ενίσχυση της παρακολούθησης της τηλεόρασής σας και ο ήχος λειτουργεί παράλληλα με τη μείωση του θορύβου και την παρεμβολή θορύβου για να εξασφαλιστεί μια καθαρή και καθαρή εικόνα.

Η είσοδος κάρτας SD επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν και να αναπαράγουν οποιαδήποτε κάρτα SD συμβατού μεγέθους και να απολαμβάνουν μουσική και φωτογραφίες στη μεγάλη οθόνη. Η ίδια λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη και μέσω USB. Απλά plug-and-play για μουσική και φωτογραφίες. Μια επιπλέον προσθήκη που μπορεί να προσελκύσει τους εργαζόμενους στο γραφείο στο σπίτι είναι η είσοδος PC, η οποία επιτρέπει στο SuperSonic να διπλασιάζεται ως οθόνη υπολογιστή και τηλεόρασης ταυτόχρονα με συμβατότητα DVD που ψήνεται για καλό μέτρο.

Σε μόλις 19 ίντσες σε μέγεθος, ο συνδυασμός NAXA TV / DVD είναι μια θαυμάσια μικρή επιλογή που είναι ιδανική για ένα μικρό δωμάτιο ή ακόμα και ένα counter κουζίνα. Το μέγεθος και η διάταξη του NAXA το καθιστούν ιδανικό για το δρόμο όπου θα ταιριάζει όμορφα σε ένα φορτηγό ή τροχόσπιτο και προσφέρει άφθονη ψυχαγωγία εν κινήσει. Το μικρό NAXA είναι γεμάτο από εισόδους, συμπεριλαμβανομένων HDMI και USB για plugins τρίτων, καθώς και μια κάρτα SD για τη φόρτωση εικόνων και βίντεο από μια φωτογραφική μηχανή ή έναν υπολογιστή. Ως συσκευή αναπαραγωγής DVD πλευρικής φόρτωσης, το NAXA έχει το συνηθισμένο σύνολο χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής CD / R και CD / RW, αλλά δεν διαθέτει δυνατότητα Blu-ray. Το μικρότερο μέγεθος απαιτεί κάποια finagling να βρεθεί η σωστή οπτική γωνία, αλλά είναι ένα μικρό τίμημα για να πληρώσει για έναν συνδυασμό TV / DVD που είναι φιλικό προς RV. Το μέγεθός του μπορεί να είναι ιδανικό για τους πολεμιστές, αλλά οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα βρουν εύκολη τοποθέτηση σε τοίχο με ένα ξεχωριστά τοποθετημένο στήριγμα τοίχου.

Ενώ οι περισσότερες τηλεοράσεις αυτές τις μέρες έρχονται σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε όσο είναι μαύρο, ο συνδυασμός Scepter 32-ιντσών 720p 60Hz TV / DVD προσφέρει μια έντονη άσπρη αντίθεση για να διαλύσει τη μονοτονία. Πάνω από το λευκό του χρωματισμό, το Scepter λάμπει στο τμήμα σχεδίασης και πάλι με μια περιστρεφόμενη βάση περιστροφής που μπορεί να προσαρμοστεί μέχρι και 20 μοίρες σε κάθε κατεύθυνση για να βρει την ιδανική θέα σε οποιοδήποτε δωμάτιο μεγέθους. Πέρα από το σχεδιασμό, η συμπερίληψη του MEMC 120 (Motion Estimation and Motion Compensation) βοηθά τις ακολουθίες δράσης, τα αθλητικά γεγονότα και τα βιντεοπαιχνίδια, είτε στην τηλεόραση είτε στο DVD, να αισθάνονται τραγανή και φυσικά από frame-to-frame.

Η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD με πλευρική φόρτιση προσθέτει την επιπλέον γεύση θανάτωσης δύο πτηνών με μία πέτρα, χωρίς εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής DVD. Το απλό τηλεχειριστήριο μπορεί να εντοπίσει τόσο τις λειτουργίες της τηλεόρασης όσο και του DVD απευθείας από το κουτί χωρίς πρόσθετη ρύθμιση. Ξεχωριστά, το Sceptre περιλαμβάνει MHL (Mobile High-Definition Link), το οποίο συνδέεται με το smartphone ή το tablet σας και μεταφέρει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή μουσική απευθείας από τη συσκευή σας στην τηλεόραση μέσω της θύρας που περιλαμβάνεται.

Δυστυχώς, δεν είναι κάθε δωμάτιο σε ένα σπίτι ή γραφείο χτισμένο με τηλεοράσεις 70 ιντσών στο μυαλό, ώστε να χρειαστείτε κάτι λίγο μικρότερο. Εισαγάγετε το 24 ιντσών 1024p E249BD Scepter με την εξαιρετική επίδειξη και την ενεργειακή απόδοσή του για εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια ζωής της τηλεόρασης. Με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD, θα βρείτε κάθε λόγο για να φτιάξετε τον εαυτό σας στο σπίτι σας σε ένα μικρότερο δωμάτιο και να παρακολουθήσετε μερικές φορές την παλιά συλλογή DVD που έχετε αποθηκεύσει στο ντουλάπι.

Ένα απλό τηλεχειριστήριο βοηθά στην εξάλειψη της ανάγκης για πολλαπλούς ελεγκτές τόσο με την τηλεόραση όσο και με το τηλεχειριστήριο από το ίδιο σημείο επαφής. Η συμπερίληψη του MHL βοηθά στον εύκολο τρόπο παρακολούθησης των πολυμέσων (ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική) απευθείας από το smartphone με δυνατότητα MHL. Ένα άλλο πρόσθετο multimedia είναι η θύρα USB στο πίσω μέρος της τηλεόρασης που σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα μια μονάδα flash και να παίξετε μουσική ή να παρακολουθήσετε μια παρουσίαση στην οθόνη της τηλεόρασης. Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου, το Sceptre είναι συμβατό με το τοίχο VESA, το οποίο είναι έτοιμο για να κρεμάσει από το κουτί με μια ξεχωριστά τοποθετημένη βάση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .