Δωρεάν λογισμικό σαρωτή θυρών

Βρείτε τις θύρες και τις υπηρεσίες που είναι ανοιχτές στο δίκτυό σας

NMap
Το Nmap ("Network Mapper") είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για εξερεύνηση δικτύου ή έλεγχο ασφαλείας. Σχεδιάστηκε για γρήγορη σάρωση μεγάλων δικτύων, παρόλο που λειτουργεί καλά ενάντια σε μεμονωμένους κεντρικούς υπολογιστές

Ίδρυμα Foundstone
Αναφέρει όλες τις ανοιχτές θύρες TCP και UDP και τις αντιστοιχίζει στη διαδικασία ή την εφαρμογή που κατέχει.

FPort Foundstone
Προσδιορίστε άγνωστες ανοιχτές θύρες και τις σχετικές εφαρμογές τους.

Foundstone Scanline
Παλαιότερα FScan. Σάρωση γραμμής εντολών γραμμής εντολών.

Foundstone SuperScan
Ισχυρό σαρωτή θύρας TCP, pinger, resolver.

Ασπίδες επάνω!
Ασπίδες UP! ευαίσθητα ανιχνεύει τον υπολογιστή προορισμού στην τοποθεσία σας. Δεδομένου ότι αυτές οι δοκιμές πρέπει να ταξιδεύουν από το διακομιστή μας στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε δικαίωμα διοίκησης για να διεξάγετε δοκιμαστικές δοκιμές πρωτοκόλλου μέσω οποιουδήποτε εξοπλισμού που βρίσκεται ανάμεσα στον υπολογιστή σας και το Internet.

Angry IP Scanner
Ο θυμωμένος σαρωτής IP είναι ένας πολύ γρήγορος σαρωτής IP για τα Windows. Το ίδιο το πρόγραμμα είναι μικρό και μπορεί να σαρώσει τα IP σε οποιαδήποτε περιοχή. Ο θυμωμένος σαρωτής IP σαρώνει πρώτα κάθε διεύθυνση IP, για να δει αν είναι ζωντανός, κατόπιν επιλύει τα ονόματα των κεντρικών υπολογιστών, σαρώνει τις θύρες κ.λπ. καθώς έχετε ρυθμίσει τη σάρωση. Έχει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως πληροφορίες NetBIOS (όνομα υπολογιστή, όνομα ομάδας εργασίας, συνδεδεμένο χρήστη και διεύθυνση MAC) και μπορεί να αποθηκεύσει τα δεδομένα αποτελεσμάτων ως αρχεία λίστας CSV, TXT, HTML, XML ή IP-Port.

LANSpy
Το LanSpy είναι ένας σαρωτής ασφάλειας δικτύων που σας επιτρέπει να συλλέξετε μια ποικιλία από διαφορετικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή: ονόματα τομέα και NetBios, διεύθυνση MAC, πληροφορίες διακομιστή, πληροφορίες τομέα και ελεγκτή τομέα, τηλεχειριστήριο, χρόνος, δίσκοι, μεταφορές, χρήστες, ομάδες, Ρυθμίσεις πολιτικής, Κοινόχρηστες πηγές, Περίοδοι σύνδεσης, Άνοιγμα αρχείων, Υπηρεσίες, Μητρώο και Πληροφορίες καταγραφής συμβάντων.

PortScan 2000
Ένας γρήγορος και εύκολα διαμορφώσιμος ανιχνευτής θυρών. Μπορείτε να ορίσετε ποιες θύρες θα σαρώσει και πόσες θύρες θα σαρωθούν ταυτόχρονα. Δεν προορίζεται για παράνομη χρήση, εκτελεί μόνο σάρωση λιμένων στον υπολογιστή σας.

Scanner Port της Blue
Ένας καλός λιμενικός σαρωτής είναι μόνο ένα από τα βασικά εργαλεία για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για τις ανάγκες του διαδικτύου.