Ανασκόπηση: Ο φορητός δονητής Rock-It από την OrigAudio

Rock-It Turns σχεδόν κάθε αντικείμενο σε ένα ηχείο

Συγκρίνετε Τιμές

Σημείωση: Μια νέα έκδοση αυτής της συσκευής, η Rock-It ROK3-W Version 3.0 είναι τώρα διαθέσιμη

Έχω επανεξετάσει το μερίδιό μου από τακτοποιημένες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές ενώ καλύπτω την τεχνολογία. Αλλά για τον εσωτερικό μου geek, ο φορητός ομιλητής δόνησης του OrigAudio είναι ένα από τα πιο cool συσκευές που έχω δοκιμάσει ποτέ. Κάθε συσκευή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε κουτιά ιστών και λεξικά ως ομιλητές είναι πολύ ωραία στο βιβλίο μου. Αλλά το Rock-It's MacGyver δροσερό μεταφράζεται στην πραγματική χρηστικότητα του κόσμου; Ας δούμε πιο προσεκτικά;

Οι επαγγελματίες

Μετατρέπει σχεδόν οτιδήποτε σε ένα ηχείο:

Το Rock-It χρησιμοποιεί δόνηση για τη μετάδοση και την παραγωγή ήχου από αντικείμενα. Βασικά λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως τα αυτιά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε στην υποδοχή ακουστικών της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής και να έχετε voila - έχετε ένα φορητό ηχείο .

Απλώς παίζοντας με τα αντικείμενα κοντά στο φορητό υπολογιστή μου, κατάφερα να πετύχω αρκετά καλά αποτελέσματα από το λεξικό Ιαπωνικά-Αγγλικά Kanji "Compact Nelson", τις πλευρές δύο κουτιών από χαρτόνι, ένα δοχείο με κενά DVD, τη βάση φορητού υπολογιστή μου και , δύο κούκλες (δεν το ζητάς καν). Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη συσκευασία που το Rock-It έρχεται ως πρόχειρα ηχεία.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το πώς ο ήχος αλλάζει ανάλογα με το αντικείμενο στο οποίο το συνδέετε. Τα κιβώτια από χαρτόνι ακούγονται αρκετά ευάερα και λίγο φουσκωμένα, ενώ τα πλαστικά κουκλάκια της μητέρας μου ακουγόταν επίσης ευάερα, αλλά είχαν μια πιο υψηλή ποιότητα και σχεδόν techno στον ήχο τους. Εν τω μεταξύ, το παχύ ιαπωνικό-αγγλικό μου λεξικό είχε έναν συμπαγή ήχο που έπληξε μια ωραία ισορροπία μεταξύ μπάσων και πρίμων. Ακριβώς σε περίπτωση που παίρνετε αστείες ιδέες, το οπίσθιο μέρος ενός ατόμου δεν χρησιμεύει ως ένα καλό μέσο για δονητικά ηχεία.

Συμπαγές και φορητό:

Το Rock-Είναι η συμπαγής φύση που διευκολύνει την κίνηση στο σπίτι σας ή να το πάρετε μαζί σας ενώ ταξιδεύετε. Μπορείτε να κολλήσετε τη μονάδα ηχείων σε ένα κουτί δημητριακών ενώ έχετε πρωινό, κολλάτε σε ένα πλαίσιο εικόνας ενώ διαβάζετε στο δωμάτιό σας ή ακόμα και κολλάτε σε ένα κουκλόσπιτο που σίγουρα δεν σας ανήκει, αν το επιλέξετε. Τα καλώδια μπορούν επίσης να τυλιχτούν καλά στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιούνται, καθιστώντας εύκολη τη συσκευασία ή απλά να τα τοποθετήσετε στις τσέπες σας εάν ταξιδεύετε.

Επιλογές μπαταρίας και USB:

Για να ενεργοποιήσετε το Rock-It, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σε φορητό υπολογιστή ή ακόμα και σε προσαρμογέα τροφοδοσίας Apple iPod / iPad (ή οποιοδήποτε προσαρμογέα με θύρα USB, για αυτό το λόγο) μέσω της θύρας USB. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δύο μπαταρίες AA εάν θέλετε επιπλέον φορητότητα.

Επαναχρησιμοποιήσιμα αυτοκόλλητα πάνελ:

Η μονάδα ηχείου χρησιμοποιεί ένα κολλητικό πάνελ που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν λερωθεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιάσετε τα δάχτυλά σας με νερό και να καθαρίσετε τυχόν ξένα σωματίδια. Το Rock-It έρχεται επίσης με διάφορα ανταλλακτικά stickies μόνο σε περίπτωση που τα χρειάζεστε.

Παράγοντας Wow:

Αυτό το πράγμα είναι ένας πραγματικός μαγνήτης. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη σύστασή του, είχα τον αδελφό μου και τον ξάδερφό μου να επισκεφτούν το εγχώριο γραφείο μου και να κολλήσουν το Rock-It σε κάθε αντικείμενο που θα μπορούσαν να πάρουν τα χέρια τους. Ακόμη και ένας θηλυκός συγγενής σκέφτηκε ότι ήταν πολύ τακτοποιημένο και άρχισε να το κολλάει σε δοχεία πρωτεΐνης σκόνης και σε όλα τα είδη συσκευασιών και συσκευών στην κουζίνα μου. Είναι σίγουρα ένα τακτοποιημένο πράγμα που πρέπει να επιδείξετε σε πάρτι και συναντήσεις.

Μειονεκτήματα

Περιορισμένες επιλογές ήχου:

Παρόλο που η συσκευή ακούγεται καλά, μην περιμένετε να πάρετε πλούσιο μπάσο από το Rock-It. Συνήθως ακούγεται σαν ένα από αυτά τα παλιά φορητά ραδιόφωνα, αν και μπορείτε να βελτιώσετε τα μπάσα σας ανάλογα με τις ρυθμίσεις ισοσταθμιστή του music player σας ή με το στοιχείο που κολλάτε στη μονάδα ηχείων. Το γεγονός ότι ο ήχος αλλάζει ανάλογα με το στοιχείο στο οποίο το κολλάτε μπορεί να είναι τόσο ευλογία όσο και κατάρα. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα ηχείο με τη συσκευή.

Δεν υπάρχει προσαρμογέας AC:

Θα ήταν ωραίο να έχετε ενσωματωμένο έναν προσαρμογέα, ώστε να μπορείτε απλά να συνδέσετε τη συσκευή σε μια ηλεκτρική πρίζα αν το επιθυμείτε. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φορητό τροφοδοτικό με υποδοχή USB όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Δοκίμασα το με έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας "τσιπ" του iPod, τον προσαρμογέα μίνι που έρχεται με ένα iPad και μια φορητή εφεδρική μπαταρία / φορτιστή Technocel PowerPak και το Rock-It λειτούργησε με όλα αυτά.

Τιμή:

Στο 49,99 δολάρια, το Rock-είναι μόνο 10 δολάρια λιγότερο από ένα σύστημα Hercules XPS 2.1 40 , το οποίο συνοδεύεται από δύο δορυφορικά ηχεία και ένα subwoofer και ακούγεται πολύ καλύτερα (αν και δεν είναι τόσο φορητό). Προφανώς, ο κατασκευαστής της Hercules Guillemot Corporation είναι μια μεγαλύτερη παγκόσμια εταιρεία που μπορεί να μειώσει το κόστος του προϊόντος μέσω του όγκου σε σύγκριση με το νεότερο OrigAudio. Αλλά το κόστος εξακολουθεί να αποτελεί βασικό παράγοντα για τους καταναλωτές όταν κάνουν αγορές και συγκρίνουν προϊόντα. Βασικά, τι πληρώνετε με το Rock-Είναι η εξαιρετική φορητότητα του, μαζί με τη μεγάλη ιδέα του.

Καλωδίωση:

Ορισμένα μέρη, ιδιαίτερα οι καλωδιώσεις, αισθάνονται λίγο εύθραυστα. Δεν έχω ακόμα προβλήματα με αυτούς, αλλά θα προσέξω να μην τους τραβήξω. Επίσης, ενώ τα καλώδια φαίνονται αρκετά τακτοποιημένα όταν τυλίγονται μέσα στην θήκη, μπορεί να είναι αρκετά ένα χάος όταν είναι ανούσια, κάτι που πρέπει λίγο να κάνετε για να το χρησιμοποιήσετε.

Κλείσιμο Σκέψεις

Το Rock-Είναι ένα πολύ δροσερό φορητό ηχείο που σας επιτρέπει να ακούτε τη μουσική σας οπουδήποτε χωρίς να χτυπάτε τα τεράστια ηχεία ή να χρησιμοποιείτε ακουστικά.

Δεν θα έχετε τον ίδιο λεπτομερή ήχο που θα κάνατε από καθαρά ηχεία ή ένα καλό ζευγάρι ακουστικά. Αλλά σίγουρα ακούγεται αρκετά καλό για τους ανθρώπους που κερδίζουν τη φορητότητα, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτών που θα ήθελαν την επιλογή να έχουν ένα φορητό ηχείο στην αίθουσα του ξενοδοχείου τους ή λαοί σε κίνηση που θέλουν να ακούσουν μουσική μέσω των φορητών υπολογιστών τους.

Tech geeks που τους αρέσει να χιούμορ εσωτερική MacGyver τους θα έχουν σίγουρα διασκέδαση με αυτή τη συσκευή. Αλλά οι πιθανότητες είναι, ακόμη και η γιαγιά σας θα σκεφτεί ότι είναι αρκετά ικανό και χρήσιμο επίσης.

Συγκρίνετε Τιμές