Αναθεώρηση: Ομιλητές Bluetooth NudeAudio Super M και M

Cool Looks, Εύκολη Portabilty .... και Καλός Ήχος;

Συνάντησα για πρώτη φορά τα ασύρματα ηχεία Bluetooth NudeAudio όχι σε Best Buy, όχι στο Amazon, αλλά σε μπουτίκ σχεδιασμού στο Σαν Φρανσίσκο. Τι σας λέει για τον ήχο biz αυτές τις μέρες; Ωστόσο, το προϊόν φαινόταν να ταιριάζει στη ρύθμιση. Το "γυμνό" στο NudeAudio αναφέρεται στην απλή, όχι-frills σχεδίαση, κάτι που μπορεί κανείς να εκτιμήσει εάν η προτιμώμενη ανάγνωσή τους είναι το Stereos ή Dwell. Η εταιρεία αποκαλεί τη φιλοσοφία της την πολιτική "κατά των χαρακτηριστικών" και την σκάψω.

Το Super M της εταιρείας φαίνεται να βασίζεται σε ανατροφοδότηση των πελατών από το πρωτότυπο M, το οποίο ήταν χαριτωμένο αλλά πολύ λιτό και squarish για να χωρέσει εύκολα στις περισσότερες τσέπες.

Όπως το M και τα άλλα φορητά ηχεία NudeAudio, το Super M διαθέτει αδιάβροχο καουτσούκ σασί, εύχρηστο κορδόνι σχοινιού (ιδανικό για κρεμασμό του ηχείου από άγκιστρο ή διακόπτη ντους) και χειριστήρια για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, την ένταση ή το ζευγάρωμα Bluetooth . Διαθέτει επίσης λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και αναλογική είσοδο 3,5 χιλιοστών.

Ωστόσο, με το μηχανικό, το Super M πηγαίνει πολύ πιο μακριά από το M. Είναι ένα ημι-κατευθυντικό ηχείο με δύο ενεργούς οδηγούς και ένα ενισχυτικό μπάσων παθητικό καλοριφέρ σε κάθε πλευρά. Αυτό είναι το διπλό συμπλήρωμα οδηγού των πιο συμπαγών ηχείων BT. Αυτός ο σχεδιασμός έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Α) Μην ανησυχείτε για ποια κατεύθυνση το επισημαίνετε.
B) Παρέχει βέλτιστο ήχο για άτομα από κάθε πλευρά του ηχείου.
Γ) Περισσότεροι οδηγοί = περισσότερη απόδοση, όλα τα υπόλοιπα είναι ίσα.

Έχει επίσης κάποια μειονεκτήματα, όπως:

Α) Το μοτίβο γενικής ακτινοβολίας μπορεί να ενοχλήσει τους συνεργάτες του γραφείου και τα μέλη της οικογένειάς τους που δεν θέλουν να ακούσουν τις τζαζ μουσικές σας και μπορεί να σας ενοχλήσουν αν αγοράσετε την κόρη σας και είστε αναγκασμένοι να ακούσετε τη μουσική της One Direction που φεύγει από την άλλη πλευρά ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ.
Β) Η αιώνια ερώτηση: Καλύτερα να ξοδέψετε το Χ χρηματικό ποσό σε έξι φθηνούς οδηγούς ή τρεις πιο ακριβά;

Πήρα να δοκιμάσω ένα πρόωρο δείγμα παραγωγής του Super M. Το σίγουρα παίζει πιο δυνατά από το M, φθάνοντας σε μια μέση απόδοση 87dB στην μέγιστη δοκιμή μου όγκου, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη αναπαραγωγή του Mötley Crüe "Kickstart My Heart" τουλάχιστον τόσο δυνατά όσο η μονάδα θα παίζει πριν από τη στρέβλωση) και τη μέτρηση του μέσου όρου ζύγισης C κατά τη διάρκεια του πρώτου στίχου στο 1 μέτρο. Ο Edifier Extreme Connect έπληξε 85 dbc, ενώ ο M έφτασε μόλις 82 db.Για να το βάλετε αυτό σε προοπτική, το Super M μπορεί να κάνει μια λογική δουλειά να γεμίσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου καλής ποιότητας με ήχο, ενώ η χαμηλότερη έξοδος M του -5 dB για χρήση για ανοιχτόχρωμη ακρόαση, talk shows και podcasts.

Τούτου λεχθέντος, πραγματικά μου αρέσει η ποιότητα του ήχου του M καλύτερα. Είναι πολύ έξυπνα συντονισμένη για σχετικά επίπεδη απόκριση υπό γωνία, επειδή το M έχει σχεδιαστεί για να κάθεται επίπεδη σε τραπέζι ή ράφι. Ο ήχος δεν είναι δυνατός, αλλά είναι εκπληκτικά ομαλό και φυσικό. Το Super M ακούγεται κάπως λιγότερο ομαλό. Έχω ακούσει περιστασιακή παραμόρφωση από αυτήν, και οι φωνές για την "Rosanna" του Τοο είχαν μια λεπτή buzzy ποιότητα σε τους. BTW, το Extreme Connect ακούγεται ομαλότερο από το ένα και ποτέ δεν στρέφει την παραμόρφωση του τρόπου με τον οποίο το Super M κάνει μερικές φορές - αλλά το Extreme Connect είναι, σε αντίθεση, λίγο μαλακό.

Το Super M επέζησε εύκολα με αρκετούς νυχτερίδες κάτω από το ντους, αν και ο ήχος παίρνει πολύ βαρετή με τις τρύπες του γρύλου να γεμίζουν με νερό. "Πνεύμα!" λέτε; Λοιπόν, οι τρύπες της γρίλιας στο αδιάβροχο ηχείο BT του Sound pOp φάνηκαν να εξαφανίζονται πολύ πιο γρήγορα. Το κορδόνι σχοινιού του Super M είναι επίσης υγρά. Αλλά στεγνώνει σε λίγες ώρες, τουλάχιστον στο σχετικά ξηρό κλίμα του Λος Άντζελες.

Αλλά αυτά τα ηχεία όλα ακούγονται αρκετά καλά για περιστασιακή ακρόαση, κάτι που είναι όλα τα συμπαγή, φορητά ηχεία BT. Το Super M έχει τον καλύτερο παράγοντα μορφής κατά 1.000 μίλια επειδή είναι το μόνο που μπορείτε να γλιστρήσετε σε μια τσέπη ή ακόμα και μια λεπτή θήκη για tablet. Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι είναι σχεδόν ο τέλειος παράγοντας μορφής για έναν ομιλητή αυτού του τύπου. Παίζει επίσης το πιο δυνατό από αυτό το μάτσο. Για να κάθεστε στο γραφείο μου παίζοντας το KNTU (το κυρίως τζαζ ραδιοφωνικό σταθμό της Alma mater μου), μου αρέσει το καλύτερο M γιατί ο ήχος είναι πιο ομαλός. Αλλά hey, ποιο Bluetooth ηχείο είναι τέλειο;