Αναθεώρηση: Το Superunknown του Soundgarden στο ακουστικό DTS X

Ενδιαφέρεστε για τις εκδόσεις μουσικής DTS Headphone X; Διαβάστε παρακάτω για μια αναθεώρηση της πρώτης απελευθέρωσης ροκ DTS ακουστικών X, Soundunter's Superunknown.

01 από 02

Η πρώτη κυκλοφορία Rock στο ακουστικό DTS X

ΕΙΜΑΙ

Η έκδοση Superunknown της DTS ακουστικών X είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή iOS ή Android και είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους αγοράζουν την 20ή επέτειο Super Deluxe Edition του άλμπουμ, το οποίο κοστίζει 92,27 δολάρια για το Amazon. Η εφαρμογή συνδυάζει έναν παίκτη με όλα τα τραγούδια από το άλμπουμ με δυνατότητα επεξεργασίας DTS Headphone X. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εναλλαγή μεταξύ τεσσάρων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του στερεοφωνικού ακουστικού (ακουστικό DTS ακουστικό απενεργοποιημένο) και βελτιστοποιημένων τρόπων λειτουργίας για ακουστικά πάνω στο αυτί, στο αυτί και στο αυτί. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο demo DTS Headphone X με τις ίδιες ανακοινώσεις καναλιών που ανέφερα παραπάνω. Το Super Deluxe Edition περιλαμβάνει μίγματα surround 5.1 καναλιών όλων των μελωδιών σε δίσκο Blu-ray.

02 του 02

Superunknown σε ακουστικά DTS X: Ο Ήχος

Brent Butterworth

Για τους σκοπούς αυτής της ανασκόπησης, η έκδοση DTS Headphone X της Superunknown ακούστηκε μέσω δύο σετ ακουστικών στο αυτί: τα νέα Beyerdynamic T 51 p ακουστικά και το vintage ήταν το Sennheiser HD 433. Δεν έχω το πακέτο ειδικής έκδοσης που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα, αλλά το DTS μου έδωσε έναν ειδικό κωδικό που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να αποκτήσω πρόσβαση στην εφαρμογή. Κατεβάζω την εφαρμογή στο smartphone της Samsung Galaxy S III Android και μόλις ολοκληρωθεί ο κώδικας, η εφαρμογή κατεβάσει αυτόματα όλες τις μελωδίες στο τηλέφωνό μου.

Δυστυχώς, τα κομμάτια DTS Headphone X δεν εντυπωσίασαν. Δεν υπήρξε ένα σημαντικό φαινόμενο "έξω από το κεφάλι", το οποίο οι τεχνολογίες virtualizer των ακουστικών πρέπει να προσφέρουν: μια εμπειρία περισσότερο σαν να ακούτε ηχεία σε ένα δωμάτιο, που απαλλάσσει από αυτό το φαινόμενο "φανταστικής εικόνας στο κεφάλι σας" παράγω.

Το χειρότερο είναι ότι το μπάσο ήταν πολύ αντλημένο σε σύγκριση με τα MP3 που διαχωρίστηκαν από το αρχικό CD, πράγμα που έκανε ολόκληρη την ηχογράφηση ηχηρή. Παίζοντας με τις ρυθμίσεις, ήταν φανερό ότι η τεχνολογία υποθέτει ότι τα ακουστικά στο αυτί θα έχουν λιγότερα μπάσα από τα τηλέφωνα πέρα ​​από τα αυτιά και ότι τα ακουστικά μέσα στο αυτί θα έχουν ακόμη λιγότερα μπάσα. Έτσι παίρνει το ήδη ενισχυμένο μπάσο της λειτουργίας over-ear, το ενισχύει ακόμα περισσότερο για τη λειτουργία on-ear και ακόμα περισσότερο για τη λειτουργία in-ear. Ο καλύτερος ήχος, ακόμη και με τη χρήση ακουστικών στο αυτί, ήταν από τη λειτουργία υπερφόρτωσης, η οποία είχε τα λιγότερα μπάσα.

Άλλοι ακροατές σχολίασαν: "Ακούγεται σαν κάποιος να ρίχνει μια βαριά κουβέρτα πάνω από ένα ηχείο", και "Ακούγεται σαν να εξήγαγαν τις πληροφορίες εκτός φάσης, να τις ανακατέψουν όλα μαζί και να το ξαναβάλουν στο μίγμα".

Αν και είναι απογοητευτικό να σκεφτόμαστε οτιδήποτε προσπαθεί να αποδώσει μια καλύτερη εμπειρία ακρόασης μέσω των ακουστικών, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποιος θα ήθελε το DTS ακουστικό X μίγμα Superunknown καλύτερα από το αρχικό στερεοφωνικό μείγμα.