Προσιτό κτύπημα: Wicked Audio Solus Αναθεώρηση ακουστικών

Οι αδελφοί αγαπούν να κάνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους, στοχεύοντας στον ηγέτη της αγοράς. Στην περίπτωση της βιομηχανίας ακουστικών, αυτός ο ηγέτης θα είναι η γραμμή Dr. Be's Beats. Ναι, μπορείτε να συζητήσετε αν τα ακουστικά ακούγονται πραγματικά καλά σε σύγκριση με άλλες μάρκες που προτιμούν οι ερασιτέχνες. Από την άποψη του μεριδίου των μυαλών, ωστόσο, Beats είναι αναμφισβήτητα στην κορυφή του μυαλού του νεαρού πλήθους χάρη σε ένα φιλικό προς τον καταναλωτή σχεδιασμό και την αφθονία του μάρκετινγκ μυών.

Είναι αυτή η γραμμή των Beats που ο Wicked Audio προσπαθεί να επιδιώξει με τα νέα ακουστικά της Solus. Από το χονδροειδές της συγκρότημα και την τοποθέτηση λογοτύπων μέχρι το σχεδιασμό των φλιτζανιών αυτιών, το Solus σίγουρα έχει αποχρώσεις του Dre's Beats σε αυτό. Ακόμη και η συσκευασία θυμίζει τον πιο ανταγωνιστικό ανταγωνιστή της. Προσθέστε ένα προφίλ ήχου που δίνει έμφαση στο χαμηλό τέλος του ακουστικού φάσματος και σε ένα DJ-κεντρικό σύνολο χαρακτηριστικών και είναι αρκετά προφανές του οποίου στέμμα ο Solus προσπαθεί να σφετεριστεί.

Από την άποψη του σχεδιασμού, το Solus ασκεί μια πολύ επιθετική εμφάνιση. Από το μαύρο και κόκκινο χρώμα του χρώματος μέχρι το χονδροειδές, υπερβολικό στυλ του, το τεστ με τεστοστερόνη είναι κάτι που πιθανότατα θα προσελκύσει περισσότερο τους τύπους από τα κορίτσια. Το εξωτερικό μέρος των φλυτζανιών χρησιμοποιεί το σχήμα του μπολ που υιοθέτησε το Wicked Audio ως δικό του μοναδικό ύφος. Τα ακουστικά μπορούν επίσης να στρέψουν τον άξονά τους και να περιστραφούν προς δύο κατευθύνσεις. Αυτό βοηθά όταν τοποθετείτε τα ακουστικά γύρω από το λαιμό σας όταν κάνετε ένα διάλειμμα από τη μουσική που ακούτε, καθώς σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα φλιτζάνια στο στόμα σας. Ένα ζήτημα που είχα με αυτό το κομμάτι του σχεδιασμού των ακουστικών είναι ότι περιστρέφεται πολύ εύκολα ακόμα και όταν δεν το θέλετε, το οποίο μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό κατά τη διάρκεια του χειρισμού. Για ευκολότερη αποθήκευση, η μπάντα σάς επιτρέπει να ωθήσετε τα κύπελλα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Σε αντίθεση με άλλα μπουτίκ ακουστικά, όπως το SMS Street ANC κατά 50 και το Soul SL300JAM, το Solus έρχεται με μια μαλακή θήκη αντί για μια σκληρή θήκη. Προσωπικά, μια σκληρή υπόθεση θα ήταν καλύτερη για ένα ακουστικό αυτό το χοντρό, αλλά υποθέτω ότι αυτό έγινε για να βοηθήσει να κρατήσει την τιμή χαμηλή.

Το Fit, εν τω μεταξύ, μπορεί να περιγραφεί διπλωματικά ως ωραίο. Για άλλους, όμως, η καταστροφή του κεφαλιού μπορεί να είναι πιο κατάλληλη. Από την πλευρά του συν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πτώση των ακουστικών. Στο κάτω μέρος, η προσαρμογή μπορεί να προκαλέσει κάποια κόπωση μετά από παρατεταμένη χρήση μετά από εκτεταμένη χρήση.

Το καλώδιο, εν τω μεταξύ, είναι αρκετά μακρύ και χρησιμοποιεί ένα κέλυφος ύφασμα για την ελαχιστοποίηση της εμπλοκής. Σε αντίθεση με άλλα μπουτίκ ακουστικά, ωστόσο, το καλώδιο είναι σταθερό και δεν μπορεί να αποσπαστεί. Το καλώδιο διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου για τη μετάβαση από μονοφωνική σε στερεοφωνική και ρύθμιση της έντασης. Είναι αρκετά χοντροκομμένο και δεν έρχεται με χειριστήρια για παύση ή παράλειψη κομματιών. Ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι παίρνω μια μικρή παραμόρφωση κάθε φορά που γυρίζω τον επιλογέα έντασης στο καλώδιο. Παίρνω επίσης ανομοιόμορφη έξοδο ήχου μεταξύ του αριστερού και του δεξιού κυπέλλου όταν ρυθμίζω την ένταση του ήχου από τον επιλογέα.

Το ηχητικό προφίλ, εν τω μεταξύ, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό προς την χαμηλή πλευρά. Αυτό είναι καλό για τους λαούς που προτιμούν πολλά μπάσα, αλλά όχι τόσο καλό για τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει το υπερβολικό χαμηλό τέλος. Το μπάσο επίσης δεν είναι τόσο εξευγενισμένο όσο τα αγαπημένα ακουστικά DJ μου μέχρι τώρα, το V-Moda Crossfade M-100 . Αντίθετα, ακούγεται τσαλακωμένο, ειδικά αν δεν χρησιμοποιείτε έναν ισοσταθμιστή για να το ρυθμίσετε.

Συνολικά, μια ποικιλία niggles απαλλάσσει την υπόσχεση του Solus, ειδικά σε σύγκριση με την ποιότητα κατασκευής άλλων μπουτίκ ακουστικών. Ένα πράγμα που έχει να κάνει με αυτό, όμως, σε σύγκριση με τους πιο υψηλού προφίλ ανταγωνιστές της είναι η τιμή, την οποία έχω δει να πάει τόσο χαμηλά όσο $ 35. Εάν τοποθετήσετε ένα ασφάλιστρο στο κόστος και προτιμάτε ένα σωρό μπάσο, τότε ίσως αξίζει να εξετάσετε το Solus. Απλά φροντίστε να έχετε έναν ισοσταθμιστή εύχρηστο, όμως, σε περίπτωση που χρειαστεί να ξεγελάσετε το υπερβολικό χαμηλό τέλος.

Τελική βαθμολογία: 2,5 αστέρια από 5

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης.