Σύστημα προωθητήρων ηχείων Pioneer SP-SB23W - Προφίλ φωτογραφιών

01 από 08

Φωτογραφίες Pioneer SP-SB23W του ηχείου

Φωτογραφία του πακέτου συστήματος πακέτων ηχείων Pioneer SP-SB23W. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το Pioneer SP-SB23W αποτελείται από μια γραμμή ήχου (η Pioneer την αναφέρεται ως ηχείο μπάσων) και το ασύρματο υπογούφερ. Ως συμπλήρωμα στην αναθεώρηση του συστήματος SP-SB23W, ακολουθεί μια σειρά φωτογραφιών που σας δίνουν μια πιο προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά, τις συνδέσεις και τα αξεσουάρ της.

Για να ξεκινήσετε, στη σελίδα αυτή υπάρχει μια φωτογραφία ολόκληρου του συστήματος, με τα παρεχόμενα αξεσουάρ και τεκμηρίωση (κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγαλύτερη προβολή).

Το σύστημα αποτελείται από μονάδα ηχείου (ηχείο) και ασύρματο υπογούφερ . Επίσης στην φωτογραφία φαίνονται το τηλεχειριστήριο και τα αποσπώμενα καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος τόσο για τη γραμμή ήχου όσο και για το ασύρματο υπογούφερ και το ψηφιακό οπτικό καλώδιο (στην αριστερή πλευρά του υπογούφερ), καθώς και το τηλεχειριστήριο, τα ελαστικά πόδια και εγχειρίδιο χρήστη.

02 από 08

Σύστημα Pioneer SP-SB23W Ηχείων - Αξεσουάρ και τεκμηρίωση

Φωτογραφία του συστήματος Speaker Bar της Pioneer SP-SB23W - Αξεσουάρ και τεκμηρίωση. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα τα εξαρτήματα και την τεκμηρίωση που περιλαμβάνονται στο πακέτο ήχου της Pioneer SP-SB23W / ασύρματο υπογούφερ.

Ξεκινώντας από την αριστερή και τη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας είναι τα δύο παρεχόμενα αποσπώμενα καλώδια τροφοδοσίας για τη μονάδα ήχου και το υπογούφερ (τα δύο είναι ταυτόσημα και έτσι δεν έχει σημασία ποια είναι η χρήση για την τροφοδοσία της μπάρας ή του subwoofer) .

Στο κέντρο της φωτογραφίας, ξεκινώντας από την κορυφή και κινώντας προς τα κάτω, είναι το ενσωματωμένο ασύρματο τηλεχειριστήριο μεγέθους πιστωτικής κάρτας, δύο ελαστικά πόδια (που χρησιμοποιούνται για τη στήριξη της γραμμής ήχου (μπάρα ηχείων) όταν είναι τοποθετημένα σε ράφι ή τραπέζι, καλώδιο , καλώδιο στερεοφωνικού ήχου 3,5 χιλιοστών και τηλεχειριστήριο.

Τοποθέτηση κάτω από το τηλεχειριστήριο, πόδια από καουτσούκ και ψηφιακό οπτικό καλώδιο είναι το έντυπο εγχειρίδιο χρήσης που περιλαμβάνεται.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η μπάρα ήχου (μπάρα ηχείων) μπορεί να είναι τοποθετημένη στο τοίχωμα, αλλά δεν παρέχονται βίδες στερέωσης.

03 του 08

Μπαταρία ηχείων Pioneer SP-SB23W - Μονάδα μπάρας ήχου - Μπροστινή και οπίσθια προβολή

Σύστημα Sound Bar της Pioneer SP-SB23W - Φωτογραφία της πρόσοψης και της οπίσθιας όψης της μονάδας γραμμής ήχου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι μια τρισδιάστατη σύνθετη φωτογραφία της μονάδας ηχητικής μπάρας (μπάρα ηχείων) του συστήματος SP-SB23W που δείχνει τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος. Η κορυφαία φωτογραφία είναι μια πρόσοψη με τη σχάρα ηχείου ενεργοποιημένη, η μεσαία φωτογραφία είναι η ίδια εμπρόσθια όψη, με την σχάρα των ηχείων και η κάτω εικόνα δείχνει τι φαίνεται η μπάρα ήχου από το πίσω μέρος.

Η ράβδος ήχου είναι κατασκευασμένη από μεμβράνη μέσης πυκνότητας (όχι πλαστική) με φινίρισμα Vinyl Black Ash. Οι διαστάσεις είναι 35,98 ίντσες (W), 4,05 ίντσες (H) και 4,74 ίντσες (D).

Πίσω από τη μπροστινή γρίλια του ηχείου, η μπάρα ήχου περιλαμβάνει έξι ηχεία, τα οποία περιλαμβάνουν δύο midrange / woofer 3 ιντσών και μία ομαδοποίηση tweeter για κάθε πλευρά.

Κάθε ηχείο και tweeter τροφοδοτούνται από τον δικό του ενισχυτή (6 x 28 watt).

Επίσης, υπάρχει ένα σύνολο ενσωματωμένων χειριστηρίων και δεικτών κατάστασης οδήγησης τοποθετημένων στο κέντρο, που αντιμετωπίζουν τον ακροατή. Αυτά θα εμφανίζονται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην επόμενη φωτογραφία της αναφοράς.

Στην κάτω φωτογραφία βρίσκεται το πίσω μέρος του τμήματος ήχου του SP-SB23W. Οι παρεχόμενες συνδέσεις στεγάζονται στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά ενός κεντρικού χώρου με εσοχές και οι μόνιμα στερεωμένοι βραχίονες τοίχου κλειδαρότρυπας βρίσκονται ακριβώς στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά του διαμερίσματος σύνδεσης. Οι πρόσθετες βίδες στερέωσης τοίχου πρέπει να αγοράζονται ξεχωριστά. Επίσης, δεν παρέχεται πρότυπο τοποθέτησης σε τοίχο, οπότε θα πρέπει να το γυρίσετε.

04 του 08

Μπαταρία ηχείων Pioneer SP-SB23W - Έλεγχοι

Pioneer SP-SB23W Σύστημα μπάσων ηχείων - Φωτογραφία των ενσωματωμένων χειριστηρίων στη μονάδα γραμμής ήχου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στα χειριστήρια που βρίσκονται στο επάνω μέρος της μονάδας ήχου (μπάρα ηχείων) του συστήματος SP-SB23W της Pioneer.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά (πάνω σειρά), εμφανίζεται το κουμπί λειτουργίας / αναμονής, ακολουθούμενη από τις ρυθμίσεις του volume down (-) και της αύξησης της έντασης (+) και του κουμπιού επιλογής πηγής.

Μετακινώντας προς τα κάτω στην κάτω γραμμή, στα αριστερά εμφανίζεται το κουμπί επιλογής λειτουργίας ακρόασης και η ένδειξη κατάστασης που ανάβει με τον ακόλουθο τρόπο: Μουσική (μπλε), Ταινία (κόκκινη), Διάλογος (πράσινη), ακολουθούμενη από τις ενδεικτικές λυχνίες πηγής (αναλογική, ψηφιακή, Bluetooth )

Τέλος, στην άκρη δεξιά βρίσκεται το κουμπί Ζεύξης Bluetooth / Τηλεχειριστήριο Bluetooth.

Σημείωση: Όλα αυτά τα κουμπιά (εκτός από το κουμπί αντιστοίχισης Bluetooth) αναπαράγονται επίσης στο παρεχόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο.

05 του 08

Ηχείο ηχείων Pioneer SP-SB23W - Συνδέσεις ήχου

Σύστημα προωθητήρων ηχείων Pioneer SP-SB23W - Εικόνα συνδέσεων ήχου στην γραμμή ήχου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζονται στη σελίδα αυτή οι συνδέσεις εισόδου μόνο για ήχο που παρέχονται με το σύστημα SP-SB23W, το οποίο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του διαμερίσματος στο πίσω μέρος της μονάδας ήχου (μπάρα ηχείων).

Ξεκινώντας από τα αριστερά υπάρχει ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων τύπου RCA , ακολουθούμενη από είσοδο ψηφιακού οπτικού ήχου.

Αυτές οι εισόδους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση ήχου από πηγές, όπως DVD players, καλωδιακά κιβώτια κλπ ... που έχουν αυτούς τους τύπους συνδέσεων. Επίσης, εάν διαθέτετε φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου που χρησιμοποιεί υποδοχές ήχου 3,5 χιλιοστών, θα πρέπει να συνδέσετε έναν προσαρμογέα Y-RCA 3,5 χιλιοστών για να το συνδέσετε στο SP-SB23W.

Τέλος, στη δεξιά πλευρά αυτής της φωτογραφίας βρίσκεται το κουμπί SYNC. Χρησιμοποιείται για τη σύζευξη της μονάδας ήχου (μπάρα ηχείων) με το παρεχόμενο ασύρματο υπογούφερ. Εάν η ενδεικτική λυχνία LED στα δεξιά του πλήκτρου SYNC έχει μια ισχυρή λάμψη, τότε οι δύο μονάδες επικοινωνούν σωστά.

06 του 08

Ηχείο ηχείων Pioneer SP-SB23W - Συνδέσεις τροφοδοσίας

Σύστημα προωθητήρων ηχείων SP-SB23W της Pioneer - Φωτογραφία του διακόπτη τροφοδοσίας της μπάρας ήχου και υποδοχής. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια προσεκτική ματιά στο δοχείο ισχύος και στον κύριο διακόπτη τροφοδοσίας του συστήματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παρόλο που υπάρχει κουμπί ενεργοποίησης / αναμονής που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της μπάρας ήχου και στο τηλεχειριστήριο, ο κύριος διακόπτης λειτουργίας που εμφανίζεται εδώ πρέπει να βρίσκεται στη θέση "on" power / standby και άλλες λειτουργίες του συστήματος για εργασία.

07 του 08

Σύστημα ραφιών ηχείων Pioneer SP-SB23W - Ασύρματο υπο-μπροστινό, κάτω, πίσω

Σύστημα προωθητήρων SP-SB23W της Pioneer - Φωτογραφία της μπροστινής, της κάτω και οπίσθιας όψης του ασύρματου υπογούφερ. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα μια προβολή του μπροστινού, του κάτω και του πίσω μέρους του ασύρματου υπογούφερ που παρέχεται με το σύστημα ηχείων της Pioneer SP-SB23W Sound Bar.

Το υπογούφερ έχει μαύρο τελείωμα στο μπροστινό μέρος και πίσω και έχει μια μπροστινή όψη (αριστερή φωτογραφία). Ωστόσο, ο πραγματικός οδηγός μπάσων 6,5 ιντσών βρίσκεται στο κάτω μέρος (μεσαία φωτογραφία).

Το υπογούφερ είναι ένας σχεδιασμός Bass Reflex ο οποίος έχει, εκτός από τον οδηγό υποβάθμισης, υποστηριζόμενη από την ενσωματωμένη θύρα για την ενίσχυση της απόκρισης χαμηλής συχνότητας. Το υπογούφερ διαθέτει ενισχυτή 50 watt.

Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία του πίσω μέρους του υπογούφερ, δεν υπάρχουν συνδέσεις εισόδου ή ρυθμίσεων ρύθμισης ήχου, υπάρχει μόνο υποδοχή ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος και πλήκτρο SYNC.

Το υπογούφερ λαμβάνει ασύρματα σήματα εισόδου και ρύθμισης του ήχου μέσω της τεχνολογίας μετάδοσης Bluetooth από τη μονάδα ήχου της μονάδας SP-SB23W. Το υπογούφερ είναι σε μόνιμη κατάσταση αναμονής και ενεργοποιείται μόνο όταν ανιχνευθεί επαρκές σήμα χαμηλής συχνότητας.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτό το υπογούφερ θα λειτουργεί μόνο με τη μονάδα ήχου SP-SB23W ή με άλλες μονάδες ήχου που ορίζονται από την Pioneer.

08 από 08

Σύστημα ραφιών ηχείων Pioneer SP-SB23W - Τηλεχειριστήριο

Pioneer SP-SB23W Σύστημα γραμμών ηχείων - Φωτογραφία του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια φωτογραφία του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται με το σύστημα SP-SB23W της Pioneer.

Ξεκινώντας από την επάνω αριστερή πλευρά βρίσκεται το πλήκτρο ON / Standby και στο πάνω δεξιά μέρος βρίσκεται το κουμπί Source.

Προχωρώντας προς την επόμενη σειρά είναι τα κουμπιά Μείωση έντασης (-), Σίγαση και Αύξηση έντασης (+).

Προχωρώντας πιο κοντά στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου είναι τα κουμπιά ελέγχου έντασης ήχου και κουμπιά ελέγχου αναπαραγωγής για πηγές Bluetooth.

Προχωρώντας προς τα κάτω και στην αριστερή πλευρά του τηλεχειριστηρίου, δημιουργούνται ξεχωριστά στοιχεία ελέγχου έντασης για το Subwoofer. Αυτά τα χειριστήρια σάς επιτρέπουν να ισορροπήσετε την στάθμη του υπογούφερ με το κύριο επίπεδο έντασης, ανάλογα με την τοποθέτηση του υπογούφερ ή τη δική σας προτίμηση μπάσων. Μόλις το ρυθμίσετε στο επίπεδο που προτιμάτε, ο κύριος έλεγχος της έντασης θα αλλάξει τη συνολική ένταση του ήχου για ολόκληρο το σύστημα, διατηρώντας σταθερή τη σχέση μεταξύ της γραμμής ήχου και των επιπέδων subwoofer.

Τέλος, στο κάτω μέρος του τηλεχειριστηρίου βρίσκονται τα κουμπιά επιλογής τρόπου λειτουργίας - από αριστερά προς τα δεξιά είναι Μουσική, Ταινία, Διάλογος.

Τελική λήψη

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το προφίλ φωτογραφιών, το Pioneer SP-SB23W αποτελείται από μια μπάρα ήχου (η οποία η Pioneer αναφέρεται ως Ηχείο Speaker) και το ασύρματο υπογούφερ.

Αυτό το σύστημα είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερο ήχο για την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας. Η μπάρα ήχου μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφι ή να τοποθετηθεί σε έναν τοίχο (που προτιμάται) πάνω ή κάτω από μια τηλεόραση. Το πλάτος περίπου 36 ιντσών συμπληρώνει φυσικά και ηχητικά τις τηλεοράσεις με μεγέθη οθόνης 32 έως 47 ιντσών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του SP-SB23W, καθώς και μια αξιολόγηση της απόδοσής του, διαβάστε την συνοδευτική επισκόπηση

Συγκρίνετε Τιμές