Ψηφιακό ηχοσύστημα Boombox Bluetooth EcoXGear EcoBoulder

01 από 02

Γνωρίστε το ασύρματο ηχείο Bluetooth EcoBoard EcoBoil

Το ηχείο Bluetooth EcoXGear EcoBoulder συσκευάζει σοβαρό υλικό κάτω από αδιάβροχο και dustproof εξωτερικό. EcoXGear

Όταν πρόκειται για προσωπικό ήχο, η λέξη "φορητή" μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό από όλους. Τα ηχεία είναι εύκολα διαθέσιμα σε όλα τα είδη των μορφών και μεγεθών, από οτιδήποτε τόσο μεγάλο όσο οι αποσκευές μέχρι τα μικρά είδη που μπορούν να χωρέσουν στις παλάμες . Επειδή οι θυσίες πρέπει να γίνονται ως συρρίκνωση υλικού, οι περισσότεροι είναι ικανοποιημένοι να εγκατασταθούν σε ένα φορητό ηχείο που είναι φορητό. Αν είναι αρκετά μικρό για να κουβαλήσει άνετα με το ένα χέρι και / ή να γεμίσει σε μια τσάντα ή σακίδιο, αλλά αρκετά μεγάλο για να ακούγεται φανταστικό όσο παίζει, οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές που η μουσική θα ταιριάζει όποτε κι αν πάτε.

Η αγορά των μεσαίων ομιλητών είναι αρκετά κορεσμένη. Αλλά όσοι ενδιαφέρονται για ένα φορητό ηχείο διαφορετικό από τα περισσότερα - ένα που είναι λίγο πιο μυώδες και ακραίο - το πιο πρόσφατο από το σήμα EcoXGear του Grace Digital είναι έτοιμο να βγάλει κάποιες κάλτσες μακριά. Το EcoXGear EcoBoulder είναι ένα τεράστιο ασύρματο boombox Bluetooth που μοιράζεται μια ασυνήθιστη ομοιότητα με ένα κομμάτι κυλιόμενων αποσκευών.

Με τη μέτρηση των 20 σε ύψος κατά 15 σε πλάτος κατά 12 σε βάθος (50 cm x 38 x 30 cm) και ζυγίζοντας 27 λίβρες (12,2 κιλά), η ομάδα σχεδίασης EcoXGear ευχαρίστως είχε την πρόνοια να ενσωματώσει μια τηλεσκοπική λαβή και υπερμεγέθεις εξωτερικούς τροχούς στο EcoBoulder . Σε ένα κιβώτιο ελαφρύτερο, το Braven BRV-XXL μπορεί να είναι λίγο πιο ωφέλιμο για να απομακρυνθεί. Και αυτό είναι ακόμα και με τη χρήση του συνοδευτικού ιμάντα ώμου! Έτσι, οι τροχοί τροχών του EcoBoulder είναι πρακτικοί.

Παρά το κολοσσιαίο μέγεθος, το EcoXGear EcoBoulder εξακολουθεί να θεωρείται φορητό, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να αναπαράγει μέχρι και 10 ώρες μουσικής με μέγιστο όγκο (ή 100 ώρες χρόνου αναμονής). Η κλήση των ντεσιμπέλ πίσω λίγο μπορεί απλώς να επιτρέψει στο EcoBoulder να διαρκέσει από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι το είδος του ομιλητή που μπορεί να διοικήσει ένα πάρτι μέσα ή έξω. Το EcoXGear EcoBoulder έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ισχύ έως και 100 W για τον πλήρη οδηγό 8 ιντσών, το γούφερ 8 ιντσών και το tweeter 3 ιντσών. Μπορούμε να περιμένουμε κάποια αξιοσέβαστη προβολή.

02 του 02

Γιατί το ασύρματο ηχείο Bluetooth EcoXGear EcoBoulder μπορεί να είναι για σας

Το EcoXGear EcoBoulder κυλάει μέχρι το πάρτι με ενσωματωμένους τροχούς και αναδιπλούμενη λαβή. EcoXGear

Τώρα, αν τα εορταστικά σας γεγονότα τείνουν να είναι από την πλευρά της δακτυλογράφησης, το EcoXGear EcoBoulder μπορεί να φανεί περισσότερο σαν ομιλητής από ό, τι θα ήταν απαραίτητο. Αλλά όποιος έχει περάσει αρκετό χρόνο έξω γνωρίζει ότι η φύση μπορεί να είναι βάναυση και εντελώς απαράδεκτη όταν πρόκειται για τεχνολογία και ηλεκτρονικά. Και το EcoBoulder διαθέτει μερικά πολύ φανταστικά χαρακτηριστικά που λαμβάνουν όλα αυτά υπόψη.

Πολλά φορητά ηχεία είναι ανθεκτικά στο νερό, αλλά το EcoXGear EcoBoulder είναι γεμάτο από σκόνη και αδιάβροχη με πιστοποίηση IP67 και εξωτερική επίστρωση UV. Όχι μόνο είναι το EcoBoulder καλό να σηκωθεί από το απροσδόκητο κύμα ή το tailgate tallboy, αλλά είναι εντελώς υποβρύχιο και επιπλέει. Τα gadget που κάνουν βουτιά σε λίμνες ή ωκεανούς δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στο YouTube. Και προσπαθώντας να αλιεύσει σχεδόν 30 lbs αξίας εργαλείων από το βαθύ τέλος μιας πισίνας δεν είναι διασκεδαστικό , έτσι το EcoBoulder σίγουρα έχει τις βάσεις του καλύπτονται.

Το EcoXGear EcoBoulder συσκευάζει ένα αδιάβροχο ξηρό αποθηκευτικό χώρο που είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να ταιριάζει σε ένα μεγάλο smartphone ή / και σε ένα μικρό tablet με χώρο για ανταλλακτικά για καλώδια. Και πάλι, υπαίθρια ατυχήματα μπορεί να συμβεί, και δεν υπάρχει λόγος για τον οποίο μια πολύ καλή κινητή συσκευή θα χρειαστεί να πάρει ένα dunk. Έτσι, μπλοκάρει αυτό το ηχείο για να φιλοξενήσει κάτι παρόμοιο με μια ενσωματωμένη θήκη Pelican για βολική προστασία.

Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τις συσκευές USB σε οποιαδήποτε από τις δύο θύρες εξόδου (μία από τις οποίες βρίσκεται στο χώρο αποθήκευσης) για φόρτιση. Το EcoXGear EcoBoulder προσφέρει επίσης μια εξωτερική υποδοχή μικροφώνου (ιδανική για καραόκε ή ένα σύστημα PA) και ένα ζεύγος βοηθητικών εισόδων 3,5 χιλ. Για την αναπαραγωγή μουσικής από οποιαδήποτε ενσύρματη πηγή. Εκτός από την ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth 4.1 , αυτό το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο AM / FM με έξι προεπιλογές που είναι προσβάσιμοι από τα κουμπιά και την οθόνη LED.

Το καλύτερο από όλα, εάν ένα EcoBoulder δεν είναι αρκετό, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να συνδυάσουν δύο για να μεταδώσουν ασύρματα μαζί. Το ηχείο Bluetooth EcoXGear EcoBoulder είναι διαθέσιμο για παραγγελίες τώρα για US $ 250.

Σελίδα προϊόντος: EcoXGear EcoBoulder