Καλύτερα εργαλεία ανάλυσης εργαλείων ηλεκτρονικής καταγραφής ιστού

Υπάρχουν πολλά εργαλεία ανάλυσης ιστοτόπων στο Web, και πολλά είναι δωρεάν. Αυτή είναι μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες.

01 από 14

Deep Log Analyzer

Το Deep Log Analyzer είναι το καλύτερο δωρεάν λογισμικό ανάλυσης Web που έχω βρει. Πρόκειται για ένα τοπικό εργαλείο ανάλυσης αρχείων καταγραφής που λειτουργεί στα αρχεία καταγραφής του ιστότοπού σας χωρίς να απαιτείται κωδικοποίηση ή σφάλματα στον ιστότοπό σας. Δεν είναι τόσο φανταχτερό όσο το Google Analytics, αλλά προσφέρει μερικές επιπλέον δυνατότητες. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες, υπάρχει μια πληρωμένη έκδοση στην οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε. Περισσότερο "

02 από 14

Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία ανάλυσης ιστορικού ιστού. Υπάρχουν μερικές αναφορές που δεν περιλαμβάνονται, αλλά τα γραφήματα και οι καλά καθορισμένες αναφορές το κάνουν πολύ ωραίο. Μερικοί άνθρωποι δεν τους αρέσει να δίνουν σε μια μεγάλη εταιρία όπως η Google τέτοια άμεση πρόσβαση στις μετρήσεις του ιστοτόπου τους. Και άλλοι άνθρωποι δεν τους αρέσει να χρειάζονται ένα σφάλμα τοποθετημένο στις ιστοσελίδες για να τους παρακολουθήσουν. Περισσότερο "

03 από 14

AWStats

Το AWStats είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανάλυσης ιστού που λειτουργεί ως σενάριο CGI στον διακομιστή Web ή από τη γραμμή εντολών. Το τρέχετε και αξιολογεί τα αρχεία καταγραφής ιστού με πολλές διαφορετικές αναφορές. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αναλύσετε αρχεία καταγραφής FTP και ταχυδρομείου καθώς και αρχεία καταγραφής Web. Ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εξαγωγής αναφορών σε XML, κείμενο και PDF, έκθεση σε 404 σελίδες και παραπομπές για αυτούς, καθώς και όλα τα τυπικά στατιστικά στοιχεία επισκεπτών και προβολής σελίδας. Περισσότερο "

04 από 14

W3Perl

Το W3Perl είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανάλυσης ιστού που βασίζεται στο CGI. Προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης σφαλμάτων σελίδας για την παρακολούθηση δεδομένων σελίδας χωρίς να εξετάζονται τα αρχεία καταγραφής ή η δυνατότητα ανάγνωσης αρχείων καταγραφής και αναφοράς σε αυτά. Περισσότερο "

05 από 14

Power Phlogger

Το Power Phlogger είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανάλυσης ιστού που μπορείτε να προσφέρετε σε άλλους χρήστες στον ιστότοπό σας. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί την PHP για την παρακολούθηση πληροφοριών. Αλλά μπορεί να είναι αργή. Περισσότερο "

06 από 14

BBClone

Το BBClone είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ιστού που βασίζεται στο PHP ή ένας μετρητής Web για την ιστοσελίδα σας. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους τελευταίους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση IP, το λειτουργικό σύστημα, το πρόγραμμα περιήγησης, τη διεύθυνση URL παραπομπής και άλλα. Περισσότερο "

07 από 14

Επισκέπτες

Οι επισκέπτες είναι ένα εργαλείο ανάλυσης γραμμών εντολών χωρίς εντολές. Μπορεί να δημιουργήσει αναφορές HTML και κειμένου απλώς εκτελώντας το εργαλείο πάνω από το αρχείο καταγραφής. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι τα δεδομένα ροής σε πραγματικό χρόνο που μπορείτε να ρυθμίσετε. Περισσότερο "

08 από 14

Webalizer

Webalizer είναι ένα ωραίο μικρό δωρεάν εργαλείο ανάλυσης ιστορικού Web που μεταφέρεται εύκολα σε πολλά διαφορετικά συστήματα. Έρχεται με πολλές διαφορετικές γλώσσες για τις αναφορές και μια δέσμη στατιστικών για την αναφορά. Περισσότερο "

09 από 14

Webtrax

Το Webtrax είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανάλυσης ιστού που είναι πολύ προσαρμόσιμο, αλλά όχι τόσο προγραμματισμένο όσο θα μπορούσε να είναι. Ο συντάκτης παραδέχεται ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα και δεν φαίνεται να βρίσκεται υπό ενεργή υποστήριξη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, υποστηρίζει αρκετές αναφορές και παρέχει καλές πληροφορίες από τα αρχεία καταγραφής. Περισσότερο "

10 από 14

Dailystats

Το Dailystats είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάλυσης στο Web που δεν προορίζεται να είναι το πλήρες πακέτο αναλυτικών στοιχείων. Αντ 'αυτού, το Dailystats θέλει να σας δώσει ένα μικρό υποσύνολο στατιστικών στοιχείων που είναι χρήσιμα για την τακτική αναθεώρηση - όπως καθημερινά. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες εισόδου, τις προβολές σελίδας κάθε σελίδας και την ανάλυση του αρχείου αναφοράς παραπομπών. Περισσότερο "

11 από 14

Χαλαρώστε

Το Relax είναι ένα δωρεάν εργαλείο ανάλυσης ιστού που σας λέει ποιος παραπέμπει τους ανθρώπους στον ιστότοπό σας. Εξετάζει τις μηχανές αναζήτησης και τις λέξεις-κλειδιά αναζήτησης καθώς και συγκεκριμένες διευθύνσεις URL παραπομπής για να σας δώσει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το ποιος στέλνει πελάτες στον ιστότοπό σας. Δεν είναι ένα πλήρες πακέτο αναλυτικών στοιχείων, αλλά λειτουργεί καλά για πληροφορίες παραπομπής. Περισσότερο "

12 από 14

Piwik

Το Piwik είναι μια εναλλακτική λύση ανοικτού κώδικα για το Google Analytics. Είναι πολύ φανταστικό με ένα Ajax ή Web 2.0 να αισθανθεί σε αυτό. Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας widgets για να παρακολουθείτε τα δεδομένα που θέλετε να παρακολουθείτε. Εκτελείται στον διακομιστή Web PHP και απαιτεί να έχετε ήδη εγκαταστήσει PHP PDO. Αλλά αν έχετε ότι είναι αρκετά εύκολο να εγκαταστήσετε και να ξεκινήσετε. Περισσότερο "

13 από 14

StatCounter

Το StatCounter είναι ένα εργαλείο ανάλυσης στο Web που χρησιμοποιεί ένα μικρό σενάριο που τοποθετείτε σε κάθε σελίδα. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως μετρητής και να εμφανίσει την καταμέτρηση δεξιά στη σελίδα σας. Η δωρεάν έκδοση μετράει μόνο τους τελευταίους 100 επισκέπτες, κατόπιν επαναφέρει και ξεκινά ξανά την καταμέτρηση. Αλλά μέσα σε αυτόν τον περιορισμό, παρέχει πολλά στατιστικά στοιχεία και αναφορές. Περισσότερο "

14 από 14

SiteMeter

Η δωρεάν έκδοση του SiteMeter προσφέρει πολλά καλά στατιστικά στοιχεία και αναφορές για τον ιστότοπό σας. Παρέχει μόνο πληροφορίες για τους πρώτους 100 επισκέπτες, και στη συνέχεια επαναφέρει και ξεκινάει από την αρχή. Αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση του SiteMeter. Όπως και άλλα μη φιλοξενούμενα εργαλεία ανάλυσης, το SiteMeter λειτουργεί προσθέτοντας σενάριο σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας. Αυτό σας δίνει κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, αλλά μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για τις επιπτώσεις της ιδιωτικής ζωής. Περισσότερο "

Υπάρχουν άλλα δωρεάν εργαλεία ανάλυσης ιστού;

Αν υπάρχουν άλλα δωρεάν εργαλεία ανάλυσης ιστού που έχω αφήσει έξω, ενημερώστε μας.