Κορυφαία παιχνίδια PSP για παιδιά

Cool παιχνίδια για νεότερους παίκτες

Αν ψάχνετε για παιχνίδια PSP για παιδιά, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι το PSP δεν έχει κυκλοφορήσει πραγματικά στα παιδιά - το κύριο κοινό-στόχος φαίνεται να είναι έφηβοι και ενήλικες αρσενικά - αλλά υπάρχουν φιλικά προς το παιγνίδι παιχνίδια αν έχετε κοιτάξει αρκετά καλά. Εδώ είναι μερικά παιχνίδια που τα παιδιά θα βρουν τη διασκέδαση και οι γονείς δεν θα απογοητευθούν από.

Ben 10: Προστάτης της Γης

Ben 10 Προστατικό της γης PSP Screenshot. Εκδότης D3

Ο Ben 10 είναι μια τηλεοπτική σειρά για παιδιά, για ένα αγόρι με εξωγήινες δυνάμεις που τα χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους φίλους του και να σώσει τη Γη. Υπάρχουν 3 παιχνίδια PSP που βασίζονται στην παράσταση: Ben 10: Προστάτης της Γης , Ben 10: Alien Force και Ben 10 Alien Force: Επιθέσεις Vilgax . Και τα 3 έχουν βαθμολογία E10 + (Everyone 10+) από το ESRB, λόγω βίας με κινούμενα σχέδια, επομένως ίσως να μην θέλετε να τα δώσετε στα μικρότερα παιδιά σας. Το Ben 10 είναι περισσότερο από ένα show αγόρι από ένα show κοριτσιών, αλλά πολλά κορίτσια όπως καλά παιχνίδια δράσης adenture, επίσης. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα οθόνης από αυτό το παιχνίδι στη συλλογή. Περισσότερο "

Daxter

Daxter. SCEA

Μια από τις πιο αγαπημένες (και φιλικές προς το παιδί) σειρές στο PlayStation πλήρους μεγέθους είναι η σειρά Jak και Daxter . Ο χαρακτήρας Daxter είναι ένα μικρό, γούνινο, πορτοκαλί "ottsel" (είδος σαν μια νύμφη, σαν νυφίτσα) που είναι το sidekick του κύριου χαρακτήρα, αλλά στο παιχνίδι PSP Daxter παίρνει τον ηγετικό ρόλο. Το παιχνίδι έχει τον παίκτη να ξεφεύγει από φρουρούς και να σκοτώνει τα δριμύτατα έντομα για να (τελικά) διάσωση Jak από τα συμπλέγματα του κακού υπερασπιστή. Υπάρχουν κάποιες λήψεις (κυρίως έντομα), επομένως δεν είναι παιχνίδι για οικογένειες εναντίον όπλων, αλλά για όλους όσους είναι πάνω από την ηλικία των 10 ετών (και σίγουρα με ενήλικες), ο Daxter είναι πολύ διασκεδαστικός. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μου για περισσότερες πληροφορίες. Περισσότερο "

Gurumin: μια τρομερή περιπέτεια

Gurumin: Ένα μυστήριο περιπέτεια PSP screenshot. Μαντρόσκυλο

Αν και ο πρωταγωνιστής μικρού κοριτσιού και τα girly γραφικά μπορεί να αναβάλουν τα αγόρια, αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά σπουδαίο για όλες τις ηλικίες και τα δύο φύλα (το συνιστώ ακόμη και για τους ενήλικες). Έχει βαθμολογία E10 + στη Βόρεια Αμερική, λόγω βίας με κινούμενα σχέδια, αλλά το μήνυμα σε αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά φιλίας, επομένως τα παιδιά κάτω των 10 ετών μπορεί να είναι ωραία μαζί του. Το Gurumin έχει ένα απλό σχήμα ελέγχου και μια αρκετά καμπύλη δυσκολίας, γι 'αυτό είναι μεγάλη για νεότερους παίκτες, αλλά είναι τόσο πολύ διασκεδαστικό που νομίζω ότι όλοι πρέπει να το παίξουν. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τη συνοπτική επισκόπησή μου και την πλήρη αναθεώρηση μου και για στιγμιότυπα οθόνης δείτε τη συλλογή. Περισσότερο "

LEGO Indiana Jones: Οι αρχικές περιπέτειες

LEGO Indiana Jones: Το πρωτότυπο Screenshot PSP Screenshot. LucasArts

Το LEGO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για παιδιά και κορίτσια. Συνδυάστε το LEGO με σχεδόν οτιδήποτε άλλο και το καταστήστε ένα videogame και έχετε ένα χτύπημα. Όλα τα βιντεοπαιχνίδια LEGO είναι αρκετά καλά, αλλά η Indiana Jones είναι προσωπική μου αγαπημένη. Υπάρχει μια ορισμένη ποσότητα βίας (του είδους κινούμενων σχεδίων), κερδίζοντας το παιχνίδι με βαθμολογία E10 + από το ESRB, αλλά όλα - συμπεριλαμβανομένων των εχθρών - είναι κατασκευασμένα από LEGO και μετατρέπονται σε σωρό τούβλων όταν χτυπηθούν, γι 'αυτό είναι δύσκολο αντικείμενο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το παιχνίδι στην κριτική μου και να δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης της γκαλερί.

Μανία μαϊμού Μαϊμού

Wikimedia Commons

Με μια βαθμολογία E για όλους, γνωρίζετε το Manic Monkey Mayhem είναι αρκετά ασφαλές για κάθε παιδί. Είναι ένα πολύ ανόητο παιχνίδι, για πιθήκους που ρίχνουν μπανάνες ο ένας στον άλλο, αλλά είναι απλό, εύκολο να το πάρει και να διασκεδάσει. Και, επειδή είναι ένα παιχνίδι PS Minis, είναι πολύ φθηνό. Δεν μπορείτε να το αγοράσετε σε ένα κατάστημα παιχνιδιών, όμως, καθώς είναι μόνο το στοιχείο λήψης, θα πρέπει να υπολογίσετε πώς να περιηγηθείτε στο PlayStation Store (ευτυχώς, η Sony το καθιστά αρκετά εύκολο, με ένα σύνδεσμο προς το κατάστημα δεξιά το κύριο μενού του PSP). Μάθετε περισσότερα για αυτό το παιχνίδι στην κριτική μου.

Pipe Mania

Pipe Mania PSP Screenshot. Empire Interactive

Το Pipe Mania είναι ένα παιχνίδι γρίφων με αινίγματα που έχει τον παίκτη να εγκαταστήσει υδραυλικά για να πάρει υγρό (ή καουτσούκ πάπιες!) Από την αρχή μέχρι το τέλος. Πολύ μικρά παιδιά πιθανότατα θα βρουν τα αργότερα επίπεδα πολύ δύσκολα, αλλά και πάλι, μπορεί να σας ξεπεράσουν. Αυτό είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για τη διδασκαλία των παιδιών πώς να προγραμματίσουν μπροστά και δεν υπάρχει πραγματικά καμία βία. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικό. Διαβάστε περισσότερα για το Pipe Mania στην κριτική μου ή δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης στη συλλογή. Περισσότερο "