Μέγεθος AIM Mail και AOL Mail Email

Πώς να στείλετε τα μεγάλα αρχεία εικόνας και βίντεο

Μεγαλύτερες, καλύτερες και ευτυχώς όμορφες, οι εικόνες, τα βίντεο και τα έγγραφα μας μεγαλώνουν από κάθε άποψη. Είναι φυσικό ότι θέλετε να τα μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Η κοινή χρήση με το AIM Mail και το AOL Mail σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ιδιαίτερα εύκολη - οι εικόνες μπορούν να σταλούν απευθείας και άλλα αρχεία προσκολλημένα γρήγορα - αλλά, δυστυχώς, λειτουργεί μόνο για αρχεία μέχρι ένα ορισμένο μέγεθος.

Τα όρια μηνυμάτων AIM Mail και AOL Mail και τα μεγέθη προσάρτησης

Με το AIM Mail και το AOL Mail στον ιστό, μπορείτε να στέλνετε ή να λαμβάνετε μηνύματα και συνημμένα μέσω διαδικτύου έως και 25 MB σε συνολικό μέγεθος. Το όριο μεγέθους ισχύει για το συνδυασμένο μέγεθος όλων των στοιχείων του μηνύματος, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, των κεφαλίδων και όλων των συνημμένων αρχείων.

Πώς να στείλετε αρχεία μεγαλύτερα από 25 MB

Για να στείλετε αρχεία που υπερβαίνουν το όριο μεγέθους AIM Mail και AOL Mail 25 MB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής αρχείων . Παρόλο που οι υπηρεσίες ποικίλλουν, γενικά, ανεβάζετε τα μεγάλα σας αρχεία σε έναν εταιρικό διακομιστή μαζί με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων που πρέπει να ειδοποιηθούν ότι το αρχείο είναι διαθέσιμο για λήψη. Η υπηρεσία ενημερώνει κάθε παραλήπτη. Οι περισσότερες υπηρεσίες αποστολής αρχείων προσφέρουν πακέτα με αμοιβή αμοιβής και δωρεάν μεταφορτώσεις περιορισμένων χαρακτηριστικών για μικρότερα αρχεία. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν: