Πώς να αγοράσετε ένα GPS στο αυτοκίνητο

Βρείτε τη μονάδα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, στην καλύτερη τιμή

Όταν περπατάτε σε ένα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, μπορείτε συχνά να δοκιμάσετε το στοιχείο που σκέφτεστε να αγοράσετε, είτε παρακολουθεί τηλεόραση μεγάλης οθόνης, ελέγχει οθόνη φορητού υπολογιστή ή ακούει στερεοφωνικό. Η αγορά GPS στο αυτοκίνητο μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη επειδή δεν μπορείτε να την πάρετε για δοκιμαστική κίνηση. Οι μονάδες GPS είναι συχνά σφραγισμένες σε πακέτα, και ακόμη και αν είναι στην οθόνη, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς θα εκτελούν σε πραγματικές συνθήκες.

Οι άνθρωποι συχνά γίνονται τσιμπημένοι από το σφάλμα GPS όταν οδηγούν στο αυτοκίνητο ενός φίλου που έχει ένα GPS. Με όλα τα μέσα, δοκιμάστε το GPS ενός φίλου αν μπορείτε, αλλά διαπιστώνω ότι οι ιδιοκτήτες συχνά δεν γνωρίζουν όλα τα χαρακτηριστικά των δικών τους μονάδων ή δεν γνωρίζουν σημαντικές διαφορές στην απόδοση και χαρακτηρίζουν πάνω και κάτω την τιμή κλίμακα.

Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας μέσα από το λαβύρινθο αγορών GPS για να πάρετε την καλύτερη μονάδα για τις ανάγκες σας στην καλύτερη τιμή.

Κατανοήστε τις ανάγκες σας και αξιολογήστε τις λειτουργίες

Το πρώτο σας βήμα είναι να κατανοήσετε ποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες. τι χρειάζεστε με βάση την προβλεπόμενη χρήση. τι θα ήταν ωραίο να έχεις αν είσαι πρόθυμος να ξοδέψεις λίγο περισσότερο και τι είναι μια καλή αξία. Αυτή η σύγκριση τιμών και χαρακτηριστικών για GPS στο αυτοκίνητο θα σας ξεκινήσει.

Διαβάστε τις κριτικές

Εδώ αποκτάμε και δοκιμάζουμε τα πιο καινούργια και πιο δημοφιλή μοντέλα GPS αυτοκινήτου που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάθε μονάδα είναι αυστηρά ελεγχόμενη από το δρόμο, έχει βαθμολογηθεί και σε σύγκριση με άλλους στην κατηγορία της στο τμήμα αναθεώρησης GPS αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες όπως η εντοπισμός / αποφυγή κίνησης και η κλήση χωρίς χέρια

Μια μονάδα GPS στο αυτοκίνητο μπορεί να κάνει περισσότερα από ό, τι σας δίνει οδηγίες προς τα πίσω. Οι περισσότερες μονάδες ανώτερου τερματισμού μπορούν να σας βοηθήσουν να ανιχνεύσετε και να αποφύγετε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και να χρησιμοποιείτε, μαζί με μια σύνδεση Bluetooth στο κινητό σας τηλέφωνο, μια συσκευή κλήσης ανοιχτής ακρόασης.

Αποκτήστε το μέγιστο από το GPS του αυτοκινήτου σας (και Drive με ασφάλεια)

Μόλις αγοράσετε το GPS του αυτοκινήτου σας, υπάρχουν μερικά απλά βήματα ρύθμισης που μπορείτε να πάρετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πλοηγό σας.

Ένα GPS μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την πιο σημαντική δουλειά σας, οδηγώντας με ασφάλεια. Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε να αποφεύγετε τα συνήθη λάθη του αρχαρίου και να γίνετε ασφαλέστερος οδηγός με το GPS ακολουθώντας κάποιες οδηγίες .

Εδώ είναι μερικοί όροι που θα βρείτε χρήσιμο καθώς ψωνίζετε για το αυτοκίνητο GPS: