Οι 5 καλύτερες περιπτώσεις E-Reader να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε ελαφριά, λεπτά προστατευτικά σώματα για το Kindle σας

Εάν μεταβαίνετε από βιβλία σε E-Readers, πιθανότατα θα θέλατε να προστατεύσετε την επένδυσή σας όπως εσείς θα χρησιμοποιούσε το smartphone σας. Οχι μόνο αυτό, αλλά η φύση του ηλεκτρονικού αναγνώστη - σε αντίθεση με ένα τηλέφωνο - χρησιμοποιείται καλύτερα σε ένα ήσυχο περιβάλλον, όπως ακριβώς και η ανάγνωση ενός φυσικού βιβλίου. Ανάλογα με το τι έχει ο αναγνώστης e-reader, έχω καταρτίσει μια λίστα με τις καλύτερες περιπτώσεις για καθένα από αυτά, καταγράφοντας τα πάντα, από τη μαζική σχεδίαση έως την αναπαραγωγή της αίσθησης ενός παλιού μυθιστορήματος. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιες είναι οι καλύτερες περιπτώσεις που θα αγοράσετε το 2017.

Η θήκη αυτή είναι σχεδιασμένη με εξωτερικό εξωτερικό περίβλημα δέρματος PU και εσωτερική επένδυση μικροϊνών για επιπλέον προστασία. Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μέρος της γραμμής προστασίας premium που ενισχύει το πάχος και την αντοχή του εξωτερικού κελύφους. Το εξαιρετικά λεπτό ρολόι διαστάσεων σε 4,72 x 6,5 x 0,39 ίντσες. Οι θήκες κλειδώνονται με μαγνήτη και το άνοιγμα / κλείσιμο τους ενεργοποιεί τη λειτουργία ύπνου-αφύπνισης του Kindle, ώστε να μην χρειάζεται να πιέζετε άλλα κουμπιά. Προσθέστε αυτό στο γεγονός ότι έρχεται σε έναν πραγματικό θησαυρό των χρωμάτων και έχετε μια νίκη περίπτωση για το ταξίδι.

Το Kindle Paperwhite της Amazon πήρε επίσης τη δική του υπόθεση από την εταιρεία. Και αυτή η περίπτωση είναι επίσης η καλύτερη περίπτωση πώλησης για Kindle Paperwhite Covers. Έτσι τι το κάνει τόσο διαφορετικό;

Η θήκη Amazon Kindle Paperwhite είναι το ελαφρύτερο και λεπτότερο προστατευτικό κάλυμμα που διατίθεται για τη συσκευή. Η περίπτωση ζυγίζει μόλις 5,6 ουγκιές και είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει σε ένα πορτοφόλι. Οι χρήστες του Amazon έχουν περιγράψει το premium φυσικό δέρμα ως "υψηλής ποιότητας". Όπως και η θήκη Amazon Kindle Voyage, αυτή η κάλυψη θα ξυπνήσει τη συσκευή όταν την ανοίξετε και θα την αφήσει να κοιμηθεί όταν την κλείσετε. μπροστά και το κάλυμμα ασφαλίζεται με ένα μαγνητικό κούμπωμα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η περίπτωση θα ταιριάζει μόνο στο Kindle Paperwhite - όχι στο Kindle Voayge ή στο Kindle Touch. Από την πλευρά του συν, η περίπτωση αυτή έχει λίγο περισσότερη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει με το στυλ σας: fuscia, μέλι, μπλε μελάνι, μαύρο όνυχα, λωτός, βασιλικός μοβ και μαύρισμα.

Όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά σε μια περίπτωση είναι εδώ: λειτουργικότητα μαγνητικής σύσφιξης (υπάρχουν στην πραγματικότητα 12 μαγνήτες στην περίπτωση για την εξασφάλιση εξαιρετικά ασφαλούς σύνδεσης), δερμάτινο κάλυμμα για ύπνο / αφύπνιση και ένα δερμάτινο κάλυμμα με κέλυφος που προστατεύει και φέρνει τάξη στη συσκευή σας . Αυτός, ωστόσο, σας δίνει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι έχετε μια πρόσθετη μπαταρία ενσωματωμένη, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε εν κινήσει. Συνδέεται έτσι ώστε, ενώ η θήκη είναι ενεργοποιημένη, ο φορτιστής σας θα χυθεί ταυτόχρονα τη συσκευή και την θήκη. Έρχεται σε μαύρο, merlot ή σουέτ φινίρισμα, έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε σε ό, τι σας στυλ είναι. Οι διαστάσεις είναι 5,7 x 4,9 x 0,4 ίντσες και ζυγίζουν σε 3,7 ουγκιές - κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό για μια θήκη μπαταριών.

Μερικές φορές είναι καλό να κοιτάζετε έξω από το εμπορικό σήμα της συσκευής όταν επιλέγετε μια υπόθεση γι 'αυτό. Αλλά μερικές φορές (και αυτό είναι ένας από εκείνους τους χρόνους), κολλήσει με το δοκιμασμένο-και-αληθινό θα πληρώσει τα μερίσματα στην κομψή προστασία της συσκευής. Η θήκη αυτή διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, κατασκευάζεται με αυτό που καλούν ύφασμα premium και ένα εσωτερικό μικροϊνών και προσφέρει προστασία σχεδιασμένη από την Amazon (η οποία είναι αρκετά επιτακτική επειδή σχεδίαζε τη συσκευή). Έχει ένα κομψό foldover που κρατάει το tablet, το οποίο είναι εξαιρετικά δροσερό με τις δυνατότητες Alexa HD 10's.

Το εξωτερικό κέλυφος από δέρμα PU είναι πολύ προστατευτικό και το εσωτερικό του μικροϊνών διασφαλίζει ότι η συσκευή σας δεν θα γρατσουνίσει. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά πτυσσόμενου καλύμματος επιτρέπουν και γωνία θέασης και πληκτρολόγησης για την απόλυτη ευελιξία, ενώ ένας εσωτερικός ιμάντας χειρός εξασφαλίζει το δισκίο για χρήση με το ένα χέρι. Αλλά, πραγματικά, το καλύτερο μέρος εδώ είναι η 100% εγγύηση ζωής, οπότε ποτέ δεν θα χρειαστεί να διακινδυνεύσετε την ποιότητα ή την ασφάλεια της συσκευής σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .