Έχετε iPod, iPhone ή iPad Προβλήματα συγχρονισμού με το iTunes;

Αν προσπαθήσετε να συγχρονίσετε το iPod, το iPhone ή το iPad με το iTunes στα Windows, ενδέχεται να δείτε το ακόλουθο σφάλμα:

Λύση 1: Η χρήση μιας εξαντλημένης έκδοσης του iTunes μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα συγχρονισμού iPod, iPhone και iPad. Αναβαθμίστε στην πιο πρόσφατη έκδοση iTunes, κάντε επανεκκίνηση των Windows και δοκιμάστε ξανά να συγχρονίσετε.

Λύση 2: Το λογισμικό τείχους προστασίας που είναι εγκατεστημένο στο μηχάνημά σας μπορεί να εμποδίζει το iTunes. Μερικές φορές, οι ρυθμίσεις λογισμικού ασφαλείας μπορεί να είναι υπερβολικά περιοριστικές και να αποκλείουν προγράμματα που χρειάζονται πόρους συστήματος. Για να ελέγξετε αν το τείχος προστασίας είναι η αιτία, απενεργοποιήστε το προσωρινά και προσπαθήστε να συγχρονίσετε τη συσκευή της Apple. Επανασυναρμολογήστε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας εάν αυτό ήταν το πρόβλημα.

Λύση 3: Επαληθεύστε ότι το πρόγραμμα οδήγησης USB της Apple Mobile Device λειτουργεί στο Device Manager.

  1. Για να δείτε τη Διαχείριση Συσκευών, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο [Windows] και πατήστε [R] . Πληκτρολογήστε devmgmt.msc στο πλαίσιο εκτέλεσης και πατήστε [Enter]
  2. Αναζητήστε στην ενότητα Ελεγκτές σειριακού διαύλου γενικής χρήσης κάνοντας κλικ στο + δίπλα της.
  3. Εάν αυτό το πρόγραμμα οδήγησης έχει ένα σύμβολο λάθους δίπλα του, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης . Τώρα, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Action στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Scan for Hardware Changes .

Λύση 4: Εξασφαλίστε την επιλογή διαχείρισης ενέργειας USB. Ενώ εξακολουθείτε να βρίσκεστε στη Διαχείριση Συσκευών (Device Manager) και με την ενότητα Επεξεργαστές Ενισχυμένου Σειριακού Συστήματος (Universal Serial Bus) να διευρυνθεί:

  1. Κάντε διπλό κλικ στην πρώτη καταχώρηση του ριζικού διανομέα USB στη λίστα. Κάντε κλικ στην καρτέλα Διαχείριση ισχύος .
  2. Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στην επιλογή " Να επιτρέπεται στον υπολογιστή να απενεργοποιεί αυτήν τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας ". Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  3. Ακολουθήστε τα βήματα 1 και 2 έως ότου έχουν ρυθμιστεί όλες οι καταχωρίσεις του ριζικού διανομέα USB. Επανεκκινήστε τα Windows και προσπαθήστε ξανά να συγχρονίσετε τη συσκευή της Apple.