Προσδιορισμός ενός iPad που συνεχίζει να ζητάει τον κωδικό του

Γιατί το iPad σας εξακολουθεί να σας ζητάει έναν κωδικό πρόσβασης; Αν δεν έχετε ρυθμίσει έναν κωδικό πρόσβασης για το iPad σας και η προτροπή για τον κωδικό πρόσβασης περιέχει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iTunes ακριβώς πάνω από το πλαίσιο εισαγωγής του κωδικού πρόσβασης, το iPad σας ζητά να συνδεθείτε στο αναγνωριστικό της Apple σας, το οποίο είναι ο λογαριασμός σας στο iTunes. Αυτό το ζήτημα συμβαίνει συχνά μετά τη διακοπή μιας λήψης εφαρμογών ή της ενημέρωσης, διατηρώντας το iPad από την πλήρη λήψη της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής και συνήθως είναι εύκολο να το λύσετε.

Κατ 'αρχάς, βεβαιωθείτε ότι το iPad ζητάει το αναγνωριστικό σας Apple. Εάν σας ζητηθεί ο κωδικός σας iCloud, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Επανεκκινήστε το iPad

Αυτό το πρώτο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων με τα περισσότερα προβλήματα είναι να επανεκκινήσετε το iPad. Όχι μόνο αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά θα ξεπλύνει τη μνήμη και βεβαιωθείτε ότι εργαζόμαστε σε ένα καθαρό σχιστόλιθο. Μπορείτε να επανεκκινήσετε το iPad κρατώντας πατημένο το κουμπί Sleep / Wake στο επάνω μέρος του iPad για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό θα σας ζητήσει να μετακινήσετε ένα κουμπί για να απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια μπορείτε απλά να κρατήσετε πατημένο το ίδιο κουμπί για να επανεκκινήσετε το iPad. Λάβετε λεπτομερείς οδηγίες για την επανεκκίνηση του iPad

Αναζητήστε & # 34; Αναμονή & # 34; Εφαρμογές

Εάν το πρόβλημα επιμένει, το iPad θα σας προτρέψει πιθανώς να συνδεθείτε μόλις επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Το επόμενο βήμα μας είναι να μετακινηθείτε στις σελίδες και να κοιτάξετε μέσα από τους φακέλους για μια εφαρμογή με τη λέξη "Αναμονή" κάτω από αυτήν. Αυτή είναι μια εφαρμογή που έχει αλιευθεί στη μέση μιας λήψης.

Μόλις βρείτε μια εφαρμογή που έχει κολλήσει στη λήψη, μπορείτε να συνδεθείτε με ασφάλεια στο iTunes την επόμενη φορά που θα σας ζητηθεί. Αυτό θα τελειώσει τη λήψη και θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα.

Σημείωση: Μπορείτε να συνδεθείτε στο iTunes ακόμη και αν δεν εντοπίσετε μια εφαρμογή που έχει κολλήσει στη λήψη. Αυτό θα λύσει τα περισσότερα προβλήματα και συνήθως είναι απλά μια εφαρμογή που χάσατε.

Άνοιγμα iBooks και Περίπτερο

Μερικές φορές, είναι ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό που προκαλεί το πρόβλημα και όχι μια εφαρμογή. Η απλή εκκίνηση του iBooks και του Περίπτερο θα λύσει συνήθως το πρόβλημα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να σαρώσετε τα περιεχόμενα για να δείτε αν κάποιο στοιχείο έχει κολλήσει στο "Περιμένοντας".

Εάν εντοπίσετε ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό κολλημένο σε μια λήψη, μπορείτε να συνδεθείτε στο iTunes. Αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα.

Επαναφορά της σύνδεσης στο iTunes Store

Εκτός από ένα κολλημένο κατέβασμα, το πρόβλημα μπορεί επίσης να οφείλεται σε προβλήματα με την είσοδο στο κατάστημα iTunes. Για να διορθώσετε αυτά τα θέματα, απλά θα χρειαστεί να αποσυνδεθείτε από το κατάστημα iTunes και να συνδεθείτε ξανά.

Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και επιλέγοντας Αποθήκευση από το αριστερό μενού. Στη σελίδα καταστήματος, αγγίξτε απλά το σημείο όπου αναγράφεται η " Apple ID :" ακολουθούμενη από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού iTunes. Αυτό θα σας δώσει την επιλογή Αποσύνδεση. Μόλις αποσυνδεθείτε, μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε ξανά και να επιλύσετε το πρόβλημα.

Έχετε ακόμα προβλήματα;

Εάν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο επιθετική προσέγγιση. Ορισμένα ζητήματα δεν μπορούν να επιλυθούν μέσω απλής αντιμετώπισης προβλημάτων, αλλά σχεδόν όλα τα προβλήματα, εκτός από αυτά που προκαλούνται από προβλήματα υλικού, μπορούν να λυθούν με το σκούπισμα του iPad και την επαναφορά του από ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Το πρώτο βήμα αυτής της διαδικασίας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό συγχρονίζοντας το iPad σας στο iTunes ή δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας του iPad σας στο iCloud .

Στη συνέχεια, επαναφέρετε το iPad σας στην εργοστασιακή προεπιλογή .

Τελευταία, θα επαναφέρετε απλά το iPad ρυθμίζοντας το όπως ακριβώς κάνατε όταν ήταν καινούργιο . Εάν δημιουργήσατε αντίγραφο ασφαλείας του iPad στο iCloud, θα σας ζητηθεί κατά τη διαδικασία αν θέλετε να επαναφέρετε από το αντίγραφο ασφαλείας. Αν συγχρονίσατε το iPad με το iTunes, απλά συγχρονίστε τον ξανά μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εκκίνησης.