Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου και ένα χώρο μέσων μαζικής ενημέρωσης;

Συχνά λαμβάνω ερωτήσεις από τους αναγνώστες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να εγκαταστήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο ενσωματωμένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου και αίθουσα μέσων μαζικής ενημέρωσης. Παρόλο που οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ενημερωτικές για την εξήγηση των βασικών λειτουργιών του home theatre , τι είναι διαθέσιμο για χρήση στο home theater σας, πώς να ψωνίζετε τα εξαρτήματα του home theatre και πώς να συνδέετε και να χρησιμοποιείτε τα εξαρτήματα του home theatre; αν είστε στην πραγματικότητα κτίριο ένα πλήρες αίθουσα home theater από το έδαφος επάνω, εδώ είναι μερικοί παράγοντες που εξετάζουν.

Αποκτήστε επαγγελματικές συμβουλές σε μια σημαντική εγκατάσταση

Είτε είστε ένας σπουδαίος do-it-yourselfer ή ένας πλήρης αρχάριος με ένα μεγάλο ποσό μετρητών για να εργαστείτε με, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δικό σας έθιμο home theater / αίθουσα μέσων ενημέρωσης, είναι είτε να πληρώσετε έναν εξουσιοδοτημένο εργολάβο ότι Επίσης, κατασκευάζει οικιακό θέατρο ή ένα εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη οικιακού κινηματογράφου που κατασκευάζει.

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογηθεί το πλήρες δυναμικό του δωματίου σας είναι να έχετε κάποιον ενημερωμένο στον τομέα, όπως έναν επαγγελματία εγκαταστάτη στο σπίτι θέατρο, να έρθετε στην πραγματικότητα, να αξιολογείτε το περιβάλλον αυτοπροσώπως και να λαμβάνετε υπόψη τα καλά σημεία και τα κακά σημεία, καθώς και προτείνοντας επιλογές για το πού να τοποθετήσετε τα εξαρτήματά σας για μέγιστο όφελος και ευκολία χρήσης.

Η εργασία με ένα εγκαταστάτη οικιακού κινηματογράφου δεν είναι το ίδιο με τη μετάβαση σε έναν έμπορο λιανικής πώλησης για να αγοράσετε ένα σωρό εξαρτήματα, να πάτε στο σπίτι και να τα συνδέσετε όλα. Ο ρόλος του εγκαταστάτη home theater είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τον καταναλωτή. Οι λεπτομέρειες για κάθε μεμονωμένο στοιχείο δεν είναι η κύρια εστίαση. Η κύρια εστίαση είναι η τελική εμπειρία.

Με άλλα λόγια, ο στόχος του εγκαταστάτη home theater είναι να παρέχει ένα πλήρες πακέτο που παρέχει πρόσβαση σε όλο το επιθυμητό περιεχόμενο ήχου και βίντεο. Ο καταναλωτής παρέχει το δωμάτιο και τον προϋπολογισμό, ενώ ο εγκαταστάτης συγκεντρώνει ένα πλήρες πακέτο εξαρτημάτων για την καλύτερη δυνατή ψυχαγωγία. Ο εγκαταστάτης παρουσιάζει το πλήρες πακέτο στον καταναλωτή προς εξέταση. Ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να αποφασίζει για κάθε μάρκα / μοντέλο του εξαρτήματος που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

Θα πάρετε μια πολύ πιο ακριβή εικόνα του προϋπολογισμού του συνόλου του έργου, καθώς ο εγκαταστάτης / ανάδοχος δεν θα αγνοήσει τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να έχετε παραβλέψει, που θα μπορούσαν να καταλήξουν να είναι σημαντικές.

Πώς να προετοιμαστείτε για την κατασκευή ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου πολυμέσων Home Theater

Μερικοί από τους παράγοντες που εσείς και ο επαγγελματίας εγκαταστάτης πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε ένα δωμάτιο μέσων μαζικής εστίασης περιλαμβάνουν:

Αυτοί και άλλοι παράγοντες μπορούν να προσδιοριστούν καλύτερα με την επιτόπια επιθεώρηση του πραγματικού δωματίου ή με την εξέταση αρχιτεκτονικών σχεδίων για το σπίτι που θα κατασκευαστεί με θέατρο στο σπίτι.

Οι καλύτεροι πόροι για τη βοήθεια προσαρμοσμένης εγκατάστασης

Μια άλλη καλή πηγή για την εύρεση ενός Home Theater Installer είναι μέσω των ειδικών της Home Technology της Αμερικής. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια εκτεταμένη βάση δεδομένων με εγκαταστάτες οικιακού κινηματογράφου και συναφείς εγκαταστάτες συστημάτων ήχου / βίντεο και συστημάτων ασφαλείας σε όλες τις ΗΠΑ

Πίσω στα Βασικά στοιχεία του Home Theatre Εισαγωγή Σελίδα