Πώς να τραβήξετε τηλεόραση ή βίντεο στον υπολογιστή σας

Το υλικό και το λογισμικό που απαιτούνται για τη λήψη βίντεο

Θέλετε να καταγράψετε τη δράση στην τηλεόρασή σας και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας; Είναι πραγματικά μια πολύ εύκολη διαδικασία και απαιτεί μόνο δύο επιπλέον τεμάχια εξοπλισμού: μια κάρτα σύλληψης ή HD-PVR και καλώδια.

Πρώτον, μια σημείωση σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα

Πριν βρεθούμε στις λεπτομέρειες, είναι σημαντικό να έχουμε μια συζήτηση για το υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Σχεδόν κάθε τηλεοπτική εκπομπή ή εκπομπή και ταινία προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι είναι παράνομο για οποιονδήποτε να το αντιγράψει για οποιονδήποτε λόγο.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να σκεφτείτε προτού δημιουργήσετε αντίγραφα:

Εάν θέλετε να παραμείνετε στη «δεξιά πλευρά του νόμου» και να αποφύγετε ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας, έχετε εναλλακτικές λύσεις:

Αγοράστε ένα ψηφιακό αντίγραφο της αγαπημένης σας ταινίας ή τηλεοπτικής εκπομπής. Πολλές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και, αρκετά συχνά, θα αποθηκεύουν την αγορά στο σύννεφο που σας εξοικονομεί από τις ανησυχίες που σχετίζονται με την αποθήκευση τέτοιων μεγάλων αρχείων. Η ποιότητα θα είναι πιθανώς καλύτερη από το αντιγραφή σας και η τιμή δεν είναι τόσο κακή, ειδικά εάν εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές.

Εγγραφείτε σε μια υπηρεσία συνεχούς ροής που παίζει αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε. Το Netflix, το Hulu και άλλες υπηρεσίες (μερικές από τις οποίες είναι δωρεάν!) Γεμίζουν με εξαιρετικές ταινίες και εκπομπές για να παρακολουθήσετε όποτε θέλετε.

Εξετάστε τις συσκευές ροής τηλεόρασης. Roku, Amazon Fire και παρόμοιες συσκευές θα σας δώσουν πρόσβαση σε περισσότερες ταινίες και εκπομπές για να παρακολουθήσετε από ό, τι έχετε χρόνο για. Είναι επίσης νόμιμες και πολλά από τα συμπεριλαμβανόμενα κανάλια είναι είτε φτηνά είτε δωρεάν.

Εάν δεν πιστεύετε ότι οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων αξίζει να δώσετε προσοχή, ρωτήστε τον εαυτό σας μια ερώτηση: Τι θα συμβεί αν δημιουργώ κάτι και όλοι το έσπασαν χωρίς να με πληρώσουν;

Τι θα χρειαστείτε για τη λήψη βίντεο

Τώρα που έχουμε την αποποίηση της ευθύνης, αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για τη λήψη βίντεο από την τηλεόρασή σας και την αποθήκευση στον υπολογιστή σας, θα χρειαστείτε μερικά πράγματα.

Συλλογή κάρτας έναντι HD PVR

Έχετε δύο επιλογές για την πραγματική συσκευή που καταγράφει βίντεο και τις στέλνει στον υπολογιστή σας.

Το λογισμικό PC είναι κοινό με τη συσκευή λήψης. Οι χρήστες Mac μπορεί να χρειαστεί να βρουν ή να αγοράσουν ένα λογισμικό σύλληψης ξεχωριστά.