Πώς να συνδέσετε το TiVo σε ασύρματο δίκτυο

Συνδέστε γρήγορα και με ασφάλεια

Όταν πρόκειται να αποκτήσετε εξαιρετικό online περιεχόμενο στο DVV σας TiVo , η καλύτερη επιλογή σας είναι πάντα μια ενσύρματη σύνδεση. Θα έχετε τις ταχύτερες ταχύτητες και την πιο αξιόπιστη σύνδεση με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα δυνατό να βγάλετε ένα καλώδιο στο καθιστικό σας. Είτε ζείτε σε ένα διαμέρισμα είτε δεν έχετε το χρόνο να έχετε ένα καλώδιο Ethernet στην κατάλληλη θέση, η ασύρματη συσκευή είναι η επόμενη επιλογή σας.

Ρυθμίσεις ασύρματης σύνδεσης και προσαρμογέας

Αν ολοκληρώνετε την αρχική εγκατάσταση ενός νέου TiVo, ακολουθείτε απλώς τις υποδείξεις στην οθόνη μέχρι να δείτε τη σύνδεση υπηρεσίας TiVo, σε ποιο σημείο επιλέγετε Internet (μέσω ευρυζωνικής πρόσβασης & οικιακού δικτύου) . Εάν έχετε ήδη ολοκληρώσει την αρχική ρύθμιση μέσω τηλεφώνου, θα χρειαστεί να μεταβείτε στην υπηρεσία TiVo Central και να επιλέξετε Μηνύματα και ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις > Δίκτυο & τηλέφωνο . Επιλέξτε Χρήση δικτύου αντί .

Για να χρησιμοποιήσετε ασύρματο δίκτυο με τη συσκευή TiVo, χρειάζεστε έναν συμβατό προσαρμογέα δικτύου. Το μοντέλο ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο TiVo που διαθέτετε, αλλά η εταιρεία παρέχει μια λεπτομερή λίστα που σας βοηθά να επιλέξετε τον προσαρμογέα που είναι κατάλληλος για εσάς.

Η ρύθμιση δικτύου

Αφού συνδέσετε τον ασύρματο προσαρμογέα, είστε έτοιμοι να περπατήσετε μέσω της ρύθμισης δικτύου.

  1. Στην οθόνη ρύθμισης δικτύου για το TiVo, επιλέξτε Wireless ως τύπο σύνδεσης δικτύου. Στην επόμενη οθόνη εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα που βρίσκονται εντός του εύρους του TiVo. Συνήθως, αυτή η οθόνη εμφανίζει μόνο το δίκτυό σας, αλλά εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ή έχετε σπίτια κοντά στο δικό σας, ενδέχεται να δείτε πολλά δίκτυα. Επιλέξτε το δίκτυό σας.
  2. Εάν ο δρομολογητής σας έχει ρυθμιστεί να μην μεταδίδει το όνομα δικτύου SSID , χρησιμοποιήστε την επιλογή Enter network name και εισάγετε με μη αυτόματο τρόπο το δίκτυό σας.
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης δικτύου . Μετά την είσοδό σας, το TiVo επιχειρεί να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυό σας. Εάν ο δρομολογητής έχει ρυθμιστεί ώστε να εκχωρεί αυτόματα διευθύνσεις IP, θα πρέπει να δείτε ένα παράθυρο διαλόγου Ολοκλήρωση εγκατάστασης δικτύου . Εάν όχι, πρέπει να ορίσετε μια διεύθυνση IP για το TiVo, μετά το οποίο θα συνδεθεί στο δίκτυό σας. Αν το TiVo δεν μπορεί να συνδεθεί, θα σας ζητηθεί να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε περαιτέρω προβλήματα, το TiVo παρέχει μερικές μεγάλες συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε γρήγορα στην ιστοσελίδα του. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο μαζί με όλους τους εγγεγραμμένους προγραμματιστές.