Πώς να ελέγξετε τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε στο iPad

Έχετε ποτέ θελήσει να μάθετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε και ποιες εφαρμογές απλώς καταλαμβάνουν χώρο; Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε ποιες εφαρμογές μπορεί να είναι ασφαλείς για να διαγράψετε για να απελευθερώσετε κάποια πολύτιμη αποθήκευση στο iPad σας . Μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους γονείς να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους στο iPad. Δεν υπάρχει τέλειος τρόπος για να παρακολουθείτε τη χρήση της εφαρμογής στο iPad, αλλά η Apple μας έδωσε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε μέσω μιας κάπως απίθανης περιοχής: ρυθμίσεις μπαταρίας.

Υπάρχει τρόπος να περιορίσετε τη χρήση της εφαρμογής στο iPad;

Δυστυχώς, οι γονικοί περιορισμοί για το iPad δεν περιλαμβάνουν χρονικά όρια για μεμονωμένες εφαρμογές ή χρονικά όρια για τη συνολική χρήση. Αυτό θα ήταν ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για τους γονείς που θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά τους δεν ξοδεύουν όλο το χρόνο τους στο YouTube ή το Facebook, και ίσως η Apple θα το προσθέσει στο μέλλον.

Τα περισσότερα που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι οι λήψεις εφαρμογών όρια, οι ταινίες και η μουσική σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα ή βαθμολογία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα παιδικά χειριστήρια για να απενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής και να αποκλείσετε την εγκατάσταση νέων εφαρμογών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προστασία του παιδιού σας από το iPad.