Τι να κάνετε όταν το Google Home σβήνει τη μουσική

Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την αρχική μουσική της Google

Τα τραγούδια σταματάνε τυχαία να παίζουν στο σπίτι σας στο Google ; Αρχίζουν να παίζουν καλά, αλλά στη συνέχεια να κρατάτε παύση για να ρυθμίσετε το buffer; Ή ίσως παίζουν κανονικά για ώρες αλλά σταματούν αργότερα μέσα στην ημέρα ή δεν ξεκινούν καθόλου όταν τους ζητάτε;

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για τους οποίους η συσκευή σας στο Google Home ενδέχεται να σταματήσει να αναπαράγει μουσική ή δεν θα αρχίσει να παίζει μουσική καθόλου, οπότε ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως αυτός που δημιουργήσαμε παρακάτω, είναι πολύ χρήσιμος.

Δοκιμάστε κάθε βήμα παρακάτω, από την αρχή μέχρι το τέλος, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα!

Τι να κάνετε όταν το Google Home σβήνει τη μουσική

  1. Επανεκκινήστε την Αρχική σελίδα Google. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για τον καθορισμό προβλημάτων ήχου στο σπίτι σας στο Google.
    1. Μπορείτε είτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή από τον τοίχο, να περιμένετε 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να την συνδέσετε ξανά είτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google Home για να την επανεκκινήσετε από απόσταση. Ακολουθήστε αυτόν τον παραπάνω σύνδεσμο για να μάθετε πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Google Home από την εφαρμογή.
    2. Η επανεκκίνηση δεν θα πρέπει να εκτοξεύσει μόνο οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, αλλά θα πρέπει επίσης να ζητήσει από το Google Home να ψάξει για ενημερώσεις υλικολογισμικού , μία από τις οποίες μπορεί να είναι η λύση για το ζήτημα του ήχου.
  2. Μειώνεται ο τόμος; Είναι πολύ εύκολο να μειώσετε κατά λάθος την ένταση του ήχου στο Google Home, οπότε μπορεί να φαίνεται ότι η μουσική ξαφνικά σταμάτησε να παίζει.
    1. Στην ίδια συσκευή Google Home, σύρετε το δάχτυλό σας κατά μήκος της κορυφής με μια κυκλική, δεξιόστροφη κίνηση για να ενεργοποιήσετε τον ήχο. Αν χρησιμοποιείτε το Μίνι, πατήστε στη δεξιά πλευρά. Σε ένα Google Max Max, σύρετε προς τα δεξιά κατά μήκος της μπροστινής πλευράς του ηχείου.
    2. Σημείωση: Μερικοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το σπίτι της Google θα σβήσει εάν αναπαράγει μουσική πολύ δυνατά. Φροντίστε να τη διατηρήσετε σε λογικό όγκο.
  1. Ελέγξτε πόσα τραγούδια υπάρχουν στο άλμπουμ. Αν υπάρχουν λίγα και λέτε στο Google Home ότι παίζει αυτό το συγκεκριμένο άλμπουμ, μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα όταν πραγματικά το άλμπουμ δεν έχει αρκετά τραγούδια σε αυτό για να συνεχίσει να παίζει.
  2. Συνδέστε την υπηρεσία μουσικής με την Αρχική σελίδα Google αν δεν παίζει όταν την ρωτάτε. Το Google Home δεν γνωρίζει πώς να αναπαράγετε μουσική Pandora ή Spotify εκτός εάν συνδέσετε αυτούς τους λογαριασμούς στη συσκευή.
    1. Συμβουλή: Εάν η υπηρεσία μουσικής είναι ήδη συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας, αποσυνδέστε την και, στη συνέχεια, συνδέστε τη ξανά. Η επανασύνδεση των δύο μπορεί να διορθώσει προβλήματα με την Αρχική σελίδα της Google που παίζει το Spotify ή τη μουσική της Pandora.
  3. Αλλάξτε ξανά τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο Google Home εάν δεν απαντά όταν το ζητάτε να παίξει κάποια μουσική. Ίσως να υπήρχε ένα προσωρινό πρόβλημα όταν το ρωτήσατε για πρώτη φορά, προσπαθήστε να μιλήσετε λίγο διαφορετικά και να δείτε αν αυτό βοηθά.
    1. Για παράδειγμα, αντί για "Hey Google, πατήστε <όνομα playlist>", δοκιμάστε ένα γενικότερο "Hey Google, παίξτε μουσική". Εάν αυτό λειτουργεί, δοκιμάστε τον πρωτότυπο τρόπο που μιλήσατε και δείτε αν λειτουργεί αυτή τη φορά.
    2. Είτε θέλετε να παίξετε μουσική Pandora, YouTube, Google Play ή Spotify στο Google Home, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτές τις λέξεις επίσης. Προσθέστε την υπηρεσία στο τέλος για να καθορίσετε αυτό το είδος μουσικής, όπως "Ok Google, παίξτε εναλλακτικό rock στο Spotify".
  1. Η υπηρεσία μουσικής υποστηρίζει μόνο την αναπαραγωγή σε μία συσκευή τη φορά; Αν ναι, η μουσική θα σταματήσει να παίζει στο Google Home εάν ο ίδιος λογαριασμός αρχίζει να παίζει μουσική σε διαφορετική συσκευή Home, τηλέφωνο, υπολογιστή, τηλεόραση κ.λπ.
    1. Για παράδειγμα, η μουσική της Pandora θα σταματήσει να παίζει στο σπίτι σας στο Google αν αρχίσετε να στέλνετε ροή από τον υπολογιστή σας ταυτόχρονα με τη ροή μέσω του Google Home. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ. Στην πραγματικότητα, το Spotify και το Google Play υποστηρίζουν μόνο την αναπαραγωγή μιας συσκευής.
    2. Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης εδώ, αν είναι ακόμη και μια επιλογή με αυτήν την υπηρεσία, είναι να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας σε ένα σχέδιο που υποστηρίζει την ταυτόχρονη αναπαραγωγή σε πολλές συσκευές.
  2. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει διαθέσιμο αρκετό εύρος ζώνης στο δίκτυο για να υποστηρίξετε την αναπαραγωγή μουσικής στο Google Home. Εάν υπάρχουν πολλές άλλες συσκευές στο δίκτυό σας που διαθέτουν ροή μουσικής, βίντεο, παιχνίδια κ.λπ., ενδέχεται να μην υπάρχει αρκετό εύρος ζώνης για την αναπαραγωγή της μουσικής ομαλά ή ακόμα και καθόλου.
    1. Εάν υπάρχουν άλλοι υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, τηλέφωνα, tablet , κ.λπ. που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ταυτόχρονα με το γεγονός ότι το Google Home έχει προβλήματα με την αναπαραγωγή μουσικής, να θέτει σε παύση ή να τερματίζει τη λειτουργία αυτών των άλλων συσκευών για να διαπιστώσει εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.
    2. Συμβουλή: Εάν επαληθεύσετε ότι υπάρχει πρόβλημα με το εύρος ζώνης αλλά δεν θέλετε να μειώσετε τη χρήση των άλλων συσκευών σας, μπορείτε πάντα να καλέσετε τον ISP σας για να αναβαθμίσετε το σχέδιο διαδικτύου σας για να υποστηρίξετε μεγαλύτερο εύρος ζώνης.
  1. Επαναφέρετε την Αρχική σελίδα Google για να καταργήσετε τυχόν συνδέσμους συσκευών, συνδέσμους εφαρμογών και άλλες ρυθμίσεις που έχετε προσαρμόσει από την πρώτη ρύθμιση του Google Home. Αυτός είναι ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η τρέχουσα έκδοση του λογισμικού δεν είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα αναπαραγωγής μουσικής.
    1. Σημείωση: Θα πρέπει να ρυθμίσετε ξανά το Google Home από την αρχή μετά την επαναφορά του λογισμικού του.
  2. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας . Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται τόσο συχνά για την αντιμετώπιση της κυκλοφορίας για όλες τις συσκευές σας στο δίκτυο, μπορεί μερικές φορές να μπερδευτεί. Η επανεκκίνηση θα πρέπει να εξαλείψει τυχόν σφάλματα που επηρεάζουν την ικανότητα του Google Home να επικοινωνεί με το δρομολογητή ή το Διαδίκτυο.
  3. Επαναφορά εργοστασίου του δρομολογητή σας εάν η επανεκκίνηση δεν είναι αρκετή. Μερικοί χρήστες της Google στο σπίτι έχουν διαπιστώσει ότι η επαναφορά του λογισμικού στο δρομολογητή τους καθορίζει οτιδήποτε σχετίζεται με το πρόβλημα της μετάδοσης μουσικής στο σπίτι του Google.
    1. Σημαντικό: Η επανεκκίνηση και η επαναφορά είναι διαφορετικές . Βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώσατε το βήμα 8 πριν ακολουθήσετε με πλήρη εργοστασιακή επαναφορά.
  4. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης Home Google. Αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που προσπαθείτε αν δεν μπορείτε να παίξετε τη μουσική σε αυτό το σημείο. Μέσω αυτού του συνδέσμου, μπορείτε να ζητήσετε από την ομάδα υποστήριξης της Google να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφώνου. Υπάρχει επίσης μια άμεση επιλογή συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ.
    1. Συμβουλή: Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τον οδηγό How to Talk to Tech Support πριν πάρετε το τηλέφωνο με την Google.