Επισκόπηση του δικτύου WWE Xbox

Το WWE δίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Xbox One και το Xbox 360

Η World Wrestling Entertainment πραγματοποίησε μια τεράστια ανακοίνωση στις 8 Ιανουαρίου 2014, η οποία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο διανέμονται ηλεκτρονικά αθλητικά και ψυχαγωγικά βίντεο με το WWE Network. Για χαμηλό τέλος εγγραφής, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους κλασικούς και τρέχοντες προγραμματισμούς WWE που θα μπορούσατε να ζητήσετε ποτέ, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων πληρωμής ανά προβολή.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το WWE Network στο Xbox One ή το Xbox 360, πρέπει να είστε συνδρομητής του WWE. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο WWE Network, να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή WWE από το Apps Marketplace.

Τι είναι το WWE δίκτυο;

Ωστόσο, δεν είναι ένα τηλεοπτικό δίκτυο και, αντίθετα, είναι μια συνδρομητική online υπηρεσία συνεχούς ροής που θα σας δώσει πρόσβαση στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου του WWE.

Όλες οι παλιές πληρωμές ανά προβολή WWW, WCW και ECW, κλασικές αντιστοιχίσεις και εμφανίσεις αόρατες και μη επεξεργασμένες (εκτός από κάποιες τροποποιήσεις μουσικής), καθώς και νέα πρωτότυπα προγράμματα που δημιουργήθηκαν ειδικά για το WWE Network είναι διαθέσιμα. Δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε Raw ή SmackDown ζωντανά στο WWE Network, ωστόσο. Νέο κλασικό περιεχόμενο θα προστεθεί τακτικά στην ενότητα κατά παραγγελία, έτσι ώστε η βιβλιοθήκη θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται.

Η μεγαλύτερη είδηση ​​είναι ότι η συνδρομή σας στο WWE Network θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε ολοκαίνουργιες εκδηλώσεις pay-per-view ως μέρος της συνδρομής σας.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε;

Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε WWE Network στον υπολογιστή σας μέσω του WWE.com ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WWE.

Συνολικά, όμως, αυτή είναι μια εκπληκτικά μεγάλη κίνηση από το WWE. Σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εκ νέου τα παλιά WCW, WWE και ECW. Οι παροχείς καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης δεν θα είναι ευχαριστημένοι, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτεροι για τους καταναλωτές.

Είμαι επίσης αρκετά σίγουρος ότι αυτό θα λειτουργήσει αρκετά καλά. Η ροή σε απευθείας σύνδεση δεν είναι πάντα αξιόπιστη, ιδιαίτερα σε μια περίοδο αιχμής, όπως κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου PPV όπως το WrestleMania, αλλά ο WWE συνεργάζεται με το MLB Advanced Media (ναι, οι άνθρωποι του μπέιζμπολ) για να χειριστεί την υποδομή ροής, .

Ενημέρωση αναθεώρησης:

Το WWE Network έχει ένα βίντεο που έχει εξαιρετική εμφάνιση και η απόδοση είναι γενικά πολύ καλή. Ένα πολύ κλασικό περιεχόμενο έχει προστεθεί και στην υπηρεσία. Ακόμη και αν παρακολουθείτε μόνο το PPV κάθε μήνα και δεν ενοχλείστε με τα υπόλοιπα, είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο. Και μερικές φορές μπορείτε να χρονομετρήσετε τη συνδρομή σας για να λάβετε δύο PPV για την τιμή ενός.

Το να είστε σε θέση να εγγραφείτε για ένα μήνα κάθε φορά παρά μια εξάμηνη δέσμευση είναι επίσης πολύ ωραίο, καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μόνο τις μεγάλες εμφανίσεις (WrestleMania, Royal Rumble, SummerSlam και όποτε εμφανίζεται ο Brock Lesnar). Συνολικά, το αγαπάμε και συνιστάται ιδιαίτερα το WWE Network.

Δείτε το πλήρες επίσημο WWE Network FAQ από το WWE εδώ

Διαβάστε το WWE 2K14 X360 αναθεώρηση