Γιατί δεν θα λειτουργήσουν τα πρωτότυπα παιχνίδια Xbox 360;

Σημείωση: Αυτό το άρθρο γράφτηκε με το παλαιότερο μοντέλο "Fat" στο σύστημα Xbox 360 και μπορεί να μην ισχύει για το Xbox 360 Slim . Το Slim φαίνεται να έχει το δικό του ζήτημα με συμβατότητα προς τα πίσω (αλλά πιστέψτε με, τα πρωτότυπα παιχνίδια του Xbox θα πρέπει να δουλέψουν σε ένα Slim, το δοκιμάσαμε με τα δικά μας συστήματα και τα παιχνίδια λειτουργούν καλά) το πρόβλημα, ώστε να μπορέσουμε να ενημερώσουμε αυτό το άρθρο και για τους Slim χρήστες.

Γιατί τα πρωτότυπα παιχνίδια Xbox δεν λειτουργούν στο Xbox 360 μου;

Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε σχετικά με το BC στα συστήματα Slim είναι ότι δεν θα λειτουργήσει με το μοντέλο 4GB χωρίς να έχει εγκατασταθεί ο κατάλληλος σκληρός δίσκος. Το 4GB Slim δεν διαθέτει εγκατεστημένο σκληρό δίσκο, μόλις 4GB μνήμης, επομένως το BC δεν θα λειτουργήσει σε αυτό, εκτός εάν εγκαταστήσετε σκληρό δίσκο. Τα 250GB (ή μεγαλύτερα) Slim συστήματα θα πρέπει να παίζουν παιχνίδια BC.

Παλαιότερα μοντέλα Xbox 360 ζητήματα

Μία ερώτηση που εμφανίζεται κάθε φορά που φαίνεται να κουνιέται ο καθένας είναι κάποια παραλλαγή του "Μόλις πήρα ένα Xbox 360 αλλά δεν θα παίξει πρωτότυπα παιχνίδια του Xbox. Γιατί όχι;". Είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείτε να παίξετε παιχνίδια OG Xbox στο Xbox 360 σας (εφ 'όσον βρίσκονται στη λίστα BC ) και έχετε ένα σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με το 360 σας. Το σύστημα οι παραλλαγές (Arcade, Pro, Elite, κ.λπ.) δεν έχουν σημασία για ένα κομμάτι όσον αφορά την συμβατότητα προς τα πίσω εφ 'όσον έχετε ένα σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στο σύστημα.

Τότε με χτύπησε - Αν δεν είναι το σύστημα που εμποδίζει την αντίστροφη συμβατότητα από την εργασία, πρέπει να είναι ο σκληρός δίσκος. Με μια μικρή έρευνα, φαίνεται ότι ένα κοινό νήμα μεταξύ των ανθρώπων που δεν μπορούν να πάρουν πίσω συμβατότητα για να δουλέψουν στο Xbox 360 είναι ότι αγόρασαν τους σκληρούς δίσκους τους από το eBay.

Γιατί είναι αυτό?

Απλός. Ορισμένοι πωλητές του eBay προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα αγοράζοντας 20GB επίσημους σκληρούς δίσκους Microsoft Xbox 360 για φτηνές και στη συνέχεια τοποθετώντας μεγαλύτερους σκληρούς δίσκους για φορητούς υπολογιστές στην επίσημη περίπτωση σκληρού δίσκου 360 και στη συνέχεια τους πουλώντας λιγότερο από μια επίσημη μονάδα με το ίδιο μέγεθος θα ήταν . Τώρα, τεχνικά, αυτοί οι hacked σκληροί δίσκοι είναι ακριβώς το ίδιο με ένα επίσημο, τουλάχιστον όσον αφορά τα κομμάτια. Θα λειτουργήσουν ακριβώς το ίδιο με μια επίσημη κίνηση. Όμως, πολλοί από τους πωλητές που πωλούν αυτούς τους δίσκους ξεχνούν (ή ίσως να είναι απλά ανυπόμονοι) ένα σημαντικό πράγμα - να παίξουν συμβατά συμβατά παιχνίδια Xbox , οι σκληροί δίσκοι χρειάζονται ένα ειδικό διαμέρισμα για το Xbox 360 για την αποθήκευση των δεδομένων που σχετίζονται με το BC. ο σκληρός δίσκος δεν διαθέτει αυτό το διαμέρισμα, δεν μπορείτε να αναπαράγετε συμβατά παιχνίδια με αυτό.

Τι μπορείς να κάνεις?

Δεν υπάρχει πραγματικά πολλά που μπορείτε να κάνετε εκτός από απλά να είστε επιφυλακτικοί. Μπορεί να είναι δύσκολο να πει εάν ένας σκληρός δίσκος που αγοράζετε από το eBay έχει παραβιαστεί επειδή θα μοιάζει ακριβώς όπως ένα επίσημο στο εξωτερικό. Μπορεί να φανεί νέα, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να είστε 100% σίγουροι για οτιδήποτε αγοράζετε στο eBay. Μερικοί πωλητές ίσως έχουν φροντίσει να χωρίσουν σωστά το σκληρό δίσκο έτσι θα λειτουργήσει και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, αλλά δεν το κάνουν όλοι και αυτό είναι το σημείο όπου μπαίνει το πρόβλημα.

Αν δεν σας ενδιαφέρει η συμβατότητα προς τα πίσω, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Όλα τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν ακριβώς όπως μια επίσημη. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Xbox 360 για να παίξετε πρωτότυπα παιχνίδια Xbox, απλά πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις του πωλητή προτού αγοράσετε έναν σκληρό δίσκο 360. Ρωτήστε τους αν είναι επίσημη ή hacked drive. Και αν είναι μια τροποποιημένη μονάδα δίσκου, ρωτήστε τους αν έχει τα απαραίτητα διαμερίσματα. Εάν δεν σας δώσουν μια ευθεία απάντηση ή δεν καταλαβαίνετε την ερώτηση, μην αγοράσετε από αυτούς.

Συμπέρασμα

Έτσι, για να απαντήσετε στην ερώτηση «Γιατί δεν θα λειτουργήσουν τα πρωτότυπα παιχνίδια Xbox στο Xbox 360», υπάρχει πραγματικά μόνο μία απάντηση - Ο φτηνός σκληρός σας δίσκος eBay ίσως να μην είναι τόσο επίσημος όσο σκέφτεστε και λείπει τα βασικά αρχεία που επιτρέπουν την προς τα πίσω συμβατότητα . Η λύση - Αγοράστε επίσημα αξεσουάρ Xbox 360 από εγκατεστημένους εμπόρους λιανικής πώλησης ή αν θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια σε eBay, βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει τις σωστές ερωτήσεις για να ξέρετε τι παίρνετε.