Βασικές συμβουλές και τεχνάσματα για τους νέους ιδιοκτήτες του Xbox One

Εάν έχετε πάρει μόνο ένα ολοκαίνουργιο σύστημα Xbox One, υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές και κόλπα που πρέπει να ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Βοήθεια ρύθμισης Xbox One

Η σύνδεση του Xbox One με την τηλεόρασή σας είναι πολύ απλή - απλά συνδέστε το καλώδιο HDMI που περιλαμβάνεται στη θύρα εξόδου HDMI στο πίσω μέρος του συστήματος και το άλλο άκρο σε μια είσοδο HDMI στην τηλεόρασή σας. Επίσης, βεβαίως, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και συνδέστε το στον τοίχο.

Όταν ενεργοποιείτε το Xbox One για πρώτη φορά, θα περάσετε μερικά πρώτα βήματα ρύθμισης για να κάνετε πράγματα όπως να επιλέξετε τη γλώσσα σας, να ρυθμίσετε μια σύνδεση Wi-Fi και να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Xbox Live ή να συνδεθείτε με έναν υπάρχοντα ένας. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη μόλις την συνδέσετε και συνδέσετε, αλλά εάν χρειάζεστε βοήθεια, η Microsoft έχει έναν μεγάλο οδηγό βήμα προς βήμα για να σας καθοδηγήσει εδώ.

Σπουδαίος! - Όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά ένα Xbox One, ΠΡΕΠΕΙ να συνδεθείτε στο Internet, είτε μέσω καλωδίου ethernet είτε μέσω Wi-Fi, για να ενημερώσετε το σύστημα. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα μέχρι να φορτώσει αυτές τις ενημερώσεις. Δεν χρειάζεται να το κρατήσετε συνδεδεμένο αργότερα, αλλά πρέπει να συνδεθείτε τουλάχιστον μία φορά για να το ενημερώσετε.

Κάνε υπομονή! Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε να είστε υπομονετικοί κατά την αρχική διαδικασία εκκίνησης και ενημέρωσης. Μπορεί να μην φαίνεται ότι συμβαίνει τίποτα ή δεν κάνετε πρόοδο, αλλά να είστε υπομονετικοί. Σκεπτόμενος κάτι είναι λάθος και προσπαθώντας να το επανεκκινήσετε μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εάν η ενημέρωση διακοπεί στο μισό. Κάνε υπομονή. Στην απίθανη πιθανότητα κάτι να πάει στραβά (όπως βλέπετε μια μαύρη οθόνη ή την πράσινη οθόνη Xbox One για περισσότερο από 10 λεπτά), τότε ίσως να έχετε κάποιο πρόβλημα. Η Microsoft έχει βοήθεια αντιμετώπισης προβλημάτων ενημέρωσης για αυτό. Μόνο ένα μικρό κλάσμα ενός ποσοστού συστημάτων έχει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης, ωστόσο, όπως είπαμε, να είστε υπομονετικοί και να ενημερώσετε με επιτυχία.

Συμβουλές & amp; Κόλπα για τους νέους ιδιοκτήτες του Xbox One

Εκτελέστε ρυθμίσεις συστήματος και ενημερώσεις πριν δώσετε το Xbox One ως δώρο. Κανείς δεν θέλει να καθίσει για μια ώρα αφού ανοίξει το νέο Xbox One το πρωί των Χριστουγέννων, ενώ ενημερώνει, έτσι μια καλή ιδέα είναι να εκτελέσετε την αρχική διαδικασία ρύθμισης και ενημέρωσης μπροστά από το χρόνο και στη συνέχεια να την επαναφέρετε στο κουτί. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά σας (ή εσείς ...) μπορούν να τα συνδέσουν και να αρχίσουν να παίζουν αμέσως.

Τα παιχνίδια μπορούν να διαρκέσουν πολύ για εγκατάσταση. Κάθε παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών με δίσκους, πρέπει να εγκατασταθεί στον σκληρό δίσκο Xbox One και μερικές φορές αυτό μπορεί να διαρκέσει πολύ (συνήθως επειδή πρέπει να εγκαταστήσετε ταυτόχρονα μια ενημερωμένη έκδοση παιχνιδιών). Ακριβώς όπως παραπάνω, είναι πιθανώς μια καλή ιδέα να προεγκαταστήσετε παιχνίδια μπροστά από το χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα ή το πρωί των γενεθλίων, ώστε τα παιδιά να μπορούν να μπουν και να παίξουν χωρίς να περιμένουν.

Η τοποθεσία είναι ζωτικής σημασίας. Μην το βάζετε απλά σε ένα κέντρο διασκέδασης ή σε άλλο κλειστό χώρο. Χρειάζεται περιθώριο για αναπνοή και αερισμό. Χορηγημένος, το Xbox One κάνει πολύ καλύτερη δουλειά να διατηρεί την ψυχραιμία του από το 360 (αυτό είναι ο τεράστιος ανεμιστήρας στη δεξιά πλευρά για), αλλά είναι ακόμα καλύτερο να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το τούβλο εξουσίας κάπου που έχει και κάποιο αερισμό και μην το βάλετε στο πάτωμα πάνω στο χαλί (οι ίνες χαλιών μπορούν να μπλοκάρουν τους αεραγωγούς και να το προκαλέσουν υπερθέρμανση). Επίσης, μην στοιβάζετε συστήματα παιχνιδιών (κανένα σύστημα παιχνιδιών, όχι μόνο το Xbox) το ένα πάνω στο άλλο και μην τοποθετείτε αντικείμενα όπως περιπτώσεις παιχνιδιών πάνω από ένα σύστημα. Αυτό εμποδίζει τον εξαερισμό και αντανακλά επίσης τη θερμότητα πίσω στο σύστημα. Φροντίστε τα συστήματά σας και θα σας εξυπηρετήσουν καλά.

Τα περισσότερα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν με μια σκληρή επαναφορά του συστήματος . Πείτε ότι ο πίνακας εργαλείων είναι μπερδεμένος και αργός, ή ένα παιχνίδι δεν θα φορτωθεί ή το Xbox Live είναι περίεργο, ή μια σειρά από άλλα θέματα. Ο τρόπος που το διορθώνετε είναι να κρατήσετε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας στο μπροστινό μέρος του συστήματος για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σβήσει. Αυτό απενεργοποιεί εντελώς το σύστημα, αντί να τεθεί σε κατάσταση αναμονής και επαναφέρει τελείως το υλικό. Παρόμοια με τον τρόπο επαναφοράς του υπολογιστή σας επιλύει πολλά προβλήματα, η επαναφορά του XONE μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα .

Μην τοποθετείτε μια πιστωτική κάρτα στο σύστημά σας. Είναι πολύ πιο δύσκολο για τους κακούς να πάρουν τις πληροφορίες σας τώρα από ό, τι ήταν πίσω στην ακμή του " FIFA Hack ", αλλά ακόμα καλύτερα να το παίξετε ασφαλές. Δεν υπάρχει τίποτα για τον καθένα να κλέψει αν δεν είναι στο λογαριασμό σας στην πρώτη θέση, σωστά; Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τις Κάρτες Δώρων Xbox που μπορείτε να αγοράσετε είτε ως φυσικές κάρτες σε καταστήματα από τούβλα και κονίαμα, είτε με ψηφιακούς κωδικούς από ηλεκτρονικούς λιανοπωλητές. Έρχονται σε ένα ευρύ φάσμα ονομαστικών αξιών, έτσι μπορείτε να πάρετε ακριβώς το ποσό που θέλετε. Νομίζω ότι μια άλλη ασφαλής επιλογή είναι να τοποθετήσετε ένα λογαριασμό PayPal στο σύστημά σας. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας από το PayPal πάνω από τα πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας από το MS.

Χρειάζεστε μόνο 1 υποσυνόλου Xbox Live Gold για όλους στο σύστημα. Στο 360, χρειάζεστε ξεχωριστές συνδρομές για κάθε λογαριασμό. Στο Xbox One, μια συνδρομή Xbox Live Gold καλύπτει όλους όσους χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα, οπότε όλοι μπορούν να έχουν ξεχωριστούς λογαριασμούς με τα δικά τους επιτεύγματα και οτιδήποτε άλλο και μπορούν να παίξουν online, αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσετε καθένα το δικό του υποσύνολο.

Δεν χρειάζεστε XBL Gold για εφαρμογές. Σχετικά με το Xbox Live είναι ότι δεν χρειάζεστε πλέον μια συνδρομή Gold για τη χρήση εφαρμογών όπως το Netflix, το YouTube, το Hulu, το ESPN, το WWE Network ή οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με δωρεάν λογαριασμό. (Οι πρόσθετες συνδρομές που απαιτούνται για τις εφαρμογές εξακολουθούν να ισχύουν, φυσικά)

Ίσως θα χρειαστείτε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ο εσωτερικός σκληρός δίσκος στο XONE δεν είναι απαραιτήτως μικροσκοπικός, αλλά τα παιχνίδια είναι σίγουρα τεράστια και θα γεμίσουν πολύ γρήγορα την κίνηση 500GB. Ανάλογα με τον αριθμό των παιχνιδιών που σκοπεύετε να αγοράσετε, ίσως να μην εξαντληθείτε για λίγο, αλλά εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Xbox One για να παίξετε πολλά παιχνίδια, θα χρειαστείτε τελικά μια εξωτερική μονάδα δίσκου. Τα καλά νέα είναι ότι οι εξωτερικοί δίσκοι είναι στην πραγματικότητα αρκετά φτηνοί - 1TB για $ 60 - και έχετε πολλές επιλογές για τιμές και μεγέθη. Δείτε τον πλήρη οδηγό μας εδώ.

Μάθετε να αγαπάτε το snap. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία snap, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εφαρμογές και συγκεκριμένα παιχνίδια (π.χ. Threes! Works) στο πλάι της οθόνης ενώ παίζετε ένα παιχνίδι ή παρακολουθείτε τηλεόραση ή κάνοντας οτιδήποτε στο κύριο μέρος της οθόνης. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις εφαρμογές που έχουν αποκοπεί ή να επιλέξετε αυτό που θέλετε να παγιδεύσετε, πατώντας δύο φορές το κουμπί του Xbox Guide (το μεγάλο λαμπερό X στο χειριστήριο), το οποίο θα εμφανίσει το μενού snap. Εάν διαθέτετε Kinect, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές που έχουν αποκοπεί, λέγοντας "Xbox", "X" "(το" X "είναι το όνομα της εφαρμογής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε) ή το κλείστε λέγοντας" Xbox, unsnap ".

Δεν χρειάζεται να είστε πάντα συνδεδεμένοι και τα χρησιμοποιημένα παιχνίδια λειτουργούν καλά. Παρά τις πολιτικές που άλλαξαν περισσότερο από δύο χρόνια, εξακολουθεί να υπάρχει πολλή σύγχυση σχετικά με αυτό. Έτσι θα το εξηγήσουμε. Δεν υπάρχει πάντα on-line check-in. Η Microsoft δεν σας παρακολουθεί με την Kinect. Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε το Kinect καθόλου, αν δεν θέλετε. Τα μεταχειρισμένα παιχνίδια λειτουργούν ακριβώς όπως πάντα - μπορείτε να τα ανταλλάξετε ή να τα πουλήσετε ή να τα δώσετε στους φίλους σας ή οτιδήποτε άλλο. Οτιδήποτε ακούτε διαφορετικά για αυτά τα θέματα είναι ψευδής.

Συμπέρασμα

Πηγαίνετε, νέοι ιδιοκτήτες του Xbox One. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νέο σας σύστημα. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις κριτικές του παιχνιδιού μας για να δείτε τι αξίζει να αγοράσετε . Και, το πιο σημαντικό, να διασκεδάσετε!