Κατέβασμα ή δωρεάν ροή διακοπών και Χριστουγεννιάτικη μουσική αυτή τη σεζόν

10 καλύτερες (ως επί το πλείστον) δωρεάν ιστοσελίδες για λήψη και streaming Χριστουγεννιάτικη μουσική

Εξοικονομήστε τον πολύτιμο χρόνο σας για τις αγορές σας, τα πάρτι και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και μην το χάνετε ψάχνοντας για δωρεάν Χριστουγεννιάτικη μουσική στο διαδίκτυο για να δημιουργήσετε μια εορταστική διάθεση. Για να βρείτε συγκεκριμένα τραγούδια και soundtracks για αυτή την περίοδο διακοπών που είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα ​​από αυτή τη συλλογή από 10 ιστότοπους που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από κομμάτια για δωρεάν ροή Χριστουγεννιάτικης μουσικής και για λήψη μόνο του σωστού τραγουδιού ή άλμπουμ.

Είτε φωνητικά είτε οργανικά, παραδοσιακά ή μοντέρνα, αυτές οι ελεύθερες επιλογές διακοπών σας δίνουν όλη τη μουσική που θα χρειαστείτε για να γιορτάσετε την εποχή.

01 από 10

ChristmasGifts.com

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Η συλλογή της Χριστουγεννιάτικης μουσικής στο ChristmasGifts.com διανέμεται ελεύθερα με την άδεια Creative Commons License. Η ιστοσελίδα προσφέρει ένα μίγμα αρχείων MP3 και midi που μπορείτε να κατεβάσετε από αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός από τα δημοφιλή εποχιακά αγαπημένα, το ChristmasGifts.com διαθέτει μουσική ορχήστρας και πιάνο για την εποχή.

Ως μπόνους, μπορείτε να κατεβάσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιέχει πολλά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για να τραγουδήσετε για όλα όσα πεθαίνετε - τα μαζεμένα εκεί έξω για να τραγουδήσουν. Απλά εκτυπώστε τα φύλλα τραγουδιού στον οικιακό εκτυπωτή σας. Περισσότερο "

02 από 10

Αισθάνεται σαν τα Χριστούγεννα

Οι άνθρωποι στο FeelsLikeChristmas.com γιορτάζουν την εορταστική περίοδο όλο το χρόνο, και δείχνει. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε παραδοσιακή και σύγχρονη μουσική σε μορφή MP3.

Υπάρχουν τέσσερις βασικές κατηγορίες που μπορείτε να επιλέξετε: σύγχρονα όργανα, σύγχρονα φωνητικά, παραδοσιακά όργανα και παραδοσιακά φωνητικά. Επιλέξτε μια κατηγορία, κάντε κλικ στον τίτλο ενός τραγουδιού για να ανοίξετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Από εκεί μπορείτε να ακούσετε ή να κάνετε λήψη της μουσικής.

Υπάρχει επίσης ένα αρχείο για προηγούμενα χρόνια και άλλα χρήσιμα πράγματα για τις γιορτές όπως τα Χριστουγεννιάτικα ηχητικά βιβλία ιστορικού και διάφοροι εορταστικοί ήχοι για λήψη. Περισσότερο "

03 από 10

Amazon Prime δωρεάν μουσική διακοπών

Αν ψάχνετε για ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών που καλύπτουν πολλά είδη, τότε η ελεύθερη συλλογή μουσικής των Χριστουγέννων Amazon αξίζει μια ματιά. Υπάρχει αφθονία μουσικής διακοπών για να διαλέξετε, και όλα μπορούν να μεταφορτωθούν χωρίς χρέωση - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Amazon Prime. Αν δεν έχετε, η Amazon προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Αυτά τα freebies είναι σε μορφή MP3, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε σε φορητές συσκευές όπως smartphones, tablet, MP3 players και flash media ή να τα εγγράψετε σε CD ή DVD αν προτιμάτε. Περισσότερο "

04 από 10

Συλλογή Merry Mixmas του DJ Riko

Αν σας αρέσει η μουσική χωρίς μουσική, τότε ο DJ Riko έχει το τέλειο μείγμα Χριστουγέννων για εσάς. Κάθε χρόνο, ο ιστότοπος δημιουργεί ένα νέο μίγμα για την περίοδο των διακοπών, ενώ τα μείγματα της προηγούμενης σεζόν είναι ακόμα διαθέσιμα. Είναι μια παράδοση που χρονολογείται από το 2002 με όλες τις συλλογές να έχουν ποικίλη ποικιλία διαφορετικών ειδών και εποχών.

Αν σας αρέσουν οι mashups, τότε ο δικτυακός τόπος του DJ Riko έχει μια μεγάλη συλλογή από μίγματα που θα σας κρατήσουν διασκεδαστικά για ώρες. Περισσότερο "

05 από 10

Garritan Κοινοτικό Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ

Για τον παραδοσιακό εραστή της μουσικής, το Κοινοτικό Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Garritan - τώρα στον 11ο τόμο του - είναι μια μεγάλη δωρεάν λήψη. Μπορείτε να κατεβάσετε τη μουσική ως αρχεία MP3 ή WAV.

Μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε ένα κομμάτι ή το πλήρες άλμπουμ με ένα πάτημα. Αν προτιμάτε, μπορείτε να κάνετε ροή της μουσικής. Η τέχνη του CD παρέχεται στην ιστοσελίδα έτοιμη για λήψη και εκτύπωση. Περισσότερο "

06 από 10

Spotify

Το Spotify έχει ξεπεράσει πολλούς σταθμούς μουσικής ροής, επειδή είναι τόσο εύκολο να προσαρμόσετε τις λίστες αναπαραγωγής στις ανάγκες σας. Με δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να αναζητήσετε μουσική για τα Χριστούγεννα (ή οποιαδήποτε άλλη γιορτή), να ορίσετε τους προτιμώμενους σταθμούς σας και να ξεκινήσετε τη ροή δωρεάν μουσικής διακοπών αμέσως.

Μπορείτε να ακούσετε μουσική από τις παραμέτρους των διακοπών μέσω του Spotify Premium, το οποίο σας επιτρέπει να κατεβάζετε μουσική με μηνιαία χρέωση. Περισσότερο "

07 από 10

Δωρεάν Χριστούγεννα MP3

Η ιστοσελίδα Free Χριστούγεννα MP3 είναι γεμάτη με κάλαντα και μουσική διακοπών. Απλά κάντε κλικ σε ένα από τα τραγούδια για να ανοίξετε τη σελίδα του, όπου μπορείτε να ακούσετε στο διαδίκτυο ή να κάνετε λήψη για αργότερα. Τα όργανα πιάνου είναι διαθέσιμα μαζί με κλασικά παραδοσιακά κάλαντα.

Περισσότερο "

08 από 10

Ο Θυμάρις του Dave's Xmas Tunes

Ο θείος Dave's Xmas Tunes είναι ένας ζωντανός χριστουγεννιάτικος χώρος μουσικής τώρα στο 21ο έτος. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε τραγούδι για να το ακούσετε στο διαδίκτυο ή για να το ανοίξετε στο δικό του παράθυρο για ροή ή λήψη.

Αν και όλα τα τραγούδια είναι δημόσια, οι ρυθμίσεις είναι πνευματικά δικαιώματα ως παράγωγα έργα του Dave. Είναι ευχαριστημένος που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς χρέωση στον ιστότοπό σας ή στο κανάλι YouTube, εφόσον παρέχετε έναν σύνδεσμο πίσω στην πηγή. Περισσότερο "

09 από 10

NuBeat Music

Η NuBeat Music προσφέρει ολόκληρα λευκώματα διακοπών γεμάτα εορταστική μουσική. Απλά κάντε κλικ σε ένα εξώφυλλο άλμπουμ για να ανοίξετε μια οθόνη που περιέχει κάθε τραγούδι, την οποία μπορείτε να παίξετε επί τόπου ενώ διαβάζετε τις οδηγίες λήψης και τους στίχους για τα φωνητικά.

Αυτός ο πολυεθνικός ιστότοπος χριστιανικής μουσικής έχει χιλιάδες τραγούδια σε ποικίλα είδη και επτά γλώσσες για δωρεάν download. Περισσότερο "

10 από 10

NoiseTrade

Η ιστοσελίδα του NoiseTrade προσφέρει δύο οθόνες κάλυψης άλμπουμ, όλες αφιερωμένες στη μουσική των Χριστουγέννων και των διακοπών. Όλη η μουσική είναι δωρεάν εάν εισάγετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να δείτε τα τραγούδια πριν κάνετε λήψη. Υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους σε αυτή τη μεγάλη συλλογή.

Το NoiseTrade προσφέρει χιλιάδες άλμπουμ σε όλα τα είδη - όχι μόνο τα Χριστούγεννα και τις διακοπές - από καλλιτέχνες οι οποίοι, όπως λέει ο ιστότοπος, "θα ήθελαν να σας γνωρίσουν". Περισσότερο "