Εφαρμογή YouTube για iPhone και Android

Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πρόσβαση στο YouTube από έναν υπολογιστή πάλι

Οι εφαρμογές για κινητά του YouTube έχουν διανύσει πολύ δρόμο τα τελευταία χρόνια. Είναι τώρα πιο εύκολο από ποτέ να περιηγηθείτε, έχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που έχει η έκδοση του web (χωρίς να φαίνεται γεμάτη) και σας επιτρέπει να κάνετε streaming βίντεο HD αμέσως σε πλήρη οθόνη.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία της εφαρμογής σας για κινητά στο YouTube, αξίζει να εξοικειωθείτε με μερικές από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως.

Άμεση εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών λογαριασμών

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το YouTube από τον ιστό για επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλες οι προτάσεις σας για ροές σπιτιού, οι συνδρομές και οι ρυθμίσεις προφίλ είναι όλες συγχρονισμένες με την εφαρμογή για κινητά, απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μέσα στην εφαρμογή. Εάν διαθέτετε πολλούς λογαριασμούς Google με τον δικό τους λογαριασμό YouTube, η εφαρμογή YouTube σας διευκολύνει να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβείτε μεταξύ τους.

Απλώς πατήστε το εικονίδιο προφίλ στο επάνω μενού, αγγίξτε τις τρεις τελείες στην επάνω οθόνη, πατήστε "Αλλαγή λογαριασμού" από το κάτω μενού και πατήστε "+ Προσθήκη λογαριασμού" για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Θα εμφανιστούν όλοι οι λογαριασμοί για να συνδεθείτε από εδώ, ώστε να μπορείτε να πατήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να μεταβείτε σε αυτό όποτε θέλετε.

Συνιστάται: Πώς να συνδέσετε μια συγκεκριμένη ώρα σε ένα βίντεο YouTube

Εφαρμόστε τα φίλτρα και τη μουσική στα βίντεο που μεταφορτώνετε μέσω της εφαρμογής

Εκτός από τη δυνατότητα επεξεργασίας του βίντεό σας απευθείας μέσω της εφαρμογής YouTube, μπορείτε επίσης να το διαμορφώσετε εφαρμόζοντας άμεσα φίλτρα σε αυτό (παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας των φίλτρων Instagram). Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση του πώς ακριβώς θα εμφανίζεται το βίντεό σας με οποιοδήποτε φίλτρο.

Η εφαρμογή YouTube διαθέτει μια πραγματικά μεγάλη μουσική που συνοδεύει μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη κομματιών καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης με τη μουσική της συσκευής σας αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας κομμάτια. Όταν επεξεργάζεστε το βίντεό σας, πατήστε το εικονίδιο της μουσικής σημείωσης για να δείτε μια λίστα επιλεγμένων κομματιών ή μεταβείτε στην καρτέλα "Genre & Mood" για να περιηγηθείτε σε κάτι που θέλετε να έχετε έναν συγκεκριμένο ήχο σε αυτό.

Παρακολουθήστε τα βίντεο κατά την περιήγησή σας μέσω της εφαρμογής

Ίσως μια από τις καλύτερες δυνατότητες της τρέχουσας έκδοσης εφαρμογής YouTube είναι η δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε το βίντεο που παίζετε, ώστε να συνεχίζει να παίζει σε ένα μικρό κουτάκι στην κάτω δεξιά γωνία, ενώ κάνετε περιήγηση. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πατήστε το βέλος προς τα κάτω στην επάνω αριστερή γωνία του βίντεο.

Μπορείτε να συνεχίσετε να περιηγείστε στην εφαρμογή YouTube καθώς το βίντεο αναπαράγεται κανονικά, αλλά να έχετε κατά νου ότι αν πατήσετε για να παρακολουθήσετε ένα νέο βίντεο , θα σταματήσει το βίντεο που έχει ελαχιστοποιηθεί και θα αναλάβει την αναπαραγωγή. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε το ελαχιστοποιημένο βίντεο για να το τραβήξετε ξανά στην κύρια οθόνη ή να σύρετε προς τα αριστερά για να το σταματήσετε.

Μπορείτε εύκολα να δείτε ποια κανάλια εγγραφής έχουν νέα βίντεο

Εάν έχετε εγγραφεί σε πολλά κανάλια στο YouTube και πολλοί από αυτούς ανεβάζουν ένα ή περισσότερα βίντεο κάθε εβδομάδα, τότε θα μπορούσατε να καταλήξετε να χάνετε πολύ χρόνο από την ροή του συνδρομητή σας (που χαρακτηρίζεται από το εικονίδιο του παίκτη στο επάνω μενού) καθώς αναζητάτε τα κανάλια που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ευτυχώς για εσάς, το YouTube διαθέτει ένα επιπλέον μικρό χαρακτηριστικό στην κορυφή της ροής συνδρομητών σας, για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε ταχύτερα για νέα βίντεο από συγκεκριμένα κανάλια.

Εφόσον είστε συνδρομητής σε μερικά κανάλια , θα δείτε τις φωτογραφίες του προφίλ τους σε μια οριζόντια λίστα στην κορυφή, την οποία μπορείτε να περιηγηθείτε μετακινώντας από αριστερά προς τα δεξιά (ή πατώντας το βέλος για να δείτε την πλήρη λίστα σε ένα νέο αυτί). Αυτά που έχουν μπλε κουκίδες κάτω από τις φωτογραφίες τους έχουν νέα βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε σε κάθε νέο βίντεο που έχει μεταφορτωθεί πιο πρόσφατα στην παρακάτω ροή.

Συνιστώμενη: 10 παλιές λειτουργίες διάταξης διάταξης YouTube και τάσεις που πρέπει να θυμηθούμε

Άμεση έναρξη της παρακολούθησης σε μια τηλεόραση με δυνατότητα YouTube

Πολλές τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών έρχονται τώρα με εφαρμογές που ενσωματώνονται με άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως το YouTube. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τον λογαριασμό σας YouTube από την κινητή συσκευή σας στην τηλεόρασή σας, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε τα βίντεό σας στην τηλεόρασή σας για να τα παρακολουθήσετε σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε την καρτέλα προφίλ στην εφαρμογή YouTube και, στη συνέχεια, αγγίξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, πατήστε "Ρυθμίσεις" και, στη συνέχεια, πατήστε "Παρακολουθήστε στην τηλεόραση". Ακολουθήστε τις οδηγίες και εισαγάγετε τον κωδικό ζεύγους από την τηλεόρασή σας για να την συνδέσετε στη συσκευή σας.

Προσθέστε γρήγορα βίντεο σε μια λίστα αναπαραγωγής ή αποθηκεύστε τα για να τα παρακολουθήσετε αργότερα

Όταν ένα βίντεο φαίνεται καλό αλλά δεν έχετε το χρόνο να το παρακολουθήσετε αμέσως, μπορείτε πάντα να το προσθέσετε στη λίστα "Παρακολουθήστε αργότερα", την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποτεδήποτε από την καρτέλα του προφίλ σας. Κάθε φορά που περιηγείστε στους τίτλους βίντεο μέσα στην εφαρμογή, αναζητήστε τις τρεις τελείες δίπλα στη μικρογραφία του βίντεο. Αυτό θα τραβήξει ένα μενού που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε άμεσα το βίντεο στη λίστα Παρακολουθήστε αργότερα ή εναλλακτικά σε μια νέα ή υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής.

Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό για μακρά βίντεο που ξεκινήσατε να παρακολουθείτε, αλλά θέλετε να τελειώσετε αργότερα ή να επαναλάβετε ξανά μια άλλη φορά. Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο , αναζητήστε το εικονίδιο στην κορυφή που μοιάζει με τρεις οριζόντιες γραμμές με ένα σύμβολο συν δίπλα του. Αυτό θα τραβήξει προς τα πάνω το μενού που σας επιτρέπει να το προσθέσετε στη λίστα Παρακολουθήστε αργότερα ή σε μια λίστα αναπαραγωγής.

Αφού αρχίσετε να εξοικειωθείτε με την εφαρμογή YouTube και όλες τις λειτουργίες της, ίσως διαπιστώσετε ότι είναι πιο ευχάριστη για χρήση σε μια κινητή συσκευή από ό, τι στον κανονικό ιστό. Ευτυχισμένη παρακολούθηση!

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Πώς να φτιάξετε ένα GIF από ένα βίντεο YouTube