Πώς να επεξεργαστείτε τα βίντεο του YouTube

01 από 08

Ο επεξεργαστής βίντεο του YouTube δεν είναι πλέον

Από τον MarkoProto (δική του δουλειά) [CC BY-SA 4.0], μέσω του Wikimedia Commons

Το YouTube χρησιμοποίησε για να προσφέρει ένα εντυπωσιακό σύνολο λειτουργιών επεξεργασίας βίντεο δωρεάν στους χρήστες του Video Edito r - αλλά από τον Σεπτέμβριο του 2017, η λειτουργία αυτή διακόπτεται. Ωστόσο, στην ενότητα " Βελτιώσεις " μπορείτε να εκτελέσετε μια σειρά από εργασίες επεξεργασίας βίντεο, όπως:

Οι περισσότεροι χρήστες βρίσκουν τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο του YouTube αρκετά διαισθητικά. Δείτε πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

02 από 08

Μεταβείτε στη Διαχείριση βίντεο του καναλιού σας

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YouTube, κοιτάξτε στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κλικ στην εικόνα ή το εικονίδιο σας. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Δημιουργός Studio . Στο μενού προς τα αριστερά, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση βίντεο . Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα με βίντεο που έχετε μεταφορτώσει.

03 του 08

Επιλέξτε ένα βίντεο

Βρείτε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε στη λίστα. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία και , στη συνέχεια, στην επιλογή Βελτιώσεις . Θα εμφανιστεί ένα μενού στα δεξιά του βίντεό σας, από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε σε αυτό.

04 του 08

Εφαρμόστε τις Γρήγορες διορθώσεις

Θα βρείτε αρκετούς τρόπους για να βελτιώσετε το βίντεό σας στην καρτέλα Γρήγορες επιδιορθώσεις .

05 του 08

Εφαρμόστε φίλτρα

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα Φίλτρα (δίπλα στο στοιχείο Γρήγορες διορθώσεις ), εμφανίζονται τα πολλά διαθέσιμα φίλτρα. Μπορείτε να δώσετε στο βίντεό σας ένα εφέ HDR , να το μετατρέψετε σε ασπρόμαυρο, να το κάνετε πιο ζωντανό ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο άλλο ενδιαφέρον, συναρπαστικό εφέ. Μπορείτε να δοκιμάσετε το καθένα πριν δεσμευθείτε σε αυτό. αν αποφασίσετε να μην το χρησιμοποιήσετε, απλά κάντε κλικ ξανά.

06 του 08

Θαμπά πρόσωπα

Μερικές φορές -συγκεκριμένα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής - θα θελήσετε να κάνετε τα πρόσωπα στα βίντεό σας αδιάκριτα. Το YouTube κάνει αυτό εύκολο:

07 του 08

Εφαρμογή προσαρμοσμένης θόλωσης

Η προσαρμοσμένη θόλωση σάς επιτρέπει να θολώνετε όχι μόνο πρόσωπα, αλλά και αντικείμενα και άλλα στοιχεία. Δείτε πώς:

08 από 08

Αποθηκεύστε το βελτιωμένο βίντεό σας

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε το βίντεό σας ανά πάσα στιγμή, αφού κάνετε αλλαγές.

Σημείωση: Αν σας το βίντεο είχε περισσότερες από 100.000 προβολές, πρέπει να το αποθηκεύσετε ως νέο βίντεο.