Τι tablet πρέπει να αγοράσετε;

Απαντήθηκε: Ποιο δισκίο πρέπει να αγοράσω;

Ποτέ δεν υπήρξαν περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται για δισκία. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν υπήρξαν περισσότεροι πονοκέφαλοι όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε τι ακριβώς να αγοράσετε. Η πρώτη απόφαση είναι ο τύπος tablet που θέλετε, με ταμπλέτες που κυμαίνονται από το ολοένα και δημοφιλέστερο iPad σε φθηνότερες λύσεις Android και Amazon στις υβριδικές συσκευές tablet / PC που χρησιμοποιούν Microsoft Windows. Θα ρίξουμε μια ματιά σε κάθε και θα επισημάνουμε το καλό και το κακό.

Το πολυτελές αυτοκίνητο των δισκίων: iPad

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Apple οδηγεί το δρόμο όταν πρόκειται για καθαρά δισκία. Το iPad Pro είναι ένα θηρίο, με επεξεργαστή τόσο γρήγορο όσο και ταχύτερο από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές και μια υπέροχη οθόνη με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο HDR. Το λειτουργικό σύστημα iOS έχει εξελιχθεί στο σημείο όπου το iPad διαθέτει ένα ικανό σύστημα αρχείων και μπορεί να τρέχει δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα στην οθόνη.

Το iPad Pro είναι επίσης το πιο ακριβό καθαρό δισκίο, με το τρέχον μοντέλο 10,5 ιντσών να ξεκινά από $ 649 και το μοντέλο των 12,9 ιντσών να ξεκινά από 799 δολάρια. Αλλά δεν χρειάζεστε ένα iPad Pro για να μπείτε σε ένα iPad. Το iPad "5ης γενιάς", όπως ονομάζει η Apple το νεότερο μοντέλο των 9,7 ιντσών, είναι μόνο $ 329 και υποστηρίζει τις ίδιες δυνατότητες πολλαπλών εντολών όπως ο μεγαλύτερος αδερφός της. Μπορεί να μην έχει τη μακροζωία των ταχύτερων iPad Pro μοντέλα, αλλά σε περίπου το μισό της τιμής, δεν το χρειάζεται.

Το iPad είναι καλύτερο για όσους θέλουν μια μεγάλη εμπειρία tablet , συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη οθόνη του tablet. Η πιο πρόσφατη τιμή τιμής 329 δολαρίων iPad είναι φθηνή σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της Apple, αλλά εξακολουθεί να είναι ακριβή σε σύγκριση με τις εναλλακτικές λύσεις Android και Amazon.

Το Compact Car of Tablets: Android και Amazon Fire

Το Android έχει προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά το λειτουργικό σύστημα λάμπει φωτεινότερα σε smartphones παρά σε δισκία. Δεν είναι ότι το Android τρέχει άσχημα σε δισκία, αλλά λίγοι κατασκευαστές έχουν πάρει το tablet Android στο επόμενο επίπεδο που η Apple έχει αναρριχηθεί με το iPad Pro.

Τα tablet Android τείνουν να είναι φθηνότερα από ένα iPad και για τα περισσότερα από αυτά τα καθυστερούν από την άποψη της ταχύτητας επεξεργασίας, των δυνατοτήτων γραφικών, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας κλπ. Μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την περιήγηση στο διαδίκτυο, τον έλεγχο Facebook και άλλες απλές εργασίες. Και τα tablet Android, όπως το Nvidia Shield, μπορεί να είναι αρκετά καλοί στο παιχνίδι.

Αυτό καθιστά τα tablet Android τέλειες για όσους θέλουν ένα tablet για οικιακή χρήση καλό για παιχνίδια και ροή βίντεο χωρίς κάποια από τις προστιθέμενες λειτουργίες ή εξοπλισμό του επιπέδου enterprise που διακινούνται από το iPad.

Τα δισκία Amazon Fire είναι η έκδοση του Android tablet της Amazon. Παρόλο που εκτελούν μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, είναι γενικά κλειδωμένες στο οικοσύστημα του Amazon, επομένως δεν θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη αγορά του Google Play χωρίς να ξεκλειδώσετε τη συσκευή. Σε αυτό το σημείο προτιμάτε να αγοράσετε μόνο ένα tablet Android . Τα δισκία Amazon Fire συνιστώνται για όσους δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή τους για πολύ περισσότερα από την ανάγνωση βιβλίων, την παρακολούθηση βίντεο, την περιήγηση στο διαδίκτυο ή τον έλεγχο του Facebook.

Το βοηθητικό όχημα των δισκίων: Microsoft Surface και Windows Hybrids

Η Microsoft ίσως έχει χάσει τον πόλεμο για το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας, αλλά τελικά έχει εγκαταστήσει μια καλή στρατηγική. Μετά από όλα, δεν υπάρχει λόγος να κερδίσουμε τον πόλεμο των κινητών συσκευών, όταν οι κινητές συσκευές γίνονται τόσο ισχυρές όσο οι φορητοί υπολογιστές και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές μας.

Το δισκίο Surface οδηγεί ένα πακέτο υβριδικών δισκίων που λειτουργούν καλύτερα εάν αγοράζετε επίσης πληκτρολόγιο και ποντίκι. Η επιφάνεια είναι μεγάλη σε λειτουργία tablet μόνο, αλλά για να την χρησιμοποιήσετε ομαλά ως iPad, χρειάζεστε εφαρμογές τύπου "μετρό" σε tablet. Το μεγάλο πράγμα για τα Windows είναι το πώς υποστηρίζει τόσο πολύ λογισμικό, ακόμα και λογισμικό και παιχνίδια από πριν. Αλλά για να χρησιμοποιήσετε τις παλαιότερες εφαρμογές σε επιτραπέζιους υπολογιστές, συχνά θα θέλετε να συνδέσετε το έξυπνο πληκτρολόγιο με το touchpad ή με ένα συνδυασμό πληκτρολογίου / ποντικιού.

Τα υβριδικά δισκία είναι τα καλύτερα για όσους συνδέονται με ένα συγκεκριμένο λογισμικό που τρέχει μόνο σε Windows, όπως μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για εργασία ή για εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να κάνουν αυτή την κατάδυση στον κόσμο των tablet μόνο. Είναι επίσης εξαιρετική για όσους απολαμβάνουν το PC gaming αλλά δεν αισθάνονται την ανάγκη να ξοδέψουν $ 1500 + σε μια πλατφόρμα παιχνιδιών κορυφαίων.

Τα επιφανειακά δισκία κυμαίνονται σε τιμές από τα ίδια 799 δολάρια ως 12,9 ιντσών iPad Pro έως και 1599 δολάρια, με τα ακριβότερα μοντέλα να εκτελούν καθώς και τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές.

Διαβάστε περισσότερα για το Surface Pro verses του iPad Pro.