Ποιο iPad πρέπει να αγοράσετε;

Ποιο είναι το καλύτερο iPad για εσάς;

Η διαδικασία αγοράς ενός iPad έγινε λίγο πιο σκληρή όταν η Apple παρουσίασε τη σειρά iPad "Pro" της. Το iPad έρχεται τώρα σε τρία διαφορετικά μεγέθη (12,9 ιντσών, 9,7 ιντσών και 7,9 ιντσών) και τα κορυφαία μοντέλα περιλαμβάνουν επεξεργαστές σε επίπεδο επιχείρησης που μπορούν να ανταγωνιστούν με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές. Αλλά χρειάζεστε ακόμη και αυτή τη δύναμη; Ενώ τα tablet iPad Pro χτυπήσουν τις πόρτες από οτιδήποτε έχουμε δει, το iPad Air 2 ή το iPad mini 2 μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Και το πορτοφόλι σου.

Για όσους κατέχουν ήδη ένα iPad, η επιλογή γίνεται αν θα αναβαθμιστεί το iPad και εάν το κάνετε, θα πρέπει να πάτε με ένα iPad Air 2, iPad mini 4 ή να φτάσετε στον ουρανό με ένα iPad Pro; Θα ρίξουμε μια ματιά σε κάθε iPad στη σειρά και θα μάθετε ποιο θα ήταν το καλύτερο για συγκεκριμένες ανάγκες.

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της Apple iPad 9,7 ιντσών της, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο και τολμώ να λέμε καλύτερα, το iPad Pro 10,5 ιντσών. Σε σύγκριση με το κανονικό iPad, το Pro έχει μια μεγαλύτερη, πιο ευκρινή οθόνη. έναν ισχυρότερο επεξεργαστή και υποστήριξη για το Apple Pencil και το Smart Keyboard. Είναι επίσης το μόνο iPad που έρχεται στο Rose Gold.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το iPad είναι ένα από τα πιο ισχυρά δισκία στην αγορά. Με όμορφο φωτισμό LED με οθόνη Multi-Touch με ανάλυση 2224 x 1668 και τσιπ τέταρτης γενιάς A10X Fusion με αρχιτεκτονική επιφάνειας εργασίας 64 bit, είναι σε θέση να αντικαταστήσει το φορητό υπολογιστή σας, ειδικά αν είναι συμβατό με το Apple Pencil και Smart Keyboard. Εάν προτιμάτε κυρίως να περιηγείστε στο Διαδίκτυο, να παίξετε και να παρακολουθείτε το Netflix, αυτό το Pro μπορεί να είναι πολύ ισχυρό, αν αυτό είναι ακόμη δυνατό. Αλλά αν η τιμή δεν είναι αντικείμενο και θέλετε το πραγματικά αληθινό iPad εκεί έξω, θα είμαστε remiss να μην συστήσει το iPad Pro 10.5 ιντσών.

Εάν έχετε δώσει προσοχή στην τεχνολογία τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι ο ενθουσιασμός γύρω από τα δισκία έχει πεθάνει λίγο. Απαντώντας σε αυτό, η Apple κυκλοφόρησε το τελευταίο της iPad (απλά ονομάζεται "iPad") στις αρχές του 2017 με μια τιμή εισόδου-επίπεδο για να ωθήσει νέο ενδιαφέρον.

Το νέο iPad φαίνεται, αισθάνεται και τρέχει σαν τα περισσότερα iPads, εκτός από το ότι δεν διαθέτει όλα τα πιο cool χαρακτηριστικά high-end που διαθέτουν τα μοντέλα iPad Pro. (Αλλά δεδομένου ότι αυτό είναι πολύ λιγότερο δαπανηρό, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.) Αυτό το μοντέλο έχει μια οθόνη 9,7 ιντσών με ανάλυση 2,048 x 1,536 και ζυγίζει πάνω από μια λίβρα. Στο εσωτερικό του, το νέο iPad διαθέτει επεξεργαστή A9 με αρχιτεκτονική 64-bit, 2GB μνήμης RAM, κάμερα οκτώ-megapixel στην πλάτη, κάμερα μπροστά που αντέχει 1,2 megapixel και μπαταρία που ισχυρίζεται ότι δίνει 10 ώρες ενεργής χρήσης.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το μοντέλο σε ασήμι, χρυσό και χώρο γκρι και προσφέρει είτε 32GB ή 128GB αποθήκευσης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με όλα αυτά τα υλικά γεμιστά σε ένα πακέτο σε λογικές τιμές, αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για την αναβάθμιση ενός iPad που είχατε για αρκετά χρόνια ή για την αγορά του iPad σας.

Θέλετε να πάρετε το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck σας; Λίρα για λίβρα, το iPad Air 2 είναι η καλύτερη αξία της δέσμης και έχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που κάνει η σειρά iPad Pro των δισκίων, μείον τον ήχο τεσσάρων ηχείων (έχει μόνο δύο) και μερικά από τα νέα εξαρτήματα όπως Το μολύβι Apple και το Smart Keyboard (και ο επεξεργαστής A8X είναι λίγο πιο αργός από τα νεότερα μοντέλα). Αλλά, είναι εξοπλισμένο με την ίδια οθόνη 9,7 ιντσών αμφιβληστροειδή που προσφέρει ανάλυση 2048 x 1536. Ζυγίζει λιγότερο από μια λίβρα και προσφέρει φωτογραφίες 8MP στην κάμερα που βλέπει προς τα πίσω (διάφραγμα ƒ / 2,4), καθώς και εγγραφή βίντεο 1080p HD. Έρχεται σε 16GB, 64GB ή 128GB και υπάρχουν τρεις επιλογές χρωμάτων (χρυσός, ασήμι και χώρος γκρι).

Αν ψάχνετε να αποθηκεύσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια και δεν σας πειράζει να θυσιάσετε τον ταχύτερο A9X επεξεργαστή που έρχονται μερικά από τα αδέλφια του iPad Air 2, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε βυθιζόμενες ταινίες και ζωντανά κλιπ YouTube στην όμορφη οθόνη και παρόλο που τα ηχεία ενδέχεται να είναι ανοιχτά σε σύγκριση με τις δύο εκδόσεις Pro, εξακολουθεί να έχει την ίδια τεχνολογία Bluetooth 4.2 που κάνουν, επομένως είναι εύκολο να συνδεθείτε τη συσκευή σε ηχεία που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου.

Το iPad Pro 12,9 ιντσών είναι αυτό που πρέπει να σκεφτείτε πολύ όταν είστε στην αγορά για την αντικατάσταση ενός φορητού ή επιτραπέζιου υπολογιστή. Η μεγάλη οθόνη και η δυνατότητα αγοράς σε 32GB, 128GB ή 256GB σημαίνει ότι θα έχετε αρκετή χωρητικότητα αποθήκευσης. Είναι 12 x 8.68 x .27 ίντσες και ζυγίζει μόλις 1.57 λίβρες (πείτε αντίο να σκοντάφτει γύρω από τον φορητό υπολογιστή σας). Αυτή η έκδοση του iPad αναβαθμίζει την ανάλυση στα 2732 x 2048 όμορφα pixel και έχει τον ίδιο υπερ-γρήγορο επεξεργαστή A9X ως μικρότερο αδελφό του καθώς και μια μεγαλύτερη μπαταρία. Ωστόσο, εάν πρόκειται να τραβήξετε φωτογραφίες, προσφέρετε μόνο μία φωτογραφική μηχανή 8MP πίσω, ενώ το iPad Pro 9,7 ιντσών διαθέτει κάμερα 12MP. Η συσκευή έχει επίσης τεχνολογία Bluetooth 4.2 και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε HD 1080p.

Κατώτατη γραμμή: Αν ψάχνετε να απαλλαγείτε από τον φορητό σας υπολογιστή ή από ογκώδη επιφάνεια εργασίας, το iPad Pro 12,9 ιντσών είναι σαφώς η καλύτερη (και πιο ισχυρή) επιλογή. Η κορυφαία οθόνη κάνει την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών μέσω Netflix ή Hulu μια μεγάλη εμπειρία. Πρέπει να κάνουμε κάποια εργασία; Η πληκτρολόγηση εγγράφων και η δημιουργία παρουσιάσεων του PowerPoint στο Google Drive είναι μια αύρα. Αν και λίγο ακριβό, αυτό το iPad δεν θα σας έχει χάσει τον παλιό σας υπολογιστή.

Όσον αφορά τη φορητότητα, το iPad mini 4 είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή A8 που είναι λίγο πιο αργός από το τσιπ A8X του iPad Air 2, αλλά μπορεί να εκτελέσει όλες τις ίδιες λειτουργίες λογισμικού με το μεγαλύτερο tablet, όπως multitasking δίπλα-δίπλα. έχει επίσης την ίδια φωτογραφική μηχανή 8MP με οπίσθιο φωτισμό, όπως η Air 2. Ενώ η μικρή οθόνη της δεν μπορεί να είναι για όλους (και είναι πιο ακριβή από τους ανταγωνιστές), η συσκευή προσφέρει ανάλυση 2048 x 1536, εγγραφή βίντεο 1080p HD, mo video υποστήριξη για 720p σε 120 fps και μετρά μόλις 8 x 5,3 x .24 ίντσες, γι 'αυτό είναι ιδανικό για να αποθηκεύσετε στο πορτοφόλι σας ή ένα μικρό σακίδιο εάν ταξιδεύετε και θέλετε να καταναλώσετε κάποια ψυχαγωγία εν κινήσει. Το iPad mini 4 ζυγίζει λίγο περισσότερο από μισή λίβρα και διατίθεται σε 32GB και 128GB και διατίθεται σε τρία χρώματα (χρυσό, ασήμι και γκρι χώρο).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .