Τα φθηνότερα πιστοποιητικά SSL Extended Validation (EV)

Πού να πάρετε την Πράσινη Επικύρωση Γραμμής Διεύθυνσης για την Εταιρεία σας

Ένα πιστοποιητικό Extended Validation ή EV είναι ένα πιστοποιητικό που επαληθεύει τη νομιμότητα τόσο του τομέα σας όσο και της εταιρείας σας. Είναι το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης που μπορείτε να αποκτήσετε για έναν ιστότοπο και είναι ζωτικής σημασίας για τοποθεσίες όπως οι τράπεζες και άλλοι που ασχολούνται με χρήματα ή τίτλους. Όταν ένας ιστότοπος διαθέτει πιστοποιητικό EV, η διεύθυνση URL εμφανίζεται με μια πράσινη γραμμή διευθύνσεων και το όνομα της εταιρείας σας στο πρόγραμμα περιήγησης.

Αν και μπορείτε να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό EV για ένα έτος, οι αρχές προσφέρουν εκπτώσεις - μερικές φορές σημαντικές - για πολυετείς αγορές. Πιστοποιητικά EV μπορεί να είναι ακριβό, αλλά τα πιστοποιητικά που αναφέρονται εδώ είναι από τα πιο προσιτά.

01 του 06

Πιστοποιητικό SSL πιστοποιητικού Extended Validation DigiCert

DigiCert.

Πιστοποιητικό: Πιστοποιητικό SSL Extended Validation DigiCert
Έκδοση: Μέσα σε λίγες ώρες
Πράσινη γραμμή: Ναι
Επικύρωση: Τομέας και εταιρεία
Εγγύηση: $ 1.000.000
Επιστροφή χρημάτων: 30 ημέρες

Η DigiCert υπόσχεται ότι μπορεί να εκδώσει ένα πιστοποιητικό Extended Validation μέσα σε λίγες ώρες - έως και 8 φορές ταχύτερο από τους ανταγωνιστές - και θεωρείται ευρέως ότι είναι το ταχύτερο διαθέσιμο SSL. Αν χρειάζεστε γρήγορα ένα πιστοποιητικό EV, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Αυτό το πιστοποιητικό είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και τις κινητές συσκευές. Περισσότερο "

02 του 06

Πιστοποιητικό SSD SSG για εκτεταμένη πιστοποίηση GoDaddy

Πάμε μπαμπά. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Πιστοποιητικό: Πιστοποιητικό EV SSL Extended Validation EV
Έκδοση: Εντός δύο έως τεσσάρων εργάσιμων ημερών
Πράσινη γραμμή: Ναι
Επικύρωση: Τομέας και εταιρεία
Εγγύηση: $ 1.000.000
Επιστροφή χρημάτων: Καμία

Αν έχετε ήδη λογαριασμό φιλοξενίας GoDaddy ή DNS, τότε η προσθήκη εκτεταμένης επικύρωσης με την εταιρεία έχει νόημα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε όλα τα πράγματα σας σε ένα μέρος, το GoDaddy προσφέρει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης EV. Τα πιστοποιητικά GoDaddy προσφέρουν την ισχυρότερη κρυπτογράφηση στην αγορά και η εταιρεία παρέχει απεριόριστη υποστήριξη ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο. Περισσότερο "

03 του 06

StartCom StartSSL Εκτεταμένη επικύρωση

StartCom. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Πιστοποιητικό: StartCom StartSSL Extended Validation
Έκδοση: Εντός τεσσάρων ημερών
Πράσινη γραμμή: Ναι
Επικύρωση: Τομέας και εταιρεία
Εγγύηση: Οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες
Επιστροφή χρημάτων: Καμία

Η Εκτεταμένη Επικύρωση StartSSL διαρθρώνεται διαφορετικά από τους άλλους πωλητές πιστοποιητικών. Μια ενιαία χρέωση περιλαμβάνει απεριόριστα πιστοποιητικά SSL Κατηγορίας 4 EV μαζί με απεριόριστα Πιστοποιητικά SSL Class 3 OV, απεριόριστα Πιστοποιητικά Οργάνωσης Κλάσης 3 και ένα Πιστοποιητικό Κώδικας Υπογραφής Κλάσης 3.

Η StartCom λειτουργεί παγκοσμίως και είναι η έκτη μεγαλύτερη αρχή πιστοποίησης στον κόσμο. Περισσότερο "

04 του 06

GeoTrust True BusinessID με EV

GeoTrust.

Πιστοποιητικό: True BusinessID GeoTrust με EV
Έκδοση: 1 έως 10 ημέρες
Πράσινη γραμμή: Ναι
Επικύρωση: Τομέας και εταιρεία
Εγγύηση: $ 1.500.000
Επιστροφή χρημάτων: 7 ημέρες

Ενώ το NameCheap προσφέρει μεταπωλημένες επιλογές προϊόντων Comodo με μεγαλύτερη εγγύηση, το GeoTrust έχει την υψηλότερη εγγύηση για πιστοποιητικά που αγοράζονται απευθείας από μια αρχή έκδοσης πιστοποιητικών. Εάν θέλετε το όνομα και την επιχείρηση GeoTrust καθώς και μια υψηλή εγγύηση, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Περισσότερο "

05 του 06

Namecheap Comodo EV SSL

Namecheap. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Πιστοποιητικό: Namecheap Comodo EV SSL
Έκδοση: 10 εργάσιμες ημέρες
Πράσινη γραμμή: Ναι
Επικύρωση: Τομέας και εταιρεία
Εγγύηση: $ 1.750.000
Επιστροφή χρημάτων: 15 ημέρες

Η Namecheap είναι μεταπωλητής πιστοποιητικών SSL. Προσφέρει μια φθηνότερη τιμή από αυτή του δημιουργού των πιστοποιητικών. Μερικοί άνθρωποι δεν συμπαθούν την αγορά μέσω ενός μεταπωλητή. Ωστόσο, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε ένα προσιτό πιστοποιητικό EV.

Το Comodo EV SSL είναι για ένα μόνο τομέα. Με κρυπτογράφηση έως και 256-bit, είναι καλό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, εταιρειών, ΜΚΟ και κυβερνήσεων. Η υποστήριξη προγράμματος περιήγησης είναι 99,9% και το πιστοποιητικό περιλαμβάνει υποστήριξη κινητού τηλεφώνου. Περισσότερο "

06 του 06

NamecheapComodo EV Πολλαπλών Domain SSL

Namecheap. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Πιστοποιητικό: ΌνομαSAP Comodo EV Multi-Domain SSL
Έκδοση: 10 εργάσιμες ημέρες
Πράσινη γραμμή: Ναι
Επικύρωση: Τομέας και εταιρεία
Εγγύηση: $ 1.750.000
Επιστροφή χρημάτων: 15 ημέρες

Με αυτό το πιστοποιητικό από το Namecheap, μπορείτε να εξασφαλίσετε έως και 100 τομείς ή υποτομείς στο ίδιο πιστοποιητικό. Με κρυπτογράφηση έως και 256-bit, υποστήριξη προγράμματος περιήγησης 99,9% και υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας, αυτό το πιστοποιητικό είναι καλό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, εταιρειών, NGL και κυβερνήσεων με πολλούς τομείς. Περισσότερο "