Πώς μπορώ να επιδιορθώσω μια χαραγμένη οθόνη Nintendo 3DS;

Οι επιλογές επισκευής για το 3DS είναι περιορισμένες

Αν αγαπάτε το Nintendo 3DS , είναι βέβαιο ότι θα διατηρήσει τη φθορά κατά τη διάρκεια της ζωής του. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ηλεκτρονικά, οι οθόνες Nintendo 3DS είναι ιδιαίτερα ευάλωτες. Είναι πιθανό ορισμένες γρατζουνιές να εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, ειδικά στην κάτω οθόνη αφής.

Αφαίρεση γρατζουνιών στο 3DS

Δεν συνιστώνται λειαντικά καθαριστικά ή πάστες για την επιδιόρθωση της οθόνης, όπως η Displex, ειδικά στην κάτω οθόνη του 3DS. Αυτές οι πάστες μπορούν να βλάψουν μόνιμα τις οθόνες αφής και να μετατρέψουν ένα απλό μηδέν σε μια καταστροφή.

Εδώ είναι τι να κάνετε εάν μία ή και οι δύο οθόνες Nintendo 3DS εμφανίζουν γρατζουνιές:

  1. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό ύφασμα μικροϊνών σχεδιασμένο για ηλεκτρονικά ή γυαλιά.
  2. Βρέξτε το πανί μόνο με νερό.
  3. Σκουπίστε την οθόνη αφής και την επάνω οθόνη. Τρίψτε τις γρατζουνιές για αρκετά δευτερόλεπτα.
  4. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό μέρος του υφάσματος μικροϊνών για να στεγνώσετε τις οθόνες.
  5. Εάν βλέπετε σκόνη ή μουτζούρα, βάλτε το με ένα κομμάτι διαφανούς ταινίας.
  6. Επαναλάβετε το σκούπισμα και το στέγνωμα με το ύφασμα μικροϊνών εάν χρειάζεται.

Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να απαλλαγείτε από scuffs και μικρές γρατσουνιές.

Σημαντικές προειδοποιήσεις:

Επιλογές επισκευής Limited

Αν οι οθόνες εξακολουθούν να είναι χαραγμένες μετά από αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Nintendo για να κανονίσετε επισκευή εάν το σύστημά σας είναι ένα 3DS XL ή ένα 2DS. Η Nintendo δεν προσφέρει πλέον επισκευές για το 3DS. (Εάν ο σειριακός αριθμός του συστήματός σας ξεκινά με "CW", είναι ένα 3DS.) Η Nintendo προτείνει μια αναβάθμιση ή αντικατάσταση για μονάδες 3DS που έχουν κακή γδαρσίματα.

Πρακτική πρόληψη γρατσουνιών

Μια ουγγιά πρόληψης αξίζει μια λίβρα θεραπείας. Επενδύστε σε προστατευτικά οθόνης και θήκη μεταφοράς, ειδικά εάν διαθέτετε ειδική έκδοση Nintendo 3DS ή 3DS XL. Μην μεταφέρετε το 3DS σας σε τσέπη ή τσάντα που περιέχει κλειδιά ή νομίσματα. Κλείστε το 3DS όταν δεν χρησιμοποιείται. Τοποθετήστε ένα μικρό πανί ανάμεσα στις οθόνες όταν δεν παίζετε με το σύστημα. Παρακολουθήστε τα παιδιά όταν παίζουν το 3DS σας (ή καλύτερα ακόμα, αγοράστε τα δικά τους).